Wat Scott Disick echt voelt over de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Inhoudsopgave:

Wat Scott Disick echt voelt over de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Wat Scott Disick echt voelt over de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker verrasten zowel hun families als fans toen ze onlangs een "oefenhuwelijk" hadden in Las Vegas. Kris Jenner zelf weet nog steeds niet wat er daar gebeurde. Eén ding is zeker: de twee zitten er voor de lange termijn in. Maar wat denkt Kardashians ex-man, Scott Disick echt over haar relatie met de Blink-182-drummer? Dit is wat de Flip It Like Disick-ster over Kravis heeft gezegd.

Wat vindt Scott Disick van Kravis?

Volgens de bron van Us Weekly is de relatie van Disick met de Kardashians niet meer hetzelfde geweest sinds zijn ex-vrouw met Barker begon te daten. Maar een andere bron zei in februari 2021 dat Disick "oke" is met Kravis omdat hij "gelooft dat hij nog steeds de overhand heeft als de vader van de kinderen". De insider voegde eraan toe dat hij en Kardashian "een ongelooflijk speciale band hebben waar niemand ooit tussen kan komen" met "geschiedenis … en liefde voor elkaar kan door niemand anders worden aangeraakt, en dat weten ze allebei."

Drie maanden later onthulde een bron dat Disick zich geïsoleerd voelde van de familie. "Scott en Kourtney's relatie is zeker gespannen", deelden ze. "Ze communiceren niet veel, tenzij het met hun kinderen te maken heeft. Scott voelt zich niet alleen verbonden met Kourtney, maar ook met alle Kardashians. Dit was zijn grootste angst - het contact met zijn 'familie' kwijtraken, en nu hij aan de rand met Kourtney raakt hem volledig." Maar tijdens de Keeping Up with the Kardashians-reünie sprak Disick zijn steun uit voor Kardashian en haar nieuwe relatie.

"Ik denk dat als je echt van iemand houdt, je wilt dat ze gelukkig zijn, wat er ook gebeurt. Dus ik geef haar een zegen om gelukkig te zijn," zei hij tegen Andy Cohen. Nogmaals, het veranderde allemaal in oktober 2021 toen Barker Kardashian ten huwelijk vroeg. Disick was naar verluidt "woedend" over. "Hij wist dat het mogelijk was, maar is erg jaloers op de relatie van Kourtney en Travis", aldus een bron. "Scott denkt nog steeds dat ze dingen kunnen afblazen voor de bruiloft."

Is Scott Disick uitgenodigd voor de bruiloft van Kravis?

In maart 2022, ondanks dat hij samen werd gezien bij de honkbalwedstrijd van zijn zoon, Reign, zei een bron dat Disick "er niet tegen kan" Barker, tenzij het voor de kinderen is. Ze zeiden dat het "een zeldzame gelegenheid" was en dat hij de muzikant eigenlijk "veracht". De insider voegde eraan toe dat Disick nog steeds een beetje zegt dat Kardashian "degene is die is ontsnapt". Ze zeiden: "Het zal even duren voordat hij volledig accepteert dat Travis The One voor haar is."Dus het is redelijk om hem uit te sluiten van de echte bruiloft van het paar.

Diezelfde maand zei een bron dat hij misschien "ver weg wil blijven van het bijwonen van" de bruiloft, eraan toevoegend dat "het zeker ongemakkelijk zou zijn als Scott op de bruiloft was." Maar als de ceremonie wordt gefilmd voor de nieuwe Hulu-show van de familie, The Kardashians, zal Disick hoogstwaarschijnlijk komen opdagen, zei de bron. Voorlopig leert hij nog steeds om zich aan te passen aan de veranderingen in zijn co-ouderschapsrelatie met Kardashian.

"Je buitengesloten voelen en niets te horen krijgen is super kwetsend - vooral als ik geen ander gezin heb om naar toe te gaan. Ik ben liever bij hen en bij mijn familie dan helemaal niet," vertelde Disick Khloé Kardashian tijdens de première van The Kardashians in april 2022. "Eerlijk gezegd denk ik dat het voor het eerst in mijn leven eindelijk begint te veranderen. Nu Kourtney haar leven heeft met Travis, hoe moeilijk het ook is is, het geeft me een plek om eindelijk verder te kunnen gaan."

Wie is Scott Disick nu aan het daten?

Disick is onlangs in verband gebracht met Holly Scarfone van Too Hot to Handle seizoen 3. Een bron vertelde ET dat de twee een "casual" relatie hebben. Volgens hen heeft de vader van drie "een afspraakje gemaakt" met de 23-jarige. De twee werden voor het eerst samen gespot in Nobu Malibu vlak voor hun romantische reis naar Parijs. "Holly had plannen om naar Parijs te gaan en ze stelde haar reis uit zodat ze meer tijd met Scott in L. A. kon hebben", voegde de insider eraan toe. Scarfone is zelfs "later vertrokken dan ze oorspronkelijk had gepland en toen besloot Scott om zich daar bij haar te voegen."

"Ze zijn samen in Parijs geweest en hebben veel plezier gehad", vervolgde de bron. "Ze zijn over elkaar heen geweest." De geruchten ontploften ook toen Disick een reactie achterliet op de lingeriefoto van Scarfone op Instagram. "Waar is mijn fototegoed?" Hij schreef. Sindsdien richten trollen zich op de realityster en beginnen haar te beschuldigen van het "kopiëren" van Kylie Jenner

Scarfone ging meteen in op de vergelijkingen op een TikTok-video. "Aan het einde van de dag ben ik Holly, ik ben Kylie niet… Maar ze is fantastisch. Ze is een coole dame," zei ze. "Maar aan het einde van de dag, kom op … ik ben mijn eigen mens." Ze zei ook dat haar relatie met Disick haar leven niet "door een persoon verzonnen" maakt.

Aanbevolen: