Dit is waarom fans denken dat Camilla Parker Bowles de meest onhandige koninklijke is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Camilla Parker Bowles de meest onhandige koninklijke is
Dit is waarom fans denken dat Camilla Parker Bowles de meest onhandige koninklijke is
Anonim

Naast Kate Middleton en Meghan Markle, is Camilla Parker Bowles een van de meest besproken koninklijke echtgenotes. In de loop der jaren hebben fans gemengde gevoelens jegens haar gehad (haar affaire met prins Charles in het verleden was een publiek geheim), vooral nadat ze een stiefmoeder werd van prins William en prins Harry.

Vandaag de dag is de hertogin van Cornwall ook een van de meest prominente senior leden van de koninklijke familie, die graag werk voor koningin Elizabeth uitvoert. En hoewel ze vandaag zeker meer ervaring heeft in haar rol, geloven fans nog steeds dat Camilla de meest ongemakkelijke koninklijke van het stel is.

Ze heeft een gemeenschappelijke ex met prinses Anne

Voordat ze met prins Charles trouwde, was Camilla getrouwd met Andrew Parker Bowles. Voorafgaand aan dit huwelijk had Andrew echter een relatie met niemand minder dan de zus van prins Charles, prinses Anne. "Het is onduidelijk wanneer hun romance afliep, maar Anne had geen tekort aan jonge mannen die in haar geïnteresseerd waren…," vertelde auteur Sally Bedell aan ELLE.com. Andrew trouwde met Camilla nadat zijn romance met prinses Anne uit de hand liep.

Ondertussen trouwde prinses Anne met kapitein Mark Philips (hoewel ze later uit elkaar zouden gaan). Desalniettemin wordt aangenomen dat ze tot op de dag van vandaag dicht bij Andrew blijft.

Haar eerste ontmoeting met prins William was niet gepland

Er wordt aangenomen dat Camilla en de oudste zoon van prins Charles elkaar in 1998 voor het eerst ontmoetten in St. James Palace. Volgens een rapport van de Guardian kwam prins William, die toen 16 was, onverwachts langs bij het paleis, waar Camilla een regelmatige bezoeker was geweest. De bijeenkomst duurde naar verluidt 30 minuten en prins Charles zou de hele tijd aanwezig zijn. En hoewel het paleis dit specifieke detail nooit heeft bevestigd, bevestigde een woordvoerder van prins Charles aan de publicatie: "Ja, prins William en mevrouw Parker Bowles hebben elkaar ontmoet."

Sinds hun eerste nogal ongemakkelijke eerste ontmoeting, zouden William en Camilla elkaar naar verluidt kort daarna weer hebben ontmoet. Er wordt aangenomen dat ze samen thee dronken en lunchten. Rond deze tijd beweerden rapporten ook dat prins Charles van plan was Camilla aan het publiek voor te stellen, maar die plannen werden geannuleerd na de dood van prinses Diana.

Haar huwelijk met prins Charles leek vol spanning

Camilla's huwelijk met prins Charles in april 2005 werd als controversieel gezien omdat Camilla al gescheiden was. Het paar werd ook gedwongen een burgerlijke ceremonie te houden nadat de Church of England weigerde hen te verwelkomen. Ondertussen woonde koningin Elizabeth zelf hun ceremonie niet bij, omdat ze alleen religieuze bruiloften bijwoont.

Dat gezegd hebbende, verscheen de koningin later om samen met prinses Anne op de foto te gaan met het pasgetrouwde stel. Maar dat moment stond naar verluidt bol van de spanning. Lichaamstaalexpert Judi James vertelde aan Express.co.uk: Bij de poses na hun huwelijk gingen de koningin en Philip achteruit en weg van het paar op de trappen, wat verhinderde dat er gelukkige familiefoto's werden gemaakt en het lijkt erg op Anne is hier evenmin bereid om er iets meer dan ijzig uit te zien.”

Tegelijkertijd had het paar ook te maken met veiligheidsproblemen op de dag van de bruiloft, omdat ze dachten dat er opschudding zou komen over hun huwelijk. “Camilla moest die ochtend uit bed worden getild. Ze was absoluut doodsbang omdat niemand wist wat er ging gebeuren, 'vertelde auteur Penny Junor, die de biograaf van Camilla was, aan Newsweek. "Ze wisten niet of er rotte eieren naar hen zouden worden gegooid of dat het een complete non-event zou worden." Gelukkig werden ze alleen begroet door weldoeners.

Er was ook die keer dat ze het opnam met een adelaar

De Sandringham Flower Show is typisch een sierlijke aangelegenheid. In 2015 hadden prins Charles en de hertogin van Cornwall echter een ontmoeting met een zeearend die andere plannen had. Toen ze het evenement bijwoonden, ontmoetten Charles en Camilla Zephyr, een Amerikaanse zeearend die ook diende als mascotte van het Army Air Corps.

Het lijkt erop dat de majestueuze vogel graag met zijn vorm wilde pronken en met zijn vleugels klapperde terwijl het koninklijk paar in de buurt was. Zowel prins Charles als Camilla schrokken zichtbaar van de vogel. En hoewel het moment zorgde voor een hilarische foto, vertelde een woordvoerder van Clarence House aan People: "Het was minder dramatisch dan de foto's suggereren."

Ze had een cringey reactie toen hem werd gevraagd over Harry en Meghan

Toen Prins Harry en Meghan hadden bevestigd dat ze zouden aftreden als senior leden van de koninklijke familie en dat ze zouden verhuizen, waren fans enthousiast om reacties te krijgen van hun mede-royals.

Tijdens het bijwonen van een evenementenjaar werd Camilla gevraagd naar het paar, met name of ze hen zou missen. Als reactie hierop glimlacht Camilla terwijl ze schijnbaar antwoordde: "Hmmmm. Cursus." Velen dachten dat Camilla schaduw wierp naar prins Harry en Meghan. Het is echter waarschijnlijk dat de vraag haar gewoon verraste.

De hertogin van Cornwall vierde later samen met prins Charles de geboorte van het tweede kind van prins Harry en Meghan. In een verklaring zei het stel dat ze “opgetogen” waren over de geboorte van hun vijfde kleinkind.

Aanbevolen: