Angstaanjagende details achter de horrorfilm van Winnie de Poeh

Inhoudsopgave:

Angstaanjagende details achter de horrorfilm van Winnie de Poeh
Angstaanjagende details achter de horrorfilm van Winnie de Poeh
Anonim

A. A. Milne's geliefde Winnie de Poeh-verhalen zijn pas onlangs in het publieke domein terechtgekomen, maar de gele kleine beer staat al klaar om zijn horrorfilmdebuut te maken.

Winnie the Pooh: Blood and Honey, dat eerder deze maand werd verpakt, ziet enkele van onze favoriete jeugdpersonages hun charme verliezen. In deze nieuwe versie van de franchise martelen en vallen een gestoorde Poeh en Knorretje onschuldige slachtoffers aan. Blood and Honey-maker Rhys Waterfield heeft genoten van de reacties van sociale media, variërend van opgetogen tot geschokt en alle andere emoties daartussenin.

Zodra de rechten beschikbaar kwamen voor het eerste Winnie-de-Poeh-boek uit 1926, dacht Waterfield er meteen aan om er een horrorfilm van te maken die afstand nam van het cliché en overdreven weerwolven, zombies, vampiers en geesten. Volgens producer en schrijver Rhys Waterfield, die de film schreef en coproduceerde, zullen Winnie the Pooh: Blood and Honey Pooh en Piglet zien als "de belangrijkste schurken … die op hol slaan" nadat ze door Christopher Robin in de steek zijn gelaten terwijl hij naar universiteit.

Dus wat weten we nog meer over deze ongewone, slasher draai aan een familiefavoriet?

9 Winnie The Pooh: Blood And Honey zit ergens tussen horror en komedie

Gezien de opzet en het plot, heeft Rhys Waterfield toegegeven dat de grootste uitdaging het balanceren was tussen horror en komedie. Verwacht dus niets beters dan de warme en gezinsvriendelijke films die we eerder hebben gezien.

Als je een film als deze probeert te maken, en het is een heel gek concept, is het heel gemakkelijk om een route te volgen waar niets eng is en het is gewoon echt belachelijk en echt, zoals, dom. En we wilden tussen de twee gaan.”

8 De hybride dierlijke mens in bloed en honing

WINnie de Poeh en vrienden waren altijd dieren met menselijke eigenschappen. In de films, shows en boeken spraken ze met elkaar en toonden ze ook dierlijk gedrag.

Waterfield legde aan de Metro uit: "Het zijn geen seriemoordenaars in een masker, dat zou echt saai zijn geweest. Het zijn echt hybride dierlijke mensen… zelfs toen ze jong waren en Christopher ze voedde. Hij was gewoon een jochie, dus hij wist niet anders, maar het waren altijd die gruwelen."

7 Wat is de rol van Christopher Robin in Winnie The Pooh: Blood And Honey?

Aan het begin van Winnie the Pooh: Blood and Honey zorgt Christopher Robin als kind voor de dierlijke/menselijke hybriden Pooh, Knorretje en Iejoor. Maar als hij opgroeit, begint hij ze te verwaarlozen en in de steek te laten. Hij laat ze uiteindelijk uitgroeien tot 'wilde wezens'. De film gaat over de wilde hybriden die met het leven moeten omgaan nadat Christopher Robin naar de universiteit gaat.

"Het heeft ze echt enorm veranderd toen ze opgroeiden, en ze worden dit soort losgeslagen, wilde wezens die echt sadistisch en verwrongen zijn, het heeft hun perceptie zo veranderd dat ze gewoon totaal gestoord zijn. Ze wil gewoon rondgaan en veel leed veroorzaken."

"Christopher Robin wordt van hen weggetrokken en hij heeft ze geen eten gegeven, het heeft het leven van Pooh en Knorretje behoorlijk moeilijk gemaakt", vertelde hij aan Variety.

6 Wat gebeurt er met Iejoor in Winnie The Pooh: Blood And Honey?

"Naarmate de jaren verstreken, hebben ze geworsteld om te overleven", legt Waterfield uit. "Uiteindelijk kwam het op het punt dat het zo nijpend was en er was geen eten in het bos voor Pooh en Knorretje, en ze namen de moeilijke beslissing om Iejoor te doden en op te eten."

“Dus ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: ze zijn als een gemene beer en varken die rond willen lopen en proberen een prooi te vinden.” Natuurlijk hebben ze al snel geen vrienden meer om te eten, en gaan ze het bos uit en de beschaving in.

5 De beruchte jacuzziscène met bloed en honing

De trailer bevat een gedenkwaardige scène met een meisje dat ontspant in een jacuzzi met Poeh en Knorretje onheilspellend achter haar.

"Ze heeft het naar haar zin en dan verschijnen Poeh en Knorretje achter haar, chloroformen haar, halen haar uit de jacuzzi en rijden dan een soort auto over haar hoofd", zei Waterfield. "Het is eng, maar er zijn ook grappige stukjes omdat er foto's zijn van Winnie de Poeh in een auto en hem zien met zijn kleine oren achter het stuur en alsof hij er langzaam naartoe gaat [om haar te vermoorden.]"

4 Is Winnie The Pooh: Blood And Honey een Disney-film?

Ondanks dat op de originele boeken geen auteursrecht meer rust, behoudt Disney nog steeds het exclusieve gebruik van hun interpretaties van Pooh Bear en zijn vrienden. Dat is waarschijnlijk met deze nieuwe Winnie de Poeh ziet er zo angstaanjagend uit, het beroemde rode t-shirt ruilen voor een houthakkerspak.

“We wisten dat er een grens tussen dat was, en we wisten wat hun copyright was en wat ze hebben gedaan. Dus we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat [de film] alleen gebaseerd was op de versie uit 1926 ervan.” Het verklaart ook waarom sommige van de nieuwere personages, zoals Tigger, niet zullen verschijnen.

"Niemand zal dit [voor Disney] aanzien", zei Waterfield. "Als je de hoes hiervan ziet, en de trailers en de foto's en zo, zal niemand denken dat dit een kinderversie is."

3 Blood And Honey's versie van Pooh and Piglet

Hoewel Pooh en Knorretje de hoofdpersonen zijn, zijn ze heel anders dan de Disney-versies die we allemaal kennen en waar we van houden. Het paar is sadistisch zonder enige wroeging, in plaats van zorgzaam en vriendelijk te zijn. Ze beschimpen hun slachtoffers en tekenen hun pijn, volgens de schrijver en regisseur.

"Ze hebben deze echt sadistische neigingen onder elkaar opgebouwd. Dus gingen ze gewoon naar buiten en richtten ze zich op mensen om ze te vermoorden, om ze op te eten als een manier van leven … eigenlijk gewoon voedsel." Pooh neemt meer een maffiabaas-alfarol op zich en Knorretje fungeert als zijn handlanger in de nieuwe verbeelding. Zal er een machtsstrijd ontstaan tussen de paren?

2 Wanneer komt Winnie The Pooh: Blood and Honey uit?

De filmmakers hopen de film zo snel mogelijk af te krijgen, vooral nadat hij wereldwijd viraal ging.

"Ik denk dat we dat super, supersnel ook voor elkaar krijgen. Ik krijg e-mails van territoria die zeggen: 'Laten we het hebben. We zijn echt geïnteresseerd in het verspreiden ervan.' Ik niet weet of Netflix geïnteresseerd zou zijn, maar dat zou echt heel gaaf zijn om daar een exclusieve release te krijgen. Dus dat soort dingen zijn opties."

1 Een Winnie The Pooh: Blood And Honey-vervolg?

"We hebben heel veel eigenaardige ideeën gehad. Er zijn andere personages betrokken bij dat universum, waar ik niet in de buurt kan komen, alleen omdat er duidelijk een dunne lijn is met het geheel wat zich in het publieke domein bevindt, " Rhys Waterfield uitgelegd. Ze hopen een vervolg te maken op de horrorfilm, vooral omdat ze zoveel leuke ideeën hebben.

"Hopelijk zal dit zijn hoe dit is gegaan, en kunnen we het nog meer opvoeren en nog gekker worden en nog extremer gaan. En ik heb veel verwrongen en donkere gedachten over wat ik wil Pooh en Knorretje doorzetten, en in welke scenario's ik ze wil plaatsen en zo, waarvan ik hoop dat iedereen het leuk zou vinden."

Aanbevolen: