Voormalige Survivor-deelnemers onthullen het geheim om op de show te komen

Inhoudsopgave:

Voormalige Survivor-deelnemers onthullen het geheim om op de show te komen
Voormalige Survivor-deelnemers onthullen het geheim om op de show te komen
Anonim

Dames en heren, 'Survivor' is officieel terug en zendt zijn 41e seizoen uit! Dat is echt niet te geloven. Laten we eerlijk zijn, na de eerste paar seizoenen, gezien hoe moeilijk het was om op het eiland te blijven, dachten de meeste fans dat de show niet de helft van de lengte zou duren, maar meer dan twee decennia en bijna 600 afleveringen later, hier zijn we dan. En ja, het is alleen maar passend dat Jeff Probst nog steeds het gezicht van de show is.

Een veelgestelde vraag is: "hoe kom ik op Survivor?" In dit artikel zullen we enkele van de geheimen bekijken. We zullen voormalige deelnemers van de show onderzoeken en kijken wat ze zeggen over hoe ze werden gecast en wat de belangrijkste sleutel was.

Daarnaast hebben we de castingdirector van ' Survivor ', die ook onthult wat je wel en niet moet doen als je auditie doet voor de show. In de show komen is niet gemakkelijk, en als je eenmaal bezig bent, wordt het nog moeilijker.

Het draait allemaal om verhalen vertellen

Insider sprak met een paar deelnemers uit het verleden en volgens een aantal van hen is het belangrijk om een geweldige verhalenverteller te zijn. Natuurlijk is het geweldig om wat vaardigheden te hebben voor een wedstrijd, maar uiteindelijk gaat het erom hoe een deelnemer overkomt op televisie, vooral qua persoonlijkheid.

"Het draait allemaal om een verhalenverteller te zijn", legde Freberg uit. "Het gaat er helemaal niet om wat je zegt. Het gaat erom hoe je het zegt."

Andrea Boehlke was het eens met de verklaring van de drievoudige deelnemer: "Zorg ervoor dat het een verhoogde versie van jezelf is en leun zeker op je persoonlijkheid, je eigenaardigheden en wat jou uniek maakt", adviseerde Boehlke.

Persoonlijkheid zal tijdens het castingproces worden getest, niet alleen is het een langdurig proces om in de show te komen, maar degenen in de auditieruimte proberen opzettelijk onder je huid te kruipen, gewoon om te zien hoe je zou kunnen reageren.

Een castingdirecteur van Survivor zou meer informatie onthullen en deze volgende regel de belangrijkste noemen voor iedereen die het in de show gaat maken.

Mensen Vaardigheden

Verlegen zijn of het leven leiden van een introvert is niet de beste manier om op 'Survivor' te worden gecast. Volgens de casting director van de show naast The Hollywood Reporter, moeten de deelnemers sterke mensenvaardigheden hebben, vooral om te overleven in de show in het algemeen. Het wordt aanbevolen om een baan op de verkoopafdeling te krijgen om deze vaardigheden te verbeteren.

"Zoek een verkoopbaan. Spillman zoekt jonge mensen met levenservaring en sociale vaardigheden. Als je nog nooit een baan hebt gehad of nog bij je ouders woont, verlies je punten. Casting wil weten dat je je sociale vaardigheden in de echte wereld hebt gecultiveerd en dat je kunt wedijveren met de grote jongens of pestkoppen zoals Russell Hantz."

Interactie is een groot deel van de show en in werkelijkheid kan het ieders spel maken of breken. De show moedigt de deelnemers ook aan om echt te zijn, maar het tonen van kwetsbaarheden is misschien niet de beste aanpak.

"Praat niet over je mislukkingen. Mensen maken de hele tijd de fout om te zeggen dat ze perfect zouden zijn omdat ze net van school kwamen, en ze geen baan hebben, of ze werden ontslagen, dus de timing is perfect ", zegt Spillman. "En ze benadrukken alle negatieve punten over hen of de mislukkingen in plaats van ons te laten zien waarom ze succesvol zouden zijn in een spel dat sociaal uitdagend, fysiek uitdagend en emotioneel uitputtend is."

Het draait allemaal om jezelf zijn en voor zover de laatste regel gaat, zal faken je alleen zo ver brengen.

Gebruik geen nepkarakter

Fake it till you make it zal niet vliegen op de show.

Het gebruik van een nep-personage wordt als zeer riskant beschouwd… uiteindelijk zullen degenen in de show de ware kleuren van de deelnemers zien, wat de tactiek behoorlijk nutteloos zal maken.

Recruiters van overlevenden testen de persoonlijkheid van hun deelnemers voordat ze de show betreden, zoals proberen te zien hoe ze reageren op bepaalde situaties.

"Mijn casting director is berucht omdat hij je probeert te rammelen en te zien hoe je ermee omgaat, alsof hij de persoonlijkheid uit je probeert te krijgen aan de telefoon," zei Freberg. "En ik denk dat ze me leuk vindt omdat ik veel tegen haar opkwam."

Samenvattend, de belangrijkste sleutels zijn om jezelf te zijn, sterke mensenvaardigheden te tonen, een verhaal op een boeiende manier te vertellen, en laten we eerlijk zijn, een kracht zijn in competities kan ook je zaak helpen. Voordat de show begint, moeten degenen die auditie hebben gedaan voor de show deelnemen aan comp-demo's … als het resultaat niet goed is, kan het een zware strijd zijn om in de show te komen.

Aanbevolen: