De waarheid over de relatie van Jordyn Woods met haar moeder

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Jordyn Woods met haar moeder
De waarheid over de relatie van Jordyn Woods met haar moeder
Anonim

De afgelopen jaren heeft Jordyn Woods veel meegemaakt. Het model en de socialite die naast voormalig BFF Kylie Jenner op Keeping Up with the Kardashians verscheen, had haar wereld op zijn kop gezet nadat ze contact had gemaakt met de man van Khloe Kardashian, Tristan Thompson. Sindsdien halen de Kardashians uit naar hun voormalige vriend. Ondertussen riep Woods als reactie op Khloé en haar familie dat ze probeerden haar te annuleren.

Door dit alles heeft één vrouw in het bijzonder aan de zijde van Woods gestaan. En dat is niemand minder dan haar moeder, Elizabeth Woods.

Wie is Elizabeth Woods?

Elizabeth is een ervaren talent- en merkmanager die het op zich heeft genomen om de carrière van haar eigen dochter te beheren (in wezen is ze nu een momager). Ze zit zelfs achter de Woods Management Group, Inc, een bedrijf dat volgens de gegevens in 2018 in Californië was geregistreerd. Elizabeth heeft Jordyn zelfs in haar vroege dagen als plus-size model voor Wilhelmina Models geleid. Terwijl ze met WMD sprak over haar modesamenwerking met de Britse online moderetailer Boohoo, erkende Jordyn dat het niet altijd gemakkelijk is om met haar moeder samen te werken, maar ze is dankbaar dat ze er is. "Soms wil je niet naar je moeder luisteren omdat je zoiets van" Ik weet wat ik moet doen ", legde ze uit. "Maar uiteindelijk zal je moeder altijd het beste voor je willen, dus het is geweldig dat iemand me steunt."

Behalve dat ze moeder is van Jordyn, is Elizabeth ook moeder van drie andere kinderen: Jordyns broers John en Joshua en jongere zus Jodie. Net als Kardashiaanse matriarch Kris Jenner, verloor ook Elizabeth op tragische wijze haar man, John Woods, aan kanker. De familiepatriarch stierf in 2017 en Elizabeth heeft haar gezin sindsdien als alleenstaande moeder opgevoed. Door dit alles zijn Elizabeth en haar familie omringd door enkele goede Hollywood-vrienden. Onder hen zijn P. Diddy en powerkoppel Will en Jada Pinkett Smith die Elizabeth en haar kinderen al heel lang kennen. Buiten het medeweten van velen, diende Elizabeth's echtgenoot gedurende de hele run als geluidstechnicus bij The Fresh Prince of Bel-Air, en zo werden de Smiths ongelooflijk close met de Woods.

Elizabeth hielp Jordyn door het Kardashian-schandaal heen

Sinds Jordyn verwikkeld raakte in het Kardashiaanse drama, heeft Elizabeth overuren gemaakt om ervoor te zorgen dat haar dochter haar kant van het verhaal kan vertellen. Dit is precies wat Jordyn te doen kreeg toen ze verscheen in Jada's show, Red Table Talk. Jada gaf zelf toe dat ze aanvankelijk aarzelde om Jordyn te interviewen omdat het te persoonlijk aanvoelde. "Het was eigenlijk niet iets dat ik wilde doen omdat het heel dicht [bij huis] was, maar naarmate de tijd verstreek, dacht Jordyn gewoon: 'Ik heb je echt nodig op dit platform' en Will [Smith] had het gevoel dat het opperste belangrijk”, vertelde de actrice later aan People."Dus ik had zoiets van, oké, laten we het doen."

Na haar Red Table Talk-optreden is Elizabeth ook openhartig geworden over hoe pijnlijk het was om te zien hoe het schandaal het leven van haar dochter beïnvloedde. "Om te zien hoe de meerderheid van haar vrienden haar verlaten, niet in staat zijn om diensten te krijgen waar ze gewend was te gaan en gepest worden door de wereld", plaatste ze op Instagram. "Ik ben trots op je kracht, je liefde voor familie en God en je bereidheid om elke dag vooruit te willen en iets positiefs te doen, @JordynWoods!!"

Tegelijkertijd heeft Elizabeth Jordyn ook geholpen om haar vriendschap met Kylie aan te pakken nadat ze werd ondervraagd over het effect van het schandaal op hun vriendschap. In een video gepost door TMZ werd Jordyn gevraagd of zij en Kylie nog steeds vrienden waren. En hoewel Jordyn er nogal ongemakkelijk uitzag om ter plekke te worden geplaatst, merkte haar moeder snel op: "We houden altijd van Kylie." Tegelijkertijd zinspeelde Elizabeth op een mogelijke verzoening op Instagram: "We bidden dat vriendschappen kunnen worden hersteld, want het leven is kort en niemand is perfect. Iedereen die haar en ons echt kent, weet dat liefde alles is wat we te geven hebben.”

Intussen heeft Elizabeth ook een einde gemaakt aan de poging van mensen om niet-geautoriseerde koopwaar te verkopen die is ontstaan na het schandaal. “We zijn ons er terdege van bewust dat veel mensen merchandising hebben verkocht. Als je bedrijven kent die merchandise verkopen en proberen te profiteren van onze situatie, tag ze dan hieronder", schreef ze op Instagram. "We zouden graag willen dat de wereld weet dat we hier geen toestemming voor hebben gegeven en ook niet hebben geprofiteerd van deze verkopen."

Vandaag is Elizabeth zoveel mogelijk aan Jordyns zijde gebleven. In het verleden heeft ze ook haar steun getoond voor de relatie van Jordyn met het Minnesota Timberwolves-centrum Karl-Anthony Brown. En hoewel Brown onlangs heeft laten doorschemeren dat hij van plan is om Jordyn ten huwelijk te vragen, maakte Elizabeth snel duidelijk dat de twee nog niet verloofd zijn, zelfs nadat er een flitsende ring op Jordyns vinger werd gespot. In plaats daarvan droeg Jordyn de ring alleen voor een fotoshoot. Elizabeth neemt het moederschap inderdaad serieus!

Aanbevolen: