Hoe Jagged Edge Productions in staat was om 'Winnie The Pooh' de horrorfilm te maken zonder rechtszaken van Disney

Inhoudsopgave:

Hoe Jagged Edge Productions in staat was om 'Winnie The Pooh' de horrorfilm te maken zonder rechtszaken van Disney
Hoe Jagged Edge Productions in staat was om 'Winnie The Pooh' de horrorfilm te maken zonder rechtszaken van Disney
Anonim

Remakes en remakes in Hollywood zijn niets nieuws, en we hebben er in de loop der jaren talloze gemaakt. Of het nu een film van weleer is, een populaire sitcom uit de jaren '90, of een onderschatte Disney-film, remakes en remakes zijn onvermijdelijk.

Onlangs werd aangekondigd dat de Winnie de Poeh een nieuwe versie kreeg, en nog wel een duistere. Ja, ieders favoriete beer krijgt de horrorbehandeling en de trailer voor het project is net zo bizar als je zou verwachten.

Laten we eens kijken naar Winnie the Pooh: Blood and Honey en wat we weten over de aankomende film die zeker veel mensen van streek zal maken.

Winnie de Poeh is een legendarisch personage

Als het gaat om de meest geliefde fictieve personages in de geschiedenis, zijn er maar weinig die in de buurt komen van Winnie de Poeh. Pooh Bear staat al tientallen jaren in de schijnwerpers en in tegenstelling tot andere personages die in de loop van de tijd vervagen, is deze lieve beer nog steeds een populaire mainstream-figuur.

A. A. Milne heeft het personage decennia geleden gemaakt en uiteindelijk heeft Milne deze iconische beer voor het publiek losgelaten.

"De verhalenbundel Winnie de Poeh werd in oktober 1926 gepubliceerd en introduceerde de personages bij een groter wereldwijd publiek. Het was een enorme hit in binnen- en buitenland. De originele Engelse versie verkocht maar liefst -tijd 32.000 exemplaren, terwijl in de Verenigde Staten tegen het einde van het jaar 150.000 exemplaren op nachtkastjes waren genesteld ", schrijft Smithsonian.

Sindsdien is Winnie de Poeh een krachtpatser van de popcultuur. Het personage heeft boeken, films, tv-shows, videogames en al het andere onder de entertainmentparaplu gehad. Dit heeft geholpen om het personage en zijn vrienden fris en relevant te houden voor elke voorbijgaande generatie.

Nieuwe projecten met het personage trekken altijd de aandacht van fans, maar onlangs kon een enge kijk op het verhaal van Pooh om de verkeerde redenen in het nieuws komen.

Hoe de film zonder problemen groen licht kreeg

Onlangs brak het nieuws uit dat Winnie de Poeh de hoofdrol zou spelen in een horrorfilm, en dit was iets dat mensen echt verraste. Velen vroegen zich af hoe het mogelijk was dat een eigendom dat grotendeels met Disney wordt geassocieerd, een duistere remake krijgt. Het antwoord is simpel: publiek domein.

Volgens Stanford, " verwijst de term 'publiek domein' naar creatief materiaal dat niet wordt beschermd door intellectuele eigendomswetten, zoals auteursrechten, handelsmerken of octrooiwetten. Het publiek is eigenaar van deze werken, niet een individuele auteur of artiest. Iedereen kan een werk in het publieke domein gebruiken zonder toestemming, maar niemand kan het ooit bezitten."

Hierdoor was de studio in staat om een duister Pooh's verhaal te maken zonder enige consequenties. Dit betekent ook dat de deuren open staan voor andere studio's om hun eigen Pooh-producten te maken.

De regisseur van de film, Rhys Waterfield, weet dat er een terugslag komt en dat het team achter de opnames het snel gedaan moet hebben.

"Vanwege alle pers en zo, gaan we de bewerking versnellen en het zo snel mogelijk door de postproductie krijgen. Maar we zorgen er ook voor dat het nog steeds goed is. Het wordt een hoogtepunt prioriteit, "zei hij.

Enkele belangrijke details

Dus, waar gaat deze wilde film over?

Per Variety, "Volgens Waterfield, die ook de film schreef en coproduceerde, zullen "Winnie the Pooh: Blood and Honey" Pooh en Knorretje zien als "de belangrijkste schurken… die op hol slaan" nadat ze achtergelaten door Christopher Robin, die gebonden is aan de universiteit. "Christopher Robin wordt van hen weggetrokken, en hij heeft hun geen eten gegeven, het heeft het leven van Pooh en Knorretje behoorlijk moeilijk gemaakt."

"Omdat ze zo veel voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze in wezen verwilderd geworden", vervolgde Waterfield.“Dus ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: ze zijn als een gemene beer en varken die rond willen lopen en proberen een prooi te vinden, " vervolgde de site.

De trailer van de film doet zijn ronde online en mensen zijn stomverbaasd toen ze de donkere beelden zagen.

Hoewel sommigen oprecht nieuwsgierig zijn naar het project, zijn er anderen die niet tevreden zijn met wat het doet.

"Iets van kindermedia donker en scherp maken is een van de meest luie, goedkoopste en saaiste vormen van creativiteit. Het is nauwelijks creativiteit. Het is alsof je een muur van een huis slecht schildert en zegt: "kijk! Ik heb dit huis getransformeerd.” Dit is gegarandeerd afval." een Reddit-gebruiker schreef.

Winnie the Pooh: Blood and Honey zal zeker wat veren doen wankelen, en het zal interessant zijn om te zien hoe het wordt ontvangen door critici en publiek.

Aanbevolen: