Wie is de filmmaker van Sasha Obama?

Inhoudsopgave:

Wie is de filmmaker van Sasha Obama?
Wie is de filmmaker van Sasha Obama?
Anonim

Worden de kinderen niet snel groot? Zo voelt het zeker voor de twee dochters van Barack Obama, Sasha en Malia. Ze zijn niet langer de kleine meisjes die we in 2008 op het podium rond hun ouders zagen kruipen. Nu zijn het volwaardige volwassenen met hun eigen leven, banen en romances. Onlangs kwam het nieuws naar voren dat Sasha Obama nu een vriendje heeft nadat moeder Michelle het nieuws had onthuld in een talkshow-interview. Sasha, 20, en Malia, 23 - een scenarioschrijver - hebben nu allebei een vriend, en hun moeder lijkt zowel verbluft door hun snelle rijping als blij dat ze gelukkig onafhankelijk worden.

Het lijkt goed te gaan met Clifton Powell Jr. Dus wie is Sasha's nieuwe schoonheid?

8 Moeder Michelle heeft de bonen over hun relatie gemorst

Bedankt, mam! Het was moeder Michelle die de wereld voor het eerst tipte over de nieuwe relatie, en er in het algemeen over sprak tijdens een interview met Ellen DeGeneres:

Lachend vertelde Michelle aan Ellen tijdens haar talkshow overdag: “Ze [Sasha en Malia] hielden van de Jonas Brothers. Nu brengen ze volwassen mannen naar huis."

“Vroeger waren het gewoon popbands. Nu hebben ze vriendjes en echte levens.”

7 Malia Obama heeft ook een vriendje

Michelle en Barack's oudste dochter, Malia, 23, is al een tijdje in het openbaar aan het daten, nadat ze samen was met haar Harvard-opgeleide vriend, Rory Farquharson, sinds ze elkaar in 2017 ontmoetten. Met haar beide dochters nu gekoppeld, wie weet of Michelle nu naar de toekomst kijkt voor mogelijke bruiloften?

6 Clifton is de zoon van een beroemde acteur

Net als zijn nieuwe vriendin heeft Clifton Jr ook hoge vrienden. Zijn vader, Clifton Sr., is een bekende acteur en speelde in de loop van zijn carrière in verschillende grote films, waaronder 'Menace II Society', 'Dead Presidents' en 'Why Do Fools Fall in Love'.

Hoewel zijn zoon niet in zijn acteersporen is getreden (nog niet in ieder geval), lijkt Clifton Sr. een trotse vader te zijn en zegt hij eindeloos hoe trots hij is op zijn jongen op sociale media.

5 Clifton Sr.'s lieve sociale media eerbetoon aan zijn zoon

De liefhebbende vader plaatste een lief eerbetoon op de 24e verjaardag van zijn zoon in 2021 en zei: 24 jaar geleden kwam je op de wereld zoon en je veranderde mijn leven en tot op de dag van vandaag breng je me nog steeds zooooo veel vreugde en op alles wat je aanraakt ben ik zoooo trots op je jongeman, geniet van deze speciale dag die God je heeft gegeven.'

4 Hij heeft een geweldige opleiding gehad

De 24-jarige werd geboren op 23 mei 1997 en groeide op in de wijk Ladera Heights in Los Angeles en ging naar de Village Christian High School, een privéschool die maar liefst $ 28.340 per jaar kost!

Clifton Jr. is een semi-professionele basketbalspeler en gebruikte deze vaardigheid om een volledige studiebeurs te krijgen, zoals zijn vader in 2016 via Facebook aankondigde: "Bekijk Clifton Powell Jr., God is goed hij is officieel getekend voor een volledige vier [basketbal] beurs aan de Universiteit van Californië in Santa Barbra!"

3 Clifton werkt in de filmindustrie

Volgens Page Six maakte Powell Jr. "zijn sprong in de wereld van het schrijven van verhalen" na zijn afstuderen aan de universiteit, en is nu werkzaam als commercieel directeur.

“Het vinden van een uitgebreide passie in regisseren en visuele verhalen vertellen, bleef hij werken aan het ambacht van regisseren en werd al snel in het vuur gegooid, wat hem dwong zich aan te passen en snel te leren”, aldus de bio op zijn website.

Clifton is betrokken bij grote merken zoals Peloton en Nike, en werkt ook samen met zijn vader aan enkele videoprojecten.

2 Hij en Sasha ontmoetten elkaar in Californië

Clifton, een Californiër, ontmoette Sasha blijkbaar voor het eerst terwijl ze studeerde in zijn thuisstaat. In 2021 stapte ze over naar de University of Southern California van de University of Michigan, waar ze twee jaar had gestudeerd. Het is onduidelijk wanneer het stel elkaar ontmoette en toen een item werd, maar ze werden vorige week voor het eerst gefotografeerd tijdens een wandeling in West Hollywood en leken erg geliefd en comfortabel samen. Sasha moet haar studie nog helemaal afronden, dus wie weet of ze in Californië blijft en zich daar gaat vestigen.

1 Clifton is erg lang

Zoals je zou verwachten van een succesvolle basketballer, is Clifton niet aan de korte kant. Sterker nog, hij is naar verluidt 1,80 meter lang! Sasha, die op haar ouders lijkt, is ook niet aan de kleine kant met een statige 1.80 m, wat inderdaad een heel knap lang stel is.

Clifton's basketbalbio online voor de VS Santa Barbara Gouchos onthult ook enkele interessante kleine feiten; 'Gaat langs Cliff, maar heeft de bijnaam CP3… Zoon van Kim Crooms en Clifton Powell… Favoriete sportteam is de Los Angeles Clippers… Het meest memorabele sportmoment was toen Allen Iverson Michael Jordan doorkruiste… Favoriete film is Straight Outta Compton… Favoriete roman is De Gever… Favoriete tv-show is Scandal… Favoriete atleet is Monta Ellis… Wil een carrière als omroeporganisatie nastreven.'

Nu weet je het!

Aanbevolen: