Hebben beroemdheden eindelijk gestopt met het kiezen van 'eigenzinnige' babynamen?

Inhoudsopgave:

Hebben beroemdheden eindelijk gestopt met het kiezen van 'eigenzinnige' babynamen?
Hebben beroemdheden eindelijk gestopt met het kiezen van 'eigenzinnige' babynamen?
Anonim

Beroemdheden hebben de reputatie opgebouwd hun kinderen in de loop der jaren nogal ongebruikelijke namen te geven. Fans hoeven alleen maar te kijken naar Elon Musk en Grimes' naamkeuze voor hun zoon, X Æ A-12, en dochter, Exa Dark Sideræl.

De Kardashians zijn ook grote fans van ongebruikelijke bijnamen, en geven hun nakomelingen namen als North, Saint, Psalm en Chicago - en dat is gewoon Kim!

Er zijn echter een paar sterren die tegen deze trend zijn ingegaan en zijn teruggekeerd naar meer traditionele namen voor hun kleintjes.

Dus de vraag blijft of steeds meer celebs hun kinderen meer onopvallende namen zullen geven, wat niet betekent dat ze op school opvallen, of dat zelfs de meest unieke babynamen van beroemdheden in jaren behoorlijk tam lijken kom?

Wanneer begonnen beroemdheden met het kiezen van rare babynamen?

Wie herinnert zich nog dat Coldplay-frontman en Oscar-winnende actrice Gwyneth P altrow hun eerste kind Apple noemden in 2004? Ondanks dat ze destijds twee van de meest succesvolle sterren ter wereld waren, behoorden ze tot de eerste celebs die in het openbaar zwaar bekritiseerd werden vanwege hun ongebruikelijke naamkeuze voor hun nu tienerdochter.

Er was ook Geri Horner - voorheen Halliwell - die haar dochter Bluebell noemde in 2006, Ashlee Simpson die haar zoon noemde met Fall Out Boy's Pete Wentz, Bronx in 2008, en Jay-Z en Beyonce die hun dochter de bijzondere naam Blue Ivy in 2012.

Sommige beroemdheden kiezen voor 'normale' babynamen

Sarah Michelle Gellar vierde onlangs het 25-jarig jubileum van haar sensationele serie Buffy The Vampire Slayer. Sinds ze afscheid heeft genomen van, nou ja, het doden van vampiers, is ze druk bezig geweest met het opvoeden van twee kinderen met haar mede-acteur uit de jaren 90, Freddie Prinze Junior.

Dit zijn niet alleen deze twee belangrijke koppeldoelen, maar ze zijn ook niet het slachtoffer geworden van de druk van bizarre namen van beroemdheden voor hun kinderen. In ieder geval voor hun dochter, die ze Charlotte noemden. Hun zoon, Rocky, heeft een wat minder gebruikelijke naam, maar laten we eerlijk zijn, deze cultfilmsterren kunnen ermee wegkomen.

Er zijn veel andere sterren die willen dat hun kinderen opgroeien zonder op te vallen, waaronder Anne Hathaway die haar zonen Jonathan en Jack noemde.

Dawson's Creek-ster James Van Der Beek besloot ook om traditioneler te gaan voor zijn meeste van zijn - snap dit - ZES kinderen! Olivia, Joshua, Annabel, Emilia hebben allemaal meer bekende namen gekregen, terwijl de acteur een beetje van de baan ging met zijn jongste twee - Gwendolyn en Jeremiah.

Beroemde beroemdheden kiezen nog steeds voor ongebruikelijke namen

Natuurlijk zullen 's werelds grootste sterren hun kinderen altijd namen geven die bij hun sterrenkwaliteit passen. Daarom kunnen fans zangeres Eve bedanken voor het noemen van haar zoon Wilde Wolf Fife Alexander Somers Cooper eerder dit jaar.

Scarlett Johansson, die haar oudste dochter Rose een veel traditionelere naam gaf, besloot haar celeb-status te omarmen en haar zoontje Cosmo te noemen.

Actrices Samira Wiley en Lauren Morelli doorbraken ook de standaard als het gaat om babynamen en noemden hun dochter George Elizabeth. Hoewel het beide zeer traditionele namen zijn, worden ze niet elke dag samen en voor een meisje gebruikt.

En dan is er Nick Cannon, wiens verzameling kinderen elk jaar lijkt te groeien, waaronder Monroe, Moroccan, Golden, Powerful Queen, Zion, Zillion en Zen, die helaas eind 2021 zijn overleden.

Beroemdheden noemen hun kinderen soms naar dierbaren

De traditie om kinderen naar geliefden of oudere familieleden te vernoemen, bestaat al eeuwen, en ondanks de liefde van celebs voor meer ongewone namen, gaat het nog steeds goed.

Kijk bijvoorbeeld eens naar prins Harry en Meghan Markle, die hun dochter Lilibet Diana Mountbatten-Windsor noemden. Ze gaven hun kleine meisje niet alleen de middelste naam 'Diana', naar haar overleden grootmoeder, maar 'Lilibet' is een knipoog naar de koningin zelf.

Hoewel ze officieel bekend staat als koningin Elizabeth II, heeft ze onder haar naasten de bijnaam Lilibet. Men denkt dat de hertog van Edinburgh, die helaas in 2021 is overleden, deze naam liefdevol voor haar heeft gebruikt.

De Kardashians nemen de kroon voor de meest ongewone babynamen

De Kardashians doen niets met de helft, inclusief het kiezen van hun babynamen. Hoewel er altijd beroemdheden zullen zijn die minder gebruikelijke namen voor hun kleintjes kiezen, doet niemand het zoals de Kardashian-Jenner-clan.

Om te beginnen met de oudste van de broers en zussen, heeft Kourtney haar kinderen relatief gebruikelijke namen gegeven in vergelijking met de rest, en noemde haar kinderen Scott Disick Mason Dash, Penelope Scotland en Reign Aston.

Dan zijn er Kim en Kanye, die alles deden met de namen van hun kleintjes en Noord, Saint, Psalm en Chicago kozen. Maar dan met een vader die officieel zijn naam veranderde in gewoon Ye, is dit niet verwonderlijk.

Derde zus Khloe heeft dochter True met ex-vriend Tristan Thompson; Rob heeft een droom met Blac Chyna; en Kylie Jenner heeft dochter Stormi en zoon Wolf. Met namen als deze kunnen fans nu al zien dat de Kardashian-Jenners nog generaties lang de krantenkoppen zullen halen!

Wat staat er in petto voor toekomstige celeb-baby's?

Fans weten zonder enige twijfel dat als - en wanneer - de Kardashians meer kinderen krijgen, de hele wereld zal wachten om erachter te komen welke buitengewone namen de kleintjes zullen krijgen.

En hetzelfde geldt voor veel andere celebs, of ze nu voor het eerst de wereld van het ouderschap betreden of hun kroost uitbreiden. In een tijd waarin meisjes jongensnamen krijgen, jongens meisjesnamen, kinderen gewoon symbolen als namen en niemand knippert met de ogen, weet je dat alles mogelijk is.

Aanbevolen: