Een tijdlijn van de acteercarrière van Harry Styles

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de acteercarrière van Harry Styles
Een tijdlijn van de acteercarrière van Harry Styles
Anonim

Harry Styles, een veelzijdige entertainer in zijn soort, heeft de afgelopen jaren zijn momentum gekregen. Kort na het vertrek uit One Direction, het door Simon Cowell gevormde collectief dat uitgroeide tot een van de best verkopende boybands aller tijden, werd Styles een fris gezicht van de Britse funkadelic popscene. Zijn titelloze debuutalbum en het vervolgalbum Fine Line dreven hem ertoe om te bewijzen dat twijfelaars die verwachtten dat hij buiten 1D zou falen, ongelijk hadden, en hij zet het goede werk voort in Harry's House.

Er is nog zoveel te zeggen over Styles' andere kant van kunstenaarschap buiten de muziek: acteren. Hij bereidt zich momenteel voor op Olivia Wilde's aankomende psych-thriller Don't Worry Darling, waarin hij samen met Florence Pugh zal spelen als twee liefdesbelangen. Daarvoor maakte hij een indrukwekkend acteerdebuut in Dunkirk van Christopher Nolan, en daar stopt hij niet. Hier is een kijkje in de acteercarrière van Harry Styles en wat de toekomst biedt voor de acteur-slash-zanger.

8 Harry Styles kreeg in 2014 een rol aangeboden om samen met Cara Delevingne te spelen, maar weigerde dat

Op het hoogtepunt van de roem van One Direction in 2014, bood de nu in ongenade gevallen regisseur en filmproducent Harvey Weinstein Styles een rol aan in Tulip Fever. Hij wilde de krachtpatser graag casten als co-ster met Victoria's Secret-model en zijn geruchten voormalige vlam Cara Delevingne, maar hij wees het aanbod uiteindelijk af. De rol zelf ging uiteindelijk naar Matthew Morrison.

"Ik bood Harry een rol aan in Tulip Fever, maar hij was aan het touren, dus hij moest het afwijzen. De rol ging uiteindelijk naar Matthew Morrison", legde Weinstein uit aan Daily Mail en voegde eraan toe: "Hij is net Errol Flynn, hij heeft die roekeloze charme. Duidelijk sterpotentieel. Ik denk dat hij geweldig zou zijn. Geen vraag."

7 Harry Styles maakte zijn acteerdebuut in 2017 met 'Dunkirk'

In 2017 haalde Styles grote krantenkoppen nadat hij zijn debuutrol als Alex, een van de Britse soldaten tijdens de evacuatie van Duinkerken tijdens de Tweede Wereldoorlog, in Duinkerken veiligstelde. Geregisseerd door de enige echte Christopher Nolan, bekende de regisseur dat hij destijds niet zo op de hoogte was van de roem van de zanger in de muziek en zijn aanwezigheid kreeg een beetje gemengde reactie van fans, maar hij bewees dat ze ongelijk hadden, en het was een debuut om te onthouden.

"Het is moeilijk om te zeggen dat we weten hoe het was, want dat weten we niet, maar ik denk dat, gezien de omgeving waarin je je bevindt, het ons heeft geholpen een idee te krijgen van hoe ongemakkelijk het kan zijn geweest," hij herinnerde aan het opnameproces van de film in een interview uit 2017.

6 Hoe presteerde 'Duinkerken' commercieel?

Duinkerken is een ontroerend verhaal dat zich vermengt met eersteklas cinematografie, maar hoe presteerde het commercieel? Volgens Box Office Mojo genereerde Duinkerken minstens $ 527 miljoen aan de kassa van zijn budget van $ 100- $ 150 miljoen. Het vergaarde ook niet één maar acht nominaties bij de Oscar, waaronder voor Beste Film en eerste Beste Regisseur voor Nolan.

5 Harry Styles nieuwste thrillerfilm, 'Don't Worry Darling', komt uit in september 2022

Jaren na dat geweldige debuut in Duinkerken, zijn fans meer dan enthousiast om hun eerste glimp op te vangen van de muziekster als hoofdpersonage in Don't Worry Darling. De psychologische thrillerfilm, geregisseerd door Olivia Wilde, vertelt het verhaal van een jong, perfect in beeld gebracht getrouwd stel (gespeeld door Styles en Lady Macbeth-ster Florence Pugh) in de jaren vijftig, terwijl de vrouw het duistere verleden van het bedrijf van haar man probeert aan te pakken. De stomende trailer is net een paar weken geleden in april uitgebracht en fans zijn meer dan enthousiast!

"Het was echt een mooie kans voor mij om heel veel uit mijn comfortzone te halen en opnieuw te beginnen", vertelde de beroemde acteur aan fans in een interview met U in april 2022. K.'s Capital FM Breakfast-radioshow, waarin wordt beloofd dat het geen "veilig voor het werk" soort film zal zijn om "met je ouders te kijken". Interessant.

4 Bovendien diende Harry Styles ook als uitvoerend producent van een sitcom

In 2018 werd Styles echter uitvoerend producent van de CBS-sitcom Happy Together. Met in de hoofdrollen Damon Wayans Jr., Amber Stevens, Felix Mallard en meer, gaat de door Tim McAuliffe gecreëerde sitcom over een jong stel wiens leven chaotisch wordt nadat een popster naar hun woning verhuist. Helaas duurde de serie niet lang, omdat CBS hem na één seizoen annuleerde.

3 Nog een aankomende film, 'My Policeman', is in de maak

Bovendien heeft Styles nog een aankomend dramaproject in het verschiet. Getiteld My Policeman, de verfilming van de gelijknamige roman uit 2012 vertelt het verhaal van een getrouwde, homoseksuele politieagent die in het geheim een relatie heeft met een man. Pam & Tommy-ster Lily James werd aanvankelijk gecast als de vrouw van Styles op het scherm, maar ze verliet de onderhandelingen en werd vervangen door Emma Corrin, de Golden Globe-winnende actrice van The Crown.

2 Wat zei de acteur over de naaktscène in deze film?

Om alles duidelijk te maken, verduidelijkt de zanger van "As It Was" dat hij alles zal onthullen voor de komende film. Tijdens een interview op The Howard Stern Show zei Styles dat hij nog steeds niet zeker weet hoeveel huid hij erin zou laten zien.

"Ik was niet naakt in 'Don't Worry Darling'. Ik was naakt in 'My Policeman'. Er is geen peen in de uiteindelijke versie ', vertelde hij Entertainment Tonight over de naaktscène van de film, en voegde eraan toe: "Er is een zwerver … ik denk niet dat de peen bedoeld was om erbij betrokken te zijn. De peen, er was vooraf onderhandeld dat dat van mij zou blijven."

1 Harry Styles voegt zich ook bij de Marvel-familie in 'Eternals'

Lang voor de release hadden fans van Marvel's Eternals gespeculeerd over de rol van Harry Styles in de franchise als Eros, de broer van de slechterik Thanos, in de nieuwste saga. Ze hadden gelijk, want de acteur verschijnt in de mid-credits scene van de film als de problematische held. Er zijn nog steeds geen officiële woorden over zijn officiële speelfilmdebuut in de franchise, maar zo te zien lijkt het in 2024 in pre-productie te gaan.

Aanbevolen: