Een tijdlijn van de acteercarrière van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de acteercarrière van Kim Kardashian
Een tijdlijn van de acteercarrière van Kim Kardashian
Anonim

Kim Kardashian is een grote ster, en het verta alt zich in alles wat ze doet, van acteren, pleiten, modelleren en zelfs goedkeuren. Ze is een van de gezichten van de populaire cultuur van Hollywood en wordt beroemd als de vriendin en persoonlijke styliste van Paris Hilton in The Simple Life. Ze is ook berucht betrokken bij het controversiële schandaal van de x-rated tape met rapper Ray J in 2007, waardoor haar populariteit nog groter werd.

Ze is ongetwijfeld een bonafide en betaalbaar megamodel, maar houdt die status stand in de acteerindustrie? Om het samen te vatten, hier is een vereenvoudigde tijdlijn van de acteercarrière van Kim Kardashian.

6 Kim Kardashian's acteerdebuut

In 2008 maakte Kim haar speelfilmdebuut in de parodiefilm Disaster Movie van Jason Friedberg en Aaron Seltzer. Helaas is de film zelf voortdurend geprezen als een van de slechtste films aller tijden vanwege het geforceerde gebruik van volwassen humor en slechte regie. Met Matt Lanter, Nicole Parker, Crista Flanagan en nog veel meer.

Ondanks haar talloze tv-cameo's, lijkt het erop dat Kim wil dat je deze specifieke rol vergeet. Tijdens een toespraak tijdens ABC's Big Fan realityshow in 2017, gaf het supermodel toe dat de rol haar enigszins "vernederd" had. Ouch.

5 Kim Kardashian won 'slechtste mannelijke bijrol' bij de Golden Raspberry Awards

In 2013 nam Kim K een dramatische wending van 180 en probeerde ze haar hand met meer dramatische rollen, waarbij ze Ava speelde, een medewerker van het hoofdpersonage, in Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. Temptation is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van de regisseur uit 2008 en draait om Judith, een huwelijksconsulente die verliefd wordt op een van zijn cliënten.

'Kim is een professional', sprak de filmmaker lovend over Kim, die helaas een Golden Raspberry Award won voor de slechtste vrouwelijke bijrol voor de rol. 'Veel mensen weten dit niet over Kim. Kim is zeer, zeer professioneel. Ze is op tijd, ze is stipt, ze doet wat ze moet doen."

4 Ze produceerde 20 seizoenen lang 'Keeping Up With The Kardashians'

Kort na het beruchte tape-schandaal werden Kim en haar Kardashian-Jenner-familie-imperium beroemd met Keeping Up with the Kardashian, dat de reality-tv-ster ook heeft gediend als een van de uitvoerende producenten. De show liep 20 seizoenen van 2007 tot 2021 en werd de langstlopende reality-tv-serie in de VS. De show was succesvol en bracht verschillende spin-offs voort, waaronder Kourtney en Kim Take Miami, I Am Cait, Dash Dolls en meer.

“Zelfs als ik voor de laatste keer in de stoel zat, was het emotioneel”, zei ze over het einde van de show. Ik dacht: 'Ik ga deze interviews echt missen, ik mis al deze mensen.' Onze crew is familie voor ons, dus ik denk dat het het moeilijkste was om de show los te laten, wetende dat we niet zullen zien deze mensen elke dag.”

3 Kim Kardashian In muziekvideo's

In 2011 deed Kim Kardashian echter een poging om muzikant te worden. Ze bracht haar door IDM beïnvloede debuutnummer "Jam (Turn It Up)" uit en schakelde The-Dream in als haar co-schrijver. Ze speelde zelfs in de bijbehorende videoclip, waar ze later spijt van had. "Ik hou er niet van als mensen zich bezighouden met dingen die ze niet zouden moeten zijn. En waarvan ik denk dat ik dat niet had moeten doen. Wat gaf me het recht om te denken dat ik een zanger zou kunnen zijn? Zoals, ik weet niet Ik heb geen goede stem", herinnert ze zich het moment waarop ze Andy Cohen presenteerde.

Ze speelde in de jaren 2010 ook in verschillende muziekvideo's voor andere artiesten. Ze is te zien in Fall Out Boy's "Thnks fr th Mmrs," Nicki Minaj's "Come on a Cone, " Kanye West's "Bound 2" en "Wolves", en meer.

2 Kim Kardashian doet stemacteren in 2021

Vorig jaar was Kim een brutale poedel genaamd Delores in Cal Brunker's PAW Patrol: The Movie. PAW Patrol: The Movie is geschreven door Cal, Billy Frolick en Bob Barlen en draait om de personages die vechten om de inwoners van Adventure City te redden. De film was een kaskraker, met een brutowinst van meer dan $ 130 miljoen wereldwijd.

"Ik bedoelnnmmm hoe cool is dit!!!!! Ik ben zo opgewonden dat iedereen @pawpatrolmovie ziet. Het is zoooo goed!!", ging ze op Instagram over haar laatste samenwerking met Tyler Perry.

1 Wat volgt er voor de carrière van Kim Kardashian?

Dus, wat is de toekomst voor Kim Kardashian? Het lijkt erop dat het redelijk goed gaat met de voormalige Keeping Up with the Kardashians-ster, ondanks dat de show vorig jaar is beëindigd. De familie hintte echter op een nieuwe show op Hulu, getiteld The Kardashians, die dit jaar in première gaat.

"In de nieuwe show zie je ons evolueren als een familie, fans willen dat we zijn wie we zijn en sinds het eerste moment zijn ze emotioneel geïnvesteerd in onze show, net als wij," Kris zei vorig jaar."De fans zullen het geweldig vinden als we onze reis voortzetten. Ik kan niet veel zeggen over wat er gaat komen, maar spoiler, we gaan er fantastisch uitzien en iedereen gaat kijken."

Aanbevolen: