Britney Spears plaagt nieuw 'Diss'-nummer over haar familie

Inhoudsopgave:

Britney Spears plaagt nieuw 'Diss'-nummer over haar familie
Britney Spears plaagt nieuw 'Diss'-nummer over haar familie
Anonim

Britney Spears maakte haar 37,9 miljoen Instagram-volgers duidelijk dat er geen liefde verloren gaat tussen haar en haar familie. Onder een video waarin ze een sta altje van haar indrukwekkende vocale bereik gaf, liet de popster weten dat ze niet was vergeten wat ze haar hadden aangedaan tijdens haar 13-jarige conservatorium.

De zangeres onthulde ook dat ze aan nieuwe muziek werkte, waardoor sommigen de puzzelstukjes in elkaar legden en speculeerden of haar deuntjes gecentreerd zouden zijn rond de Spears-clan-kloof.

Britney heeft aangekondigd dat ze vanaf nu 'My Own Cheerleader' zal zijn

Britney's bijschrift verklaarde: "Ik realiseerde me dit vandaag pas jongens … na wat mijn familie me drie jaar geleden probeerde aan te doen … moest ik mijn eigen cheerleader zijn !!!! God weet dat ze dat niet waren … dus ik las gewoon over mezelf en dit is wat ik vond."

Ze was expliciet dat ze "voor niets auditie deed", maar de video was gewoon om "mijn blanke 'classy' familie eraan te herinneren dat ik niet ben vergeten wat ze me hebben aangedaan en dat ik ook nooit zal vergeten !! !!.”

Spears sloot af met de onthulling "Pssss nieuw nummer in de maak … ik ga je laten weten wat ik bedoel!!!!!"

Het lijkt erop dat de video goed werd ontvangen door fans, met Miley Cyrus die 'vocalbible' becommentarieerde naast een kerkemoji.

Haar aankondiging komt nadat vader Jamie haar heeft verzocht om zijn juridische kosten te betalen

De aankondiging van de zangeres komt kort nadat haar advocaat vader Jamie Spears berispte omdat hij een verzoek had ingediend dat dochter Britney zijn juridische kosten zou betalen - kosten die werden opgemaakt terwijl ze tegen hem vocht om te ontsnappen aan haar onderdrukkende 13-jarige conservatorschap.

Advocaat Matthew Rosengart bestempelde het verzoek als een 'gruwel' en spuugde 'Mr. Spears plukte vele miljoenen dollars van Britney als conservator, terwijl hij zijn advocaten miljoenen meer betaalde, allemaal van Britneys werk en zuurverdiend geld.”

“De voogdij is beëindigd en meneer Spears is op smadelijke wijze geschorst. Onder de gegeven omstandigheden is zijn verzoek niet alleen juridisch waardeloos, het is een gruwel.”

“Britney getuigde op aangrijpende wijze over de pijn die haar vader haar heeft aangedaan en dit maakt het alleen maar erger. Dit is niet wat een vader doet die van zijn dochter houdt.”

Jamie beweerde echter dat zijn aanvraag in het belang van Britney was, en beweerde dat de betaling ertoe zou leiden dat het conservatorium snel en efficiënt wordt afgewikkeld zodat Britney de controle over haar leven kan nemen zoals zij en Jamie willen.”

Aanbevolen: