Sasha en Malia Obama's leven als volwassenen, onthuld

Inhoudsopgave:

Sasha en Malia Obama's leven als volwassenen, onthuld
Sasha en Malia Obama's leven als volwassenen, onthuld
Anonim

Voormalige eerste dochters Sasha en Malia Obama hebben een lange weg afgelegd sinds de jaren 2000. De beroemde zussen waren amper tieners toen hun vader, Barack Obama, de eerste Afro-Amerikaanse president van de Verenigde Staten werd. Toen Obama's tweede ambtstermijn in 2017 verstreek, keerde het gezin terug naar hun privéleven en lieten hun dagen achter zich onder het toeziend oog van de geheime dienst. Michelle en Barack Obama hebben sindsdien talloze doelen nagestreefd en hebben twee Grammy Awards toegevoegd aan hun repertoire van benijdenswaardige prestaties. Het paar wijdde ook hun tijd om ervoor te zorgen dat de overgang van hun dochters naar het normale leven zo naadloos mogelijk verliep. Deze onvermoeibare inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen, aangezien Sasha en Malia Obama lijken te zijn uitgegroeid tot opmerkelijke jonge volwassenen. Nu respectievelijk 20 en 23, inspireren de Obama-zusters een enorme trots van hun ouders. Hier is alles wat we weten over het leven van de voormalige First Daughters als jonge volwassenen.

8 Zitten Sasha en Malia Obama nog op school?

Sasha en Malia Obama zaten nog maar net op de middelbare school toen ze in de schijnwerpers werden gekatapulteerd. Het onderwijs van de zusters is sindsdien flink vooruitgegaan. Malia Obama is naar verluidt in 2021 afgestudeerd aan de Harvard Law School.

Aan de andere kant is Sasha Obama onlangs overgestapt van de staat Michigan naar de Universiteit van Zuid-Californië. De familie Obama hield Sasha's academische bezigheden geheim toen ze zich bij Michigan State voegde. Het blijft onduidelijk wat de overgang betekent voor de studies van de voormalige Eerste Dochter.

7 Waar Sasha en Malia Obama wonen

Sasha en Malia Obama zijn definitief verhuisd naar Los Angeles. De Obama-zussen wonen nu zelfstandig, ver weg van hun ouders die in Washington zijn gebleven nadat Obama's tweede termijn was verstreken.

Verschenen in The Ellen DeGeneres Show, zinspeelde Michelle Obama op de overgang toen ze zei: Ze moesten leren hoe ze medelevende, onafhankelijke, verantwoordelijke mensen konden zijn, zodat ze de wereld binnenkwamen als verantwoordelijke, medelevende, capabele mensen.”

6 Wat doet Malia Obama voor de kost?

De oudste zus van Obama lijkt haar zinnen te hebben gezet op een Hollywood-carrière achter de schermen. De voormalige First Daughter werkt momenteel als stafschrijver aan het nieuwste Amazon-project van Donald Grover, Hive.

De 23-jarige is blijkbaar heerlijk om mee te werken en heeft uitbundige aanbevelingen gekregen van sterren, zoals Halle Berry en Lena Dunham. Halle Berry gutste over Malia Obama's PA-vaardigheden terwijl ze in 2014 aan Steven Spielbergs Extant werkte en zei: "Ze was klaar om te doen wat een PA ook gevraagd wordt te doen, en daarvoor had ik enorm veel respect voor haar."

5 Is Sasha Obama op sociale media?

Sasha en Malia Obama hebben sociale media vermeden vanwege hun hoge profiel. In oktober 2020 waren Sasha Obama en een vriend echter te zien in een TikTok-video die danste op het nummer 'Said Sum' van Moneybagg Yo.

Sasha was ook te zien in weer een andere TikTok, deze keer naar 'Adderall' van Popp Hunna. Hoewel Sasha en Malia Obama afwezig blijven op sociale media, waren fans opgetogen over de zeldzame verschijning.

4 Sasha Obama is een bonafide ‘Style Popper’

Sasha en Malia Obama zijn op veel manieren tot hun recht gekomen. De beroemde zussen zijn naar verluidt uitgegroeid tot behoorlijk fashionista's. Het paar wordt vaak gefotografeerd met unieke ensembles, wat getuigt van hun ongeëvenaarde gevoel voor mode.

De mode-keuzes van de voormalige First Daughters hebben grote beroemdheden stromend. Sasha's outfit terwijl ze door de stad liep, verdiende haar geloofwaardigheid in de modewereld, waarbij Drake de jongste Obama-zus een 'stijlpopper' noemde.

3 Hebben Sasha en Malia Obama een relatie?

Terwijl het liefdesleven van Sasha Obama gehuld blijft in mysterie, is Malia Obama naar verluidt nog steeds aan het daten met collega Harvard-aluin, Rory Farquharson.

In haar recente interview met tv-persoonlijkheid Ellen DeGeneres, bevestigde Michelle Obama dat beide Obama-zussen romantische relaties nastreefden toen ze zei: "Nu brengen ze volwassen mannen naar huis. Voordat het gewoon popbands waren. Nu hebben ze vriendjes en echte levens."

2 Zullen Sasha en Malia Obama uiteindelijk politieke carrières nastreven?

Sasha en Malia Obama hebben veel geleerd over politiek die opgroeide onder de voogdij van het meest invloedrijke politieke koppel in de Verenigde Staten. Helaas zijn politieke carrières misschien niet in de kaarten voor de Obama-zussen.

Toen hij op James Corden's Late Late Show verscheen, leek voormalig president Barack Obama pessimistisch over zijn dochters die aan de politiek gingen toen hij zei: Als jongens van de geheime dienst hen volgen als ze uitgaan op afspraakjes - ik denk dat hun interesse in openbare dienstverlening.”

1 Sasha en Malia Obama hebben de COVID-19-pandemie met hun ouders doorstaan

Sasha en Malia Obama hebben de COVID-19-pandemie doorstaan onder het toeziend oog van hun ouders. De twee verhuisden naar verluidt in maart 2020 terug naar het huis van de familie in Washington, net toen de pandemie zich uitbreidde.

Michelle Obama merkte op de onverwachte reünie op in haar interview met Ellen DeGeneres en zei: "Het was een extra speciale traktatie om ze te hebben. Dat beetje tijd. Omdat het leuk is om als volwassenen bij ze te zijn! Ik hou van ze op elke leeftijd."

Aanbevolen: