Kanye West lanceert zijn nieuwe presidentiële campagne in South Carolina met eigenzinnige handgemaakte flyers

Inhoudsopgave:

Kanye West lanceert zijn nieuwe presidentiële campagne in South Carolina met eigenzinnige handgemaakte flyers
Kanye West lanceert zijn nieuwe presidentiële campagne in South Carolina met eigenzinnige handgemaakte flyers
Anonim

Tijdens een verkiezingsjaar worden er verschillende presidentiële campagnes gevoerd om de authenticiteit van een presidentskandidaat te verdrijven of te verminderen. Terwijl de campagnes van president Trump en Joe Biden allebei onder de gordel zijn geraakt, schaadt de promotietactiek van Kanye West zijn eigen kansen om het presidentschap te winnen.

Kanye is officieel in de running voor de presidentszetel en heeft zelfs zijn eerste campagne gelanceerd. Zijn promotiestrategie kan echter wel wat werk gebruiken, vooral zijn campagnefolders.

Stem op Kanye West als president

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel sommige beroemde personen een schat aan politieke kennis hebben en hebben bewezen in staat te zijn de volgende Amerikaanse president te worden, twijfelen velen aan het vermogen van Kanye West om dat te doen.

Veel mensen, waaronder andere beroemdheden zoals Katy Perry, hebben hun "bezorgdheid" geuit over het presidentschap dat in handen wordt gelaten van een andere problematische beroemdheid. West heeft echter ook genoeg supporters, zoals Chance The Rapper die voor hem duimen. Ondanks de gemengde gevoelens over het maken van Kanye West de volgende Amerikaanse president, is de rapper volgend jaar officieel kandidaat.

Hij deed onlangs zijn eerste campagnerally in South Carolina. De 'Wash Us In The Blood'-rapper kreeg aanvankelijk te maken met terugslag voor zijn rallytoespraak, waarin hij Harriet Tubman absurd beschuldigde van 'het niet bevrijden van slaven'.

De rapper hield ook een emotionele toespraak over abortus en maakte achteloos de verklaring dat vrouwen die zwanger zijn $ 1 miljoen zouden krijgen. Dat is een behoorlijk lange opdracht om in te vullen.

Kanye West is geobsedeerd door lettertypen

Als er iets is waar Kanye West niet zonder kan, dan is het perfectie. De rapper heeft in interviews en bij vrienden laten weten een totale perfectionist te zijn. Door zijn eerste presidentiële campagne ooit te voeren, wil de rapper natuurlijk een goede eerste indruk maken op het Amerikaanse publiek. Echter, net als zijn rallytoespraak in South Carolina, zijn de campagnefolders van West een beetje gek. De rapper heeft zijn Twitter-pagina volgestopt met oranje en zwarte, handgemaakte flyers, waarop Romeinse cijfers en letters zijn gekrabbeld.

Op een gegeven moment tweette de rapper de zin "Font Life", duidelijk meer bezorgd over het juiste lettertype, in plaats van te brainstormen over een echte slogan. Denk dat dit de definitie van Kanye West van zijn 2020-visie zou zijn. We zijn er echter vrij zeker van dat hij 2021 Vision wilde zeggen.

Aanbevolen: