De waarheid over Cara Delevingne's relatie met haar familie

Inhoudsopgave:

De waarheid over Cara Delevingne's relatie met haar familie
De waarheid over Cara Delevingne's relatie met haar familie
Anonim

Cara Delevingne ha alt de laatste tijd de krantenkoppen - vooral vanwege haar rommelige omgang met ruziënde celebs, Julia Fox en Azealia Banks; haar bizarre gedrag tegenover Megan Thee Stallion en Doja Cat tijdens de BBMA's van 2022; en haar gekke party-girl capriolen. Nu kijken fans naar haar aristocratische achtergrond, wat volgens hen haar 'bevoorrechte' leven verklaart. Hier is alles wat je moet weten over de opvoeding van de Suicide Squad-ster.

Hoe werd Cara Delevingne zo beroemd?

Delevingne werd beroemd toen ze haar debuut op de catwalkshow maakte voor Burberry Autumn/Winter 2011. Ze was 19 jaar oud. Maar op 10-jarige leeftijd had ze al grote campagnes gedaan voor Cadbury en Vogue Italia, waar ze werd neergeschoten door de voormalige Abercrombie & Fitch-fotograaf, Bruce Weber. Op 15-jarige leeftijd werd de nu 29-jarige getekend bij Storm Model Management. Het is waar Kate Moss voor het eerst werd ondertekend nadat ze werd ontdekt door Sarah Doukas, die ook Delevingne verkende.

Voor haar modellencarrière werkte Delevingne als catalogusmodel voor Asos en was ze een dramastudent aan Bedales, een exclusieve privéschool in Hampshire. Vastbesloten om een acteercarrière na te streven, verscheen ze in de film uit 2011, Anna Karenina met Keira Knightley in de hoofdrol. Ze kreeg ook een rol in The Face of an Angel uit 2014 voordat ze een hoofdrol kreeg in de Hollywood-bewerking van John Green's roman, Paper Towns. Delevingne besloot in 2015 te stoppen met modelleren om zich te concentreren op acteren. Haar volgende grote project, Suicide Squad, was echter een flop.

Ondanks een rustige Hollywood-carrière heeft Delevingne een nettowaarde van $ 28 miljoen vergaard uit verschillende zakelijke ondernemingen. Ze heeft naar verluidt geïnvesteerd in onroerend goed en een startup voor seksueel genot. "Ik hoorde over Lora DiCarlo in 2019, voordat het merk officieel werd gelanceerd", vertelde ze W Magazine over Lora DiCarlo's "vrouwelijke stimulator" -producten. "En vanaf het begin sloot ik me echt aan bij de visie en boodschap van het merk, en hoe ze seksualiteit de-stigmatiseerden en voor iedereen mainstream maakten."

Cara Delevingne komt uit een aristocratische familie

Volgens The Guardian werd Delevingne "in privilege geboren in Belgravia" en "is de jongste van drie meisjes in een gezin dat een voorbeeld is van de feestende aristocratie." Haar moeder, Pandora, was "een It-meisje uit de jaren 80" voordat ze trouwde met haar vader Charles Delevingne wiens grootvader van de burggraaf behoorde tot de Mustique-set van prinses Margaret. Zijn overleden tante Doris Delevingne was ook een gemeenschapsmeisje dat bevriend was met Winston Churchill. Pandora's vader, Sir Jocelyn Stevens, was ook een van de drinkmaatjes van prinses Margaret en was een voormalig voorzitter van English Heritage. Haar moeder Janie Sheffield was ooit een hofdame van de prinses.

Delevingne's oudere zus, Poppy, is ook een socialite en model die "campagnes heeft gedaan voor Burberry, Anya Hindmarch en, als muze voor Marc Jacobs, een gezicht is van Louis Vuitton", aldus Evening Standard. "Ik vermoed dat Cara niet erg onder de indruk is van sociale situaties omdat ze uit een zeer sociale familie komt", zei de Britse Vogue-redacteur Alexandra Shulman over Delevingne's ontluikende carrière in 2015. Shulman voegde eraan toe dat de achtergrond van het model een voordeel was in haar modellencarrière.

"Ze maakt deel uit van een grote familie, ze is gewend om met alle leeftijdsgroepen om te gaan. Ik weet zeker dat dat haar een deel van haar zelfvertrouwen en een deel van haar geestkracht geeft", zei de redacteur. "Cara is heel, heel levendig, en ze heeft een soort vertrouwen dat iemand als Agyness Deyn waarschijnlijk had […] Ik steun Cara erg, ik denk dat ze een interessant nieuw Brits gezicht is, en we hebben mensen nodig met persoonlijkheid en meisjes die een resonantie daarbuiten en die niet flauw zijn."

Cara Delevingne's moeder schreef een bomme memoires over hun familie

In 2021 kondigde Pandora aan dat ze de release van haar alles over hun familie uitstelde. "Het is allemaal voorbij, maar ik heb het in de wacht gezet omdat het mijn dierbaren van streek maakt", vertelde ze aan The Daily Mail. "Het is moeilijk. Ik vind het niet erg voor mezelf, maar het is moeilijk voor mijn familie." Ze voegde eraan toe dat haar kinderen op de hoogte zijn van de onthullingen, maar dat ze liever voorzichtig zou zijn met het publiceren van zo'n gedetailleerd verslag van haar worsteling met drugsverslaving.

"De kinderen weten veel omdat ze er voor waren, maar er is veel dat ze niet weten, en ik bekijk het langzaam met elk van hen", legt Pandora uit. "Ik doe dit met al mijn dierbaren […] Mijn moeder was zo verdrietig toen ik haar vertelde over een aantal van de verhalen en beschreef wat ik doormaakte - maar ze is natuurlijk heel blij dat ik beter ben." De socialite beloofde ook dat ze nog steeds de tell-all zou publiceren omdat het "een te belangrijk boek is om niet te publiceren."

"Het komt volgend jaar uit. Ik heb veel interesse gehad van uitgevers", vertelde ze aan de nieuwszender. "Ik wil niet arrogant klinken, maar het is een te belangrijk boek om niet uit te geven. Het zou zoveel mensen helpen. Het zou mensen inspiratie geven: het is mogelijk om weer een normaal leven te leiden, zoals ik."

Aanbevolen: