Fans beweren dat de vader van Britney Spears haar honden heeft verborgen als 'straf' te midden van haar conservatoriumbeproeving

Fans beweren dat de vader van Britney Spears haar honden heeft verborgen als 'straf' te midden van haar conservatoriumbeproeving
Fans beweren dat de vader van Britney Spears haar honden heeft verborgen als 'straf' te midden van haar conservatoriumbeproeving
Anonim

Britney Spears heeft haar geliefde honden van haar laten afpakken, nadat haar huishoudster beweerde dat ze ze had verwaarloosd tot het punt dat ze op de rand van "dood" stonden, volgens rapporten.

De niet nader genoemde huishoudster, die blijkbaar al jaren met Spears samenwerkt, zou zijn ingehuurd door de vader van de 'Toxic'-zanger, Jamie Spears, die verwikkeld is in een langdurig conservatorschapsgevecht te midden van de FreeBritney-beweging.

De moeder van twee heeft beweerd dat haar vader herhaaldelijk zijn macht als conservator heeft misbruikt, en vecht met hand en tand om hem te laten verwijderen door haar volgende rechtszitting in september.

Nu wordt echter gezegd dat Spears haar honden had verwaarloosd en daarom de toegang tot de dieren heeft verloren - maar fans zijn er sterk van overtuigd dat dit de manier van haar vader is om haar terug te pakken voor het hele gerechtelijk fiasco.

Fans geloven dat de vader van Spears verzonnen verhalen over zijn dochter naar buiten brengt in een poging haar er onwel uit te laten zien en allesbehalve in staat om voor zichzelf te zorgen, want als een rechter haar verzoek om hem te verwijderen als conservator goedkeurt, zal hij niet langer de controle hebben over Spears $60 miljoen fortuin.

Een bron vertelde Page Six dat Spears geen idee heeft waar haar honden zijn en dat ze antwoorden eist. 'Ze heeft dit eerder meegemaakt. Haar conservatoren dreigden vroeger haar kinderen bij haar weg te nemen, en nu zijn haar honden nergens meer te vinden. Het is een maar al te bekend - en hartverscheurend - gevoel voor haar."

Een van de honden was ziek, waardoor haar huishoudster beweerde dat Spears niet goed voor haar huisdieren zorgde, wat een bron van de 39-jarige ten stelligste ontkent, eraan toevoegend dat de laatste van haar houdt pups onvoorwaardelijk.

Op 10 augustus belde Spears de politie om aangifte te doen van diefstal, maar besloot later geen aangifte te doen. Iets minder dan een week later liet haar huishoudster haar een foto zien van een van haar honden die er nogal zwak uitzag, wat Spears ertoe bracht te geloven dat de foto naar haar vader was gestuurd.

Er brak een ruzie uit voordat Spears de telefoon van haar huishoudster 'veegde', wat hen ertoe bracht een politierapport in te dienen, waarbij de popdiva nu wordt onderzocht wegens misdrijf.

In de afgelopen weken is onthuld dat het geld van de popster jarenlang verkeerd is behandeld, waarbij haar moeder Lynne Spears meer dan $ 2 miljoen heeft gekregen om haar forse onderhoudskosten te dekken in haar huis in Kentwood, Louisiana, in een herenhuis dat werd naar verluidt betaald met de winst van Britney, volgens The Sun.

Aangezien Spears' vader de conservator is, zou hij documenten moeten ondertekenen die zijn ex-vrouw het recht zouden hebben gegeven om de nalatenschap van de zangeres te gebruiken om haar onkosten te betalen.

Zus Jamie Lynn Spears ligt ook onder vuur omdat ze het landgoed zou hebben gebruikt om onder andere haar vliegtickets van Louisiana naar Los Angeles te dekken.

Het is op dit moment nog niet bekend waar de honden zijn en of ze naar Britney zullen worden teruggebracht.

Aanbevolen: