Things 'Naked And Afraid' deelnemers toegelaten na de show

Inhoudsopgave:

Things 'Naked And Afraid' deelnemers toegelaten na de show
Things 'Naked And Afraid' deelnemers toegelaten na de show
Anonim

Na 14 succesvolle seizoenen en 120 afleveringen heeft de survival reality-serie Naked and Afraid ongetwijfeld een cultstatus opgebouwd. De show zet kijkers op het puntje van hun stoel terwijl ze twee vreemden volgen die worden afgezet in extreme omgevingen, zonder kleding, geen eten en geen water, terwijl ze proberen de barre omstandigheden te overleven. De deelnemers worden van man tot vrouw gekoppeld, waarbij elke deelnemer slechts één overlevingsitem krijgt.

De Discovery Channel-show is inderdaad niet zoals we eerder hebben gezien, aangezien de deelnemers 21 dagen alleen moeten overleven, zich er volledig van bewust dat hun enige beloning hun trots en gevoel van voldoening is. Ondanks de ontmoedigende ervaringen op het scherm, zijn veel voormalige deelnemers na de show naar buiten gekomen om wat thee te morsen over de integriteit van hoeveel "realiteit" deze show aan zijn kijkers brengt.

Bijgewerkt op 21 april 2022: De Discovery Channel-hit Naked and Afraid gaat tot op de dag van vandaag nog steeds goed, met het veertiende seizoen dat in de winter van 2022 in première ging. Miljoenen fans blijf elke week afstemmen om te zien hoe deelnemers drie weken lang proberen te overleven in de wildernis - en dat allemaal terwijl ze volledig naakt zijn (de deelnemers dus, niet de fans). De show heeft ook geleid tot een spin-off, Naked and Afraid XL, die ook vandaag de dag nog steeds draait na 7 seizoenen en 55 afleveringen.

Een bijzonder populaire deelnemer van het meest recente seizoen, Charlene "Cheeny" Plante, heeft de krantenkoppen gehaald voor haar verrassende opmerkingen tijdens de show. In één aflevering, nadat ze een vishaak in haar duim had gekregen, verklaarde ze: "Dit is niets nieuws voor mij."

8 Steven Lee Hall, Jr. en Jake Nodar - Seks is het laatste waar je aan denkt

Veel fans hebben zich afgevraagd hoe het mogelijk is dat deelnemers naakt zijn en niet seksueel betrokken zijn. Tijdens een interview met People Magazine bevestigden Hall en Nodar dat er geen afspraken waren op het eiland. In de woorden van Hall

Nodar voegde er ook aan toe dat "de show niet alleen over seks gaat" en grapte dat de show zijn datingleven helemaal niet hielp. Het is duidelijk dat de instincten van de mens diep begraven liggen in de eerste plaats om te overleven, vóór elk ander ding.

7 Honora Bowen - Cast mag meer dan één persoonlijk item meenemen

Meestal mogen deelnemers maar één item meenemen naar de show. Maar Bowen, een voormalige deelnemer, bekende dat ze, samen met haar partner, elk meer dan één item had meegenomen. Haar partner kwam aan boord met vier messen terwijl zij met een waterfilter en drie messen kwam. Er was een bezwaar van de productieploeg over haar waterfilter en ze boden haar in plaats daarvan een vuurstarter aan als vervanging.

6 Phaedra Brothers - Voedselvergiftiging door de bemanning

Fans herinneren zich misschien dat Brothers in de show last had van voedselvergiftiging en ziek werd na het drinken van vuil water. Dat was echter niet het geval. Toen Brothers de show verliet, onthulde ze dat ze voedselvergiftiging had opgelopen dankzij een van de bemanningsleden. Ze herinnerde zich:

5 Stacey Lee Osorio - Producenten voorzien vrouwelijke afgietsels van hygiëneproducten

Als een punt van zorg, zouden kijkers van de show constant nadenken over hoe vrouwelijke deelnemers omgaan met bepaalde hygiënekwesties terwijl ze in het wild zijn. Het blijkt dat ze wat hulp krijgen van de producenten van de show. In een interview onthulde voormalig deelnemer Stacey Lee Osorio:

4 Alison Teal - Show toont niet alle werken van de deelnemers

Het lijkt erop dat er achter de schermen veel spannendere dingen aan de hand zijn, maar kijkers krijgen niet alle details van de werken van de deelnemers te zien. In een Reddit-post van een van de voormalige deelnemers, Teal, wees ze erop dat ze onder andere een ladder van 40 voet en een visnet had gemaakt. Ze waren echter niet te zien in de show.

3 Honora Bowen - Sommige deelnemers mogen drugs of supplementen gebruiken

Sinds het verlaten van de show, heeft Bowen Naked And Afraid enthousiast gemaakt over haar tijd in de show. Een van haar schokkende bekentenissen onthulde dat sommige deelnemers drugs of supplementen mochten gebruiken. In een interview beweerde ze dat haar partner Matt Adderall mocht nemen, maar de producent beweerde dat het recept nep was. Haar medicatie van zouten en kalium voor een nierprobleem werd haar echter ontzegd tijdens de show.

2 Alyssa Ballestero - Probleem met lichaamsbeeld

De cast van Naked And Afraid wordt vaak afgeschilderd als mensen die geen onzekerheden over hun lichaam voelen en zich absoluut op hun gemak voelen om ermee te pronken. Dat is echter niet altijd het geval. Deelnemers Alyssa Ballestero en Osorio spraken met People Magazine over de problemen met hun lichaamsbeeld. Ballestero zei:

1 Blair Braverman - De eerste dag is enigszins geënsceneerd

In een bericht gaf Braverman, een voormalige deelnemer, toe dat de eerste dag van de show meestal in scène werd gezet.

Volgens haar deed ze haar kleren twee keer uit om vanuit verschillende hoeken foto's te maken en volgde ze een script dat haar opdroeg naar een oriëntatiepunt te gaan, haar partner te ontmoeten en welke grap of oprechte groet ze ook hadden ingestudeerd. Daarna kregen ze hun zakken die hun microfoonzenders vermomden en een cartoonachtige kaart.

Dit wil niet zeggen dat de hele show op de een of andere manier is opgevoerd. Ze herinnerde zich ook hoe ze helemaal alleen werden gelaten met camera's en hoe zij en haar partner handcamera's gebruikten om hun ervaringen vast te leggen toen ze midden in de nacht omringd waren door hyena's.

Aanbevolen: