10 meest verrassende verschijningen van beroemdheden op 'The Young And The Restless

Inhoudsopgave:

10 meest verrassende verschijningen van beroemdheden op 'The Young And The Restless
10 meest verrassende verschijningen van beroemdheden op 'The Young And The Restless
Anonim

De meeste televisieprogramma's hebben een zwakke halfwaardetijd. Het wordt als een wonder beschouwd om voorbij vijf productieseizoenen te komen. Veel-a-shows komen en gaan, ze halen zelden tien seizoenen, hoe goed ze ook zijn. Af en toe heeft een show een groen leven. The Young and the Restless is een van die shows die bleef en misschien, heel misschien, te lang bleef. Het productieteam moet iets goed doen, want het heeft de Amerikanen vier decennia lang aan het scherm gekluisterd.

Net als The Bold and the Beautiful, ook mede gemaakt door Emmy Lifetime Achievement Honoree, William Joseph Bell, heeft de soap uit 1973 in de loop der jaren een ander karakter gehad. Bij sommige gelegenheden hebben een paar beroemdheden hun opwachting gemaakt in de show. Deze hebben ons het meest verrast:

10 Katy Perry

Op de show, 2008
Op de show, 2008

In juni 2008, precies rond de tijd dat Katy Perry's nummer één single 'I kissed a girl' twee maanden hot op de markt was, maakte ze een cameo op The Young and the Restless. In de hilarische scène zou Katy Perry poseren voor Restless Style, een modeblad. In plaats daarvan bevond ze zich in het middelpunt van een machtsstrijd tussen 'Jack' (Peter Bergman) en Nick (Joshua Morrow). Uiteindelijk slaagde Sharon erin om de dag te redden.

9 Lee Phillip Bell

Mede-maker van de show
Mede-maker van de show

In wat wordt genoemd als 'de moeder van alle cameo's', mede-bedenker van The Young and the Restless, verscheen Lee Phillip Bell in een aflevering van de show. Ze verscheen in de Genoa City Athletic Club om de 11.000th aflevering van de show in 2016 te markeren. De epische scène werd ook opgeluisterd door haar dochter Lauralee Bell als 'Christine', en de langst dienende castlid Doug Davidson die sinds 1978 de rol van 'Paul Williams' heeft gespeeld.

8 Paul Walker

Als 'Brandon' in 1992
Als 'Brandon' in 1992

Lang voordat Paul Walker van wolkenkrabbers sprong in de Fast and Furious-franchise, had hij een rol in The Young and the Restless. Gecast als ‘Brandon Collins’, de acteur wiens dood de wereld schokte in 2013, werkte in zijn tienerjaren voor Victor Newman (Eric Braeden). Victor regelde Brandon met zijn dochter, Victoria Newman (Heather Tom), die in het geheim een relatie had met Ryan McNeil (Scott Reeves), de werknemer van haar vader.

7 Sheryl Underwood

Sheryl's gastoptreden op de show
Sheryl's gastoptreden op de show

Doorgewinterde komiek en co-presentator van 'The Talk', Sheryl Underwood heeft een af en toe een rol gespeeld als 'Justice of the Peace, Clarice Collins' in The Young and the Restless. De komiek, die bekend werd als de eerste vrouwelijke winnaar van Miller Lite Star Search, heeft een aantal van de personages in het huwelijk getreden als onderdeel van haar rol.

6 Adkins traceren

Optreden in de show
Optreden in de show

Countryzanger Trace Adkins had in 2008 een cameo waarin hij als zichzelf optrad. Met zijn hitsingle 'You're gonna miss this' verraste hij 'Nick' (Joshua Morrow) en 'Phyllis' (Michelle Stafford) op hun eerste verjaardag.' You're gonna miss this', een laatste release van zijn album American Man: Greatest Hits Volume II, werd later zijn derde nummer één hit in de Billboard Hot Country Songs Chart.

5 Lionel Richie

Lionel, nog jong van hart
Lionel, nog jong van hart

Jill Abbott (Jess W alton) had een rommelig liefdesleven na haar scheiding van John Abbott (Jerry Douglas.) In 2001 had ze een fase waarin ze zich enorm aangetrokken voelde tot mannen die veel jonger waren dan zij. Van het een kwam het ander en al snel ontmoette ze Sean Bridges (Christopher Douglas), die een Victoriaans herenhuis met 35 kamers had verlaten om Genua City te verkennen. Sean's eerdere connecties zagen hem Lionel Richie uitnodigen, in een poging indruk te maken op zijn geliefde, Jill.

4 Smokey Robinson

Op het podium van het 12e jaarlijkse benefietconcert van het MusiCares MAP Fund ter ere van Smokey Robinson in The Novo by Microsoft op 19 mei 2016 in Los Angeles, Californië. (Foto door Mike Windle/WireImage)
Op het podium van het 12e jaarlijkse benefietconcert van het MusiCares MAP Fund ter ere van Smokey Robinson in The Novo by Microsoft op 19 mei 2016 in Los Angeles, Californië. (Foto door Mike Windle/WireImage)

Allround muziekgenie Smokey Robinson verscheen in 2004 in The Young and the Restless. Hij werd gecast om de verhaallijn tussen J. T. Hellstrom (Thad Luckinbill) en Colleen Carlton (Lyndsy Fonseca), bij fans ook bekend als ' Jolleen'.

3 Juweel

Optreden op een show
Optreden op een show

In 2006 was singer-songwriter Jewel te gast in het best beoordeelde drama. Haar actie was gericht op het promoten van haar zesde album, Goodbye Alice in Wonderland. De zangeres trad op met ' Again and Again ' en ' Good Day ', tijdens een inzamelingsactie georganiseerd door Nick (Joshua Morrow) en Sharon Newman (Sharon Case). De inzamelingsactie markeerde de verjaardag van de dood van Cassie Newman (Camryn Grimes), hun overleden dochter.

2 Enrique Iglesias

Met de cast bij Indigo
Met de cast bij Indigo

The King of Latin Pop had een korte periode bij een bekroonde show waar hij zijn hit 'Somebody's Me' uitvoerde. Enrique, die zichzelf speelde en een favoriet was in dat deel van de verhaallijn, werd geïntroduceerd op het podium door Neil Winters (Kristoff St. John.) Zijn snelle wandeling naar het kleine podium werd begroet met een applaus van een enthousiaste cast. Hij kondigde aan dat hij in Genua City was om het Clear Springs Relief-fonds te steunen. Uiteindelijk keek de cast toe terwijl Enrique en zijn band opkwamen voor de gelegenheid.

1 Eva Longoria

Op de show in 1973
Op de show in 1973

Eva Longoria stapte Genua City binnen als Isabella Brana. Ze was moeder van Ricardo Carl Williams (Mischa Mandel), een zoon die ze had met Paul Williams (Doug Davidson). Volgens Wikipedia was Isabella Brana, een voormalige callgirl, gek, kwaadaardig en een idioot. Eva Longoria gaf toe dat ze het personage een uitdaging vond omdat ze veel ondeugden had.

Aanbevolen: