De waarheid over Kendall Jenners relatie met Scott Disick

Inhoudsopgave:

De waarheid over Kendall Jenners relatie met Scott Disick
De waarheid over Kendall Jenners relatie met Scott Disick
Anonim

Scott Disick heeft door de jaren heen een relatie met de Kardashian-Jenners onderhouden, zelfs na zijn scheiding van Kourtney Kardashian.

Op een gegeven moment waren fans ook dol op hem om een date te hebben met de zus van zijn ex-vrouw, Khloe Kardashian Wild, toch? Maar niet zo gek als de geruchten over de Flip It Like Disick-ster die met Kendall Jenner naar bed gaat. Veel mensen geloven het. Disick heeft tenslotte de reputatie met vrouwen van haar leeftijd te daten… Dit is hoe hun relatie er echt uitziet.

Hebben Scott Disick en Kendall Jenner echt een relatie gehad?

In 2017 beweerden roddelbladen dat Scott met Kendall had geslapen. Tijdens de 10-jarig jubileumspecial van Keeping Up with the Kardashians vroeg uitvoerend producent Ryan Seacrest de familie naar de gekste roddels over hen destijds. De eerste afbeelding die naar voren kwam, was van OK Magazine met de kop "Kendall: How Scott Seduced Me!" Kendall lachte het weg en zei: "Ik wist niet eens dat dat bestond." Kris Jenner deed ook mee. "Dat raakt de bodem van het vat," zei ze. Scott sprak ook over hoe belachelijk het was gezien hun leeftijdsverschil. 'Verdomme, ik had je toen je jong was,' zei hij nogal griezelig. Kendall antwoordde: "Absoluut niet waar."

Dat bizarre gerucht zou in 2016 zijn begonnen. Als een aprilgrap plaatste Kourtney een Snapchat-video waarin hij deed alsof hij Kendall en Scott in bed betrapte. Toen, in maart 2022, werden de geruchten weer aangewakkerd toen Scott een foto plaatste van Kendall met een sport-bh en een panty. "Poseren in een zwembroek bij het huis van de ex-vriend van je zus? Nee, niet normaal", zei een Redditor.

Een ander zei dat het misschien deel uitmaakt van hun nieuwe Hulu-show, The Kardashians. "Waarom heb ik het gevoel dat dit in de Hulu-show te zien zal zijn?" ze zeiden. Anderen kwamen ook ter verdediging van Scott. "Eerlijk gezegd? Ze zijn allemaal samen op strandvakanties geweest", schreef een commentator. "Dit is echt meer gekleed dan al hun zwemkleding. en hij kent haar sinds ze 11 was. Ik knipper niet met mijn broers en zussen in zwemkleding."

Kendall Jenner Shaded Scott Disick en Sofia Richie's relatie

Toen ze 19 was, ging de nu verloofde Sofia Richie uit met een 34-jarige Scott. Een paar maanden na hun relatie in 2018, trollde Kendall het paar terwijl ze een foto van hen plaatsten samen met de kinderen van Scott en Kourtney. "Aww Scott en zijn kinderen", zei het model in de commentaren. Fans dachten aanvankelijk dat Kendall en Scott ruzie hadden. Maar niet lang na haar opmerking werd Kendall gespot tijdens het parachutespringen met haar ex-schoonbroer.

Kourtney werd uiteindelijk ook warm voor de relatie van Scott. Ondanks dat Lionel Richie het 'een fase' noemde, zei een bron dat Sofia voor Kourtney een geweldige potentiële stiefmoeder was. "Sofia helpt Scott om een beter en gezonder mens te worden", aldus de insider. "Kourtney heeft er vertrouwen in dat Scott en Sofia goed voor de kinderen zorgen. Scott is een geweldige vader als hij zijn leven samen heeft." In oktober 2019 ging de moeder van drie zelfs met de tortelduifjes mee op een gezinsuitje met de kinderen.

De drie waren ook samen te zien in een bubbelbad tijdens een aflevering van KUWTK. Natuurlijk vonden de kijkers het onhandig. Maar voor hen was het allemaal casual. "Ik wil nooit iets missen als het om de kinderen gaat", zei Scott over de vreemde regeling. "De afgelopen zes tot acht maanden zijn we een paar keer op reis geweest waar Kourtney, Sofia en de kinderen zijn geweest, en het was geweldig. Maar Sofia zei tegen me dat ze zich een beetje buitengesloten voelt, dus ik moet voorzichtig zijn om niemands grenzen te overschrijden en niemand zich buitengesloten te laten voelen." Toch beëindigde Sofia de relatie in augustus 2020, naar verluidt vanwege spanningen over Kourtney.

Zijn Kendall Jenner en Scott Disick tegenwoordig dicht bij elkaar?

Kendall en Scott lijken door de jaren heen vrienden te zijn gebleven. Maar in een recente trailer voor The Kardashians waren de twee te zien met een verhitte discussie. 'Ik ben er zo overheen, Scott. Ik ben weg,' zei ze. Die aflevering moet nog worden uitgezonden, maar fans hebben al speculaties over hun spuug. "Ze is waarschijnlijk net als wij en is het zat om hem in elke aflevering te horen klagen over Kourtney, dus raad eens… Ze stormde naar buiten", schreef iemand op Reddit. Een ander voegde eraan toe dat het zou kunnen gaan over Scott's rommelige vete met Kourtney tijdens haar romantische vakantie met Travis Barker in Italië.

"Als het een echt argument is, denk ik dat ik in Italië over hen zou kunnen zijn!" schreef de Redditor. Een andere fan was het ermee eens en voegde eraan toe dat Kendall Scott misschien uitriep om hun familie te 'manipuleren'."Ik hoop dat zij het is, of IEDEREEN, die hem uitscheldt terwijl hij over Kourtney praat, maar een gewonde 'nuchtere' puppyhond speelt op tv, die alleen rondhangt met zijn kinderen, en geen hits op mensen bestelt, pronkt met nep-rijkdom, daten met Kendall en Kylie's vrienden, die de schijn ophouden omdat ze geen vliegtuig wilden, en de familie manipuleren, "schreven ze.

Aanbevolen: