De waarheid over de tijd van Pete Davidson op SNL

Inhoudsopgave:

De waarheid over de tijd van Pete Davidson op SNL
De waarheid over de tijd van Pete Davidson op SNL
Anonim

Met de release van Pete Davidsons catharsis nieuwe film, The King of Staten Island (het is overal op VOD), lijkt het nu het perfecte moment om te onderzoeken hoe hij voor het eerst op onze radars verscheen - natuurlijk zagen we hem op Saturday Night Live. Terwijl Pete beroemd is vanwege het daten met een handvol prachtige Hollywood-sterretjes, zoals Ariana Grande, Kaia Gerber, Margaret Qualley en Cazzie David, was SNL Pete's grote carrièreonderbreking.

Pete werd voor het eerst aangenomen bij SNL in 2014, maar het was pas in 2016 dat hij een repertoirespeler tegenkwam in de sketchshow. Nu is hij vrijwel overal, en niet altijd met een goede reden. Niet alleen zijn persoonlijke leven wordt onder de loep genomen, maar ook zijn werkleven. Hij heeft tenslotte een aantal schadelijke dingen gezegd over de show die hem zijn start gaf. Dus, hier is de waarheid over de tijd van Pete Davidson op SNL

14 Bill Hader is verantwoordelijk voor het krijgen van Pete op SNL

Er zijn tot nu toe veel weinig bekende feiten over de tijd van Pete Davidson op SNL, waaronder dat Bill Hader er eigenlijk de verantwoordelijke voor is. Bill had Trainwreck met Pete gefilmd en was zo onder de indruk van hem dat hij Pete zelfs aanbeveelde aan SNL-producer Lorne Michaels. Daarna kreeg Pete de kans om auditie te doen… en de rest is geschiedenis.

13 Pete's interview met Charlamagne, die God liet zien dat hij genoeg had van SNL

Pete's interview begin 2020 met Charlamagne Tha God veroorzaakte nogal wat opschudding in de pers. Niet alleen was hij nog openhartiger over zijn exen dan hij al is geweest, maar hij verklaarde ook dat hij klaar was met SNL. Hij beweerde zelfs dat hij het gewoon niet meer leuk vond om in de show te zijn - hij vond dat het bijna zijn tijd was om te vertrekken.

12 Onlangs lijkt Pete veel dankbaarder om nog steeds een SNL-castlid te zijn

Tijdens een recent interview met Howard Stern, op The Howard Stern Show, beweerde Pete dat zijn opvattingen over SNL in de loop van de pandemie zijn verzacht. Hoewel hij nog steeds problemen heeft met de show, is hij niet langer klaar om te vertrekken. Hij beweerde dat hij dol was op het doen van de SNL At Home-shows en echt dankbaar was voor alles wat de show hem tot nu toe heeft gegeven.

11 Pete voelde zich gepest door de cast

Tijdens een werkelijk spectaculair interview met Charlamagne The God, beweerde Pete dat hij het zat was om een clou te zijn op SNL. Het was een van de redenen waarom hij beweerde dat hij klaar is om de show te verlaten. Bovendien beweerde hij dat hij het gevoel had dat hij op SNL staat vanwege zijn beroemdheidsstatus en niet vanwege zijn komische talenten.

10 Hij is een van de jongste SNL-sterren ooit en de eerste die in de jaren negentig werd geboren

Hoewel Anthony Michael Hall nog steeds de titel heeft van de jongste cast op Saturday Night Live, is Pete Davidson ook een van de jongste castleden ooit. Hij was slechts 23 jaar oud toen hij werd gecast, wat hem volgens Entity het eerste castlid van de serie maakte dat ooit in de jaren negentig werd geboren.

9 Pete is het ermee eens dat "Chad" zijn grootste bijdrage aan SNL is

Terwijl hij werd geïnterviewd door Howard Stern, was Pete Davidson het ermee eens dat zijn SNL-personage, "Chad", zijn grootste bijdrage aan de show is. Toegegeven, hij zei ook dat Tsjaad vrijwel zijn enige terugkerende personage is. Een van de beste schetsen van "Chad" is die waarin hij Jennifer Lopez ontmoet en zij verliefd op hem wordt. Er is iets aan het kijken naar Pete die slechts gedeeltelijk geïnteresseerd is in J-Lo. Dat is eindeloos grappig.

8 SNL is de reden voor Pete's zeer openbare relatie met Ariana Grande

Pete Davidson dankt zijn veelbesproken en turbulente relatie met Ariana Grande aan SNL. Volgens Vulture zei Ariana dat ze wist dat ze met Pete wilde trouwen na een korte interactie als gast op SNL, waarna ze hem achtervolgde. Toen Pete en Ariana eenmaal bij elkaar kwamen, werd hun hele relatie voer voor de schrijvers van de show.

7 Zoals vele sterren voor hem, heeft Pete geprobeerd zijn SNL-carrière om te zetten in een volledige filmcarrière

Net als Eddie Murphy voor hem (en Adam Sandler, Mike Myers, Tina Fey en praktisch alle doorbraaksterren van SNL), heeft Pete een filmcarrière uit zijn tijd in de show benut.

Hoewel hij wat filmwerk heeft gedaan, zoals zijn rol naast Sydney Sweeney in Big Time Adolescence, zal de nieuw uitgebrachte King of Staten Island zijn grootste rol tot nu toe zijn. We hebben ook zijn mysterieuze rol in The Suicide Squad om naar uit te kijken.

6 Pete houdt van fysieke komedies

Volgens zijn interview in The Howard Stern Show groeide Pete op met het kijken naar SNL-grootheden, John Belushi en Chris Farley, die beiden bekend stonden om hun fysieke komedie. Dit inspireerde Pete's eigen liefde voor slapstickkomedie, iets waar hij vaak aan meedoet op Saturday Night Live.

5 De cast mag of mag hem persoonlijk niet

Het zou ons niet verbazen als een deel van de huidige Saturday Night Live-cast geen fans van Pete Davidson zou zijn. Hij krijgt tenslotte veel aandacht van het publiek, vooral voor zijn persoonlijke leven. Toen hij met Charlamagne The God sprak, zei Pete dat hij zich niet welkom voelt op SNL en denkt dat veel van de cast hem als een "grote domme idioot" beschouwen.

4 Pete heeft pauzes moeten nemen van SNL om persoonlijke problemen op te lossen

Volgens Vanity Fair heeft Pete Davidson een aantal zeer goed gepubliceerde pauzes moeten nemen van SNL om medische en persoonlijke problemen op te lossen. Pete is open geweest over zijn worsteling met sommige middelen, evenals met geestelijke gezondheidsproblemen, zoals borderline persoonlijkheidsstoornis, die in 2017 bij hem werd vastgesteld.

3 Pete maakte de katholieke kerk boos en een bepaald congreslid

Komedie loopt altijd het risico iemand te beledigen, maar dat is nu eenmaal de aard van het beestje. Volgens NBC News heeft Pete de Katholieke Kerk in talloze grappen aangevallen en zijn ze publiekelijk "afgekeurd" door sommige van de grappen.

Het meest bekende is dat Pete de spot dreef met een Republikeinse congreskandidaat, Dan Crenshaw, en werd gedwongen zich persoonlijk bij hem te verontschuldigen tijdens de show. In Pete's 2020 Netflix-special herriep hij de verontschuldiging.

2 Pete Credits SNL met het verbeteren van zijn komische vaardigheden

Ondanks dat hij beweerde klaar te zijn om Saturday Night Live te verlaten, schreef Pete eigenlijk al zijn komische vaardigheden toe aan zijn tijd in de show, volgens The Hollywood Reporter. Hij zei dat hij voelde dat hij de minst grappige was daar, omdat iedereen ongelooflijk slim en snel op de been was. Dit betekende dat hij heel snel moest leren om naar hun niveau te stijgen.

1 Pete heeft nog maar één jaar contract en hij kan dat feit in zijn voordeel gebruiken

Hoewel Pete misschien voor opschudding heeft gezorgd door te zeggen dat hij "uit" SNL wil, is de waarheid dat hij nog maar één jaar op zijn contract heeft. Tijdens zijn recente interview met de grote Howard Stern beweerde Pete dat als het contract van dit jaar afloopt, hij een vrije agent zou kunnen zijn of zou kunnen terugkeren naar SNL. Openstaan voor vertrek is een truc die veel sterren (en hun teams) gebruiken om een loonsverhoging te benutten, iets wat Pete zou kunnen doen.

Aanbevolen: