Wat Camilla Parker Bowles echt voelt over de actrice die haar speelde in 'The Crown

Inhoudsopgave:

Wat Camilla Parker Bowles echt voelt over de actrice die haar speelde in 'The Crown
Wat Camilla Parker Bowles echt voelt over de actrice die haar speelde in 'The Crown
Anonim

Netflix's The Crown heeft veel mensen geïntrigeerd over het echte leven van de Britse royals (alsof we niet genoeg verslaafd waren aan de Meghan Markle en Prins Harry-drama). Hoewel het een "werk van fictie" wordt genoemd, zei prins Harry eerder dat de show "je een globaal idee geeft van wat die levensstijl is, de druk om plicht en service boven familie en al het andere te stellen, wat daaruit kan komen."

De koninklijke familie heeft zelfs toegegeven naar de show te hebben gekeken. Dat geldt ook voor koningin Elizabeth II en Camilla Parker Bowles, die door fans wordt getrolld na Emerald Fennell's antagonistische weergave van haar in de serie. Onlangs ontmoette de hertogin van Cornwall de actrice eindelijk en maakte enkele opmerkingen over haar rol in The Crown …

Camilla Parker Bowles kijkt naar verluidt naar 'The Crown'

In 2018 werd gemeld dat Parker Bowles afstemt op The Crown. Volgens haar neef Ben Elliott geniet ze eigenlijk van de show, maar "zag ze niet uit naar de dingen die nog moesten komen". Waarschijnlijk eet ze de show op haar favoriete plek, Birkhall - het Schotse landgoed dat vroeger eigendom was van de koningin-moeder. "Het is een lodge, niet bijzonder groots. Het heeft een heerlijke, warme gezelligheid", beschreef Elliot Vanity Fair. Hij zei dat het is waar zij en Charles genieten van tv-kijken en "meedogenloos" lezen.

Elliott heeft misschien ook laten doorschemeren waarom Parker Bowles beter bij de prins past dan wijlen prinses Diana. "Ze weet dat hij de baas is, de ster", zei hij. "Ze doet er alles aan om hem te steunen. Tegelijkertijd is hij erg trots op haar. Ze is erg scherp en opmerkzaam." In The Crown worstelde Charles met alle publieke aandacht die naar Diana werd getrokken in plaats van naar hem.

De neef van de hertogin voegde eraan toe dat zij en prins Charles erg verliefd zijn, zoals de show laat zien. "Ze zijn allebei duidelijk geweldig op hun eigen. Maar twee en twee is vijf in een grote manier hier," zei hij. "Je kunt het zien als ze samen zijn. Ze genieten zo veel van elkaars gezelschap. Je kunt het het beste zien als ze samen dansen - zo'n oprechte, diepe genegenheid en liefde. Ze krijgen allebei de slappe lach - zij eerst, dan hij probeert het bij elkaar te houden."

Wat Emerald Fennell voelt over het spelen van Camilla Parker Bowles in 'The Crown'

In 2019 vertelde Fennell aan Vogue dat ze altijd van Parker Bowles heeft gehouden, vandaar haar opwinding toen haar agent haar op de hoogte bracht van de audities. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat ze misschien iemand is die misschien niet erg eerlijk is behandeld", zei de actrice over Parker Bowles. Ze gaf echter toe dat het krijgen van de rol haar een beetje bang maakte. Ze zei dat ze zowel "in de wolken" was als "doodsbang" om zich bij de cast aan te sluiten. Uiteindelijk vond ze de set "gezellig" en kon ze genieten van het spelen van de controversiële rol.

"Van wat ik heb gehoord, is ze een ongelooflijk grappig, warm, aardig persoon, en ik ben geïnteresseerd in iedereen wiens verhaal dat door de wereld en door de media is verteld, misschien op gespannen voet staat met wie ze zijn echt, "zei Fennell over de toekomstige Queen Consort. "Het leek een situatie die vreselijk was voor alle betrokkenen, en ik denk dat ze waarschijnlijk veel van de hitte heeft gekregen. Ik wilde helemaal eerlijk zijn en mezelf in haar schoenen zien, namelijk die van een jonge vrouw die een ongelooflijk leuk leven leidt, high life in de jaren '70, swingend Londen, die verliefd wordt op iemand die een leven heeft dat je leven heel, heel moeilijk zou maken."

De actrice ging ook in op de reactie op Parker Bowles."Ik denk dat er een aanname is dat iedereen een prinses wil zijn, iedereen een koningin wil zijn", vervolgde ze. "Ik dacht niet dat ze dat deed. Ik denk dat het in serie drie is bevestigd dat zij de enige persoon is die binnenkomt en zegt: 'Dit is gek!'" Fennell had vertrouwen in het script en noemde het "zeer eerlijk en vriendelijk." Ze zou de rol niet hebben aangenomen als ze had gedacht dat het de hertogin van streek zou maken.

Camilla Parker Bowles ontmoette onlangs Emerald Fennell IRL

Onlangs kwam Parker Bowles Fennell tegen tijdens een evenement op Internationale Vrouwendag. De ontmoeting was helemaal niet ongemakkelijk, zoals velen misschien denken. Ze hebben zelfs wat gelachen. "Voor mij is het heel geruststellend om te weten dat als ik op enig moment van mijn stokje zou vallen, mijn fictieve alter ego hier is om het over te nemen", grapte de hertogin. "Dus, Emerald - wees voorbereid!" Fennell had ook een humoristische reactie. "Ik was nerveus dat ik misschien in de toren zou worden gegooid, maar tot nu toe gaat het goed", zei ze.

Aanbevolen: