Beroemdheden die zich in 2021 eindelijk bij TikTok hebben aangesloten

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die zich in 2021 eindelijk bij TikTok hebben aangesloten
Beroemdheden die zich in 2021 eindelijk bij TikTok hebben aangesloten
Anonim

Populair social-mediaplatform, TikTok, heeft de sociale-mediawereld in slechts een paar jaar tijd overgenomen, zelfs in de celebrity-wereld. Formeel bekend als " Musical.ly", heeft de tractie van de app een aantal beroemde trends en dansen gecreëerd die het leven van veel tieners en jonge volwassenen hebben overgenomen. TikTok kan door iedereen gratis worden gedownload, net als andere populaire manieren van sociale media, Instagram en Snapchat, waardoor deze apps grote concurrentie krijgen. Eigendom "van het kolossale Chinese technologiebedrijf ByteDance", is TikTok een onderdeel geworden van de dagelijkse routine van een aantal mensen, voornamelijk Generatie Z.

De grote groei van TikTok vond buitengewoon plaats tijdens de lockdown van de pandemie in 2020, omdat het "meer dan 100 miljoen gebruikers in lockdown-omstandigheden hield." Hoewel Generatie Z de app heeft overgenomen met virale uitdagingen, dansen en lipsynchronisatie om er maar een paar te noemen, zijn zelfs beroemdheden door het TikTok-konijnhol gegaan om te zien waarom het de sociale media stormenderhand heeft veroverd. Dit zijn de beroemdheden die besloten om in 2021 eindelijk lid te worden van TikTok.

6 Alicia Silverstone

Actrice Alicia Silverstone, bekend om haar iconische rol als Cher Horowitz, in de bekende film 'Clueless' uit 1995, is onlangs lid geworden van TikTok, waardoor haar eerste bericht op de app geen teleurstelling was. Haar TikTok-debuut omvatte een recreatie van een beroemde scène in 'Clueless'. In de TikTok verschijnt de actrice "in een replica van de gele geruite blazer die te zien was aan het begin van de klassieker uit 1995 terwijl "Just a Girl" van No Doubt op de achtergrond speelt", terwijl ze de woorden van haar iconische regel uitspreekt, "Ugh! As als." In de scène in de film is te zien hoe Silverstone een tienerjongen wegduwt en hetzelfde gebaar herha alt ze in de TikTok samen met haar tienjarige zoon Bear. Deze video maakte fans zeker blij, zoals Huff Post schrijft: "de clip had meer dan 6 miljoen likes gekregen", en Alicia's account had in slechts twee dagen "meer dan 1,6 miljoen volgers" gekregen.

5 Avril Lavigne

Avril Lavigne is officieel lid geworden van TikTok en gaf haar fans een voorproefje van nostalgie met haar eerste verschijning in de app. De zangeres postte zichzelf lip-synchronisatie met haar beroemde nummer "Sk8ter Boi", "met enkele stunts en bewegingen van echte sk8ter boi Tony Hawk." In de video droeg Lavigne een "losse stropdas en een zwarte eyeliner-look" waarmee ze haar 2002 channelde.

zelf. Ze droeg ook haar "signature" gestreepte stropdas terwijl ze meedanste op het eerste couplet van het nummer net voordat de camera zich omdraait naar Hawk die dezelfde stropdas draagt. Refinery29.com schrijft dat Hawk vervolgens "pronkt met verschillende trucs op een skateboardhelling", waardoor een aantal millennials dolblij zijn met deze iconische combinatie. De TikTok ging viraal omdat het nu "14,3 miljoen views en meer dan 3 miljoen likes" heeft, waardoor de naam van Avril Lavigne ook populair werd op verschillende sociale-mediaplatforms.

4 John Mayer

John Mayer's intrede op TikTok verliep niet zo soepel als andere beroemdheden hebben ervaren in de Gen Z-app. De singer-songwriter maakte zijn TikTok-première met "een video van zichzelf die schijnbaar worstelt om zijn camera om te draaien en per ongeluk de 15-seconden-functie van de app gebruikt." Wat daarna volgde, was een zwerm Taylor Swift-fans die onder Mayer's video commentaar gaven: "je bent hier niet veilig, john."

People.com stelt: "Het gerucht ging dat Mayer en Swift in 2009 met elkaar waren uitgegaan en sommige fans verwezen zelfs naar haar nummer "Dear John" - schijnbaar over Mayer - in zijn TikTok-commentaren." Niet lang nadat de zanger op de hoogte was van de reactie die hij ontving van de Swifities, "deelde hij een video van zichzelf terwijl hij knikte en bevestigende "mhms" gaf naast het bijschrift: "POV: je hekelt me en ik hoor je uit, " wat een indeling is die vaak in de app wordt gebruikt om "de video te duetten" en veel mensen deden dat met Swift's "Dear John" die in de duettende video's speelde.

3 Natasha Bedingfield

Natasha Bedingfield maakte haar eerste TikTok-optreden in februari en debuteerde met een nummer dat ze over 2021 schreef, een eerbetoon aan de COVID-19-gerelateerde worstelingen van het jaar. Ze haalde echter de krantenkoppen toen haar beroemde lied 'Unwritten' werd gebruikt als een dansuitdaging die viraal ging op de app. Dansuitdagingen zijn een zeer substantieel onderdeel van TikTok en een van de redenen voor zijn populariteit, dus het was leuk voor veel kijkers om te zien

Bedignfield deed zelf mee aan de viral challenge. TikTok-gebruiker @gleefuljhits uploadde een andere versie van de dans naar de app, "compleet met gemaskerde dansers die heen en weer schommelen terwijl ze kleurrijke joggingbroeken en tubetops aantrekken." De "Ongeschreven" zangeres nam haar versie van de dans van de TikTok-gebruiker ook mee naar de app, zoals Today.com zegt, ze was "gekleed in een felgele crop top en bijpassend zweet", waarbij ze de belangrijkste punten van de originele video nabootste.

2 Ed Westwick

Ed Westwick liet fans zwijmelen over zijn toevoeging aan TikTok, met zijn comeback als zijn iconische rol, Chuck Bass, uit 'Gossip Girl'. Zijn eerste video is geformatteerd met de bedoeling Gossip Girl-fans zijn originele video te laten "naaien". De acteur zegt in de video: "TikTok vertel me dat je Gossip Girl hebt gezien zonder me te vertellen dat je Gossip Girl hebt gezien. Ik zal beginnen" en hij verandert van outfit en wordt gezien met een "knap wit overhemd, marineblauw en rood vest en stropdas terwijl je in karakter." Hij zegt terwijl hij naar de camera kijkt met zijn Chuck-stem: "Ik ben Chuck Bass!" US Weekly staten. Hij legt verder de regels uit aan zijn fans om zijn video te "stitchen" en de hashtag "StitchEd" te creëren zodat hij hun inzendingen kan zien, aangezien zijn video meer dan vier miljoen likes kreeg en zijn account meer dan een miljoen volgers kreeg.

1 Cher

Het icoon Cher is officieel lid geworden van TikTok en begon haar eerste video met het tonen van haar steun voor Pride-maand. Haar eerste TikTok omvatte "zichzelf vier verschillende keren voorstellen" en begint met het laten zien van haar "bleekblonde pruik" en zegt: "Ik ben het, de grote en krachtige Cher," "En ik ben op TikTok!" Ze schakelt heen en weer tussen blond en brunette nadat ze eindelijk een lieve boodschap aan haar LGBTQ+-fans heeft gegeven: "Happy Pride-maand voor iedereen in de gemeenschap waar ik van hou, en dat betekent jou." Deze nieuwste toevoeging aan TikTok van beroemdheden was zeker een langverwachte door velen en ze stelde niet teleur!

Aanbevolen: