Deze babynamen hebben beroemdheden genadeloos geroosterd

Inhoudsopgave:

Deze babynamen hebben beroemdheden genadeloos geroosterd
Deze babynamen hebben beroemdheden genadeloos geroosterd
Anonim

Het internet is tegenwoordig een behoorlijk intense plek om te zijn. De 24-uurs nieuwscyclus en de 24-uurs verbondenheid zorgen ervoor dat wanneer er een verhaal is, iedereen erover zal praten. En omdat beroemdheden geen mensen zijn die we in het echte leven kennen, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat ze eerlijk zijn als het erom gaat de spot te drijven met hun leven en hun keuzes. Telkens wanneer we het nieuws horen van de nieuwste baby-aankomst van beroemdheden, stapelt het internet zich op om te wegen over de keuze van de naam, en of het allesbehalve heel gewoon is? O jongen. Maak je klaar om twee dagen lang het onderwerp van het nieuws te zijn!

Hopelijk zijn de kinderen van deze beroemdheden nu behoorlijk goedaardig over hun namen, maar sommige van deze namen zijn te wild om niet op zijn minst te delen. We zijn er zeker van dat het goede mensen zijn, en we beloven dat we niet te gemeen zullen zijn… maar we kunnen een beetje lachen toch? Zacht, tegen onszelf? Hier zijn 10 babynamen die beroemdheden genadeloos op het internet hebben geroosterd.

10 Appel

We weten inmiddels dat Gwyneth P altrow niets normaal kan doen, dus waarom zouden we verwachten dat ze een normale kindernaam kiest? Haar dochter, wiens vader Coldplay-frontman Chris Martin is, heet Apple Martin, die het stel destijds eindeloos liet roosteren. Het lijkt nog maar gisteren, maar Apple Martin is 16 jaar oud!

9 Banjo

Rachel Griffiths en Andrew Taylor konden de kans niet weerstaan om iets anders te doen en een unieke naam voor hun zoon te kiezen. We twijfelen er niet aan dat Banjo Patrick Taylor moeite had om op te vallen op de kleuterschool en de lagere school - het is niet zoals andere Banjo's in de klas!

8 miljard

Rick Ross verwelkomde in 2018 een zoon met zijn oude vriendin Briana Camille, en de naam die ze kozen is precies hoeveel braad ze er op internet voor hebben gekregen: miljard. De reactie-tweets waren een hilarisch gezicht om te zien, met fans verward en geërgerd over de groeiende trend van bizarre babynamen van beroemdheden.

7 Zeven

Ok, we wisten dat Erykah Badu en Andre 3000 een kind nooit iets gewoons zouden noemen. Hun zoon heet Seven - ja, je leest het goed. Seven werd geboren in 1997, dus dat is de inspiratie…we raden…? Erykah Badu en Andre 3000 zijn lang geleden uit elkaar gegaan, maar ze co-ouderen vreedzaam en zijn altijd volkomen toegewijd geweest aan hun zoon en trots op hem.

6 Blauwe klimop

Zelfs schijnbaar onaantastbare industriegiganten zoals Beyonce en Jay-Z kregen kritiek toen ze 'Blue Ivy' kozen als de naam van hun eerste dochter. Het internet daagde hen uit en uitte minachting voor de naamkeuze. Beyonce heeft gesproken over hoe ze die naam hebben gekozen, en het blijkt een eerbetoon te zijn aan de drie Blueprint-albums van Jay-Z - vandaar, Blue. Ivy komt van het Romeinse cijfer IV, het favoriete nummer van Beyoncé, waarschijnlijk gerelateerd aan het feit dat haar verjaardag 4 september is.

5 Royal Reign

Lil' Kim belandde op bijna elke lijst met 'slechtste babynamen' op de internetlijst toen ze haar dochter Royal Reign noemde in 2014. Hopelijk voedt Lil' Kim haar kleine meisje op om meer nuchter te zijn dan haar naam doet vermoeden, anders heeft de wereld misschien een serieuze diva in handen!

4 Bluebell Madonna

Beter bekend als Ginger Spice, noemde Geri Halliwell haar dochter Bluebell Madonna in 2006, en hoewel het internet toen niet zo uitgebreid was als nu, maak je geen zorgen, ze heeft de hele slechte babynaam gekregen lijsten met terugwerkende kracht. Toen ze tien jaar later een zoon kreeg met haar man Christian Horner, had ze blijkbaar de rare naam energie nog niet naar buiten gekregen. De naam van haar zoon is Montague, een feit dat hem ongetwijfeld zal plagen met een leven vol mensen die vragen: "Net als Romeo en Julia???"

3 Bronx Mowgli

Herinner je je Ashlee Simpson en Pete Wentz nog? In 2004 waren ze enkele van de grootste namen op onze tv-schermen en radiogolven, maar tegenwoordig zijn ze vrijwel uit de schijnwerpers verdwenen, bezig met co-ouderschap, ondanks de scheiding in 2011. Hun zoon, geboren in 2008, hetzelfde jaar dat ze trouwden, heet Bronx Mowgli, een combinatie die zo vreemd is dat we niet eens kunnen raden hoe ze besloten om die twee samen te voegen. Hopelijk heeft Bronx inmiddels een goede bijnaam!

2 Jermajesty

Jermaine Jackson pakte echt de kroon toen hij zijn zoon Jer noemde --- sorry, we kunnen het niet eens met een strak gezicht zeggen --- Jerma --- nee. Jermajesteit. Daar hebben we het gedaan. De 20-jarige woont in Los Angeles en bouwt naam op in de muziekindustrie in plaats van te vertrouwen op de erfenis van zijn familie, dus het heeft hem in ieder geval niet tegengehouden, maar we hopen dat hij niet werd geplaagd in school zoals hij op internet werd gepest.

1 Diva Dunne Muffin

Diva Thin Muffin heeft veel geluk gehad in het leven doordat ze werd geboren bij cultureel icoon Frank Zappa, maar helaas voor haar gaf hij haar een behoorlijk ruwe start toen hij ervoor koos haar Diva…Thin…Muffin te noemen. Waar komen celebs zelfs met dit spul op de proppen? Tegenwoordig heeft ze een redelijk succesvolle acteercarrière. Ze veranderde haar naam niet toen ze 18 werd, dus… ze moet het goed hebben gevonden. Diva Thin Muffin, we groeten je.

Aanbevolen: