De cast van Obi-Wan Kenobi, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van Obi-Wan Kenobi, gerangschikt op nettowaarde
De cast van Obi-Wan Kenobi, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Obi-Wan Kenobi is een van de nieuwste series op Disney+. Deze televisieshow richt zich op Obi-Wan Kenobi en anderen uit zijn leven in het Star Wars-universum. Fans zullen een paar acteurs hun rol zien hernemen en nieuwe gezichten zien. Afleveringen worden nog steeds uitgebracht en vallen sinds 27 mei elke week. Hier is de cast van Obi-Wan Kenobi gerangschikt op hun vermogen.

9 Moses Ingram heeft een nettowaarde van $500, 000

Moses Ingram is nieuw in Hollywood en acteerde in slechts zes producties voorafgaand aan Obi-Wan Kenobi. Hoewel ze nog geen uitgebreid cv heeft, is ze betrokken geweest bij een aantal grote titels, zoals de film Ambulance uit 2022, The Tragedy of MacBeth en Netflix's originele televisieserie The Queen's Gambit.. Omdat ze nog steeds groeit in haar carrière, is haar vermogen momenteel ongeveer $ 500.000.

8 Simone Kessell (Breha) heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

Simone Kessell werd ingehuurd om Breha Organa te spelen in deze tv-show. Ze is erg op haar gemak met acteren in televisieseries en heeft in verschillende titels gespeeld, waaronder Reckoning, The Crossing en Wonderland. Kessell was ook betrokken bij de (niet- Disney) Hercules-franchise, acteerde in drie tv-films in 1994 en de show Hercules: The Legendary Journeys. Deze producties hebben geholpen haar vermogen te verhogen tot $ 1,5 miljoen.

7 Vivien Lyra Blair (Leia) is ongeveer $2 miljoen waard

De jongste ster in deze serie is Vivien Lyra Blair, die werd ingehuurd om een jonge Leia te portretteren. Ze is in wezen opgegroeid met acteren, begon met Band Aid in 2017 en lanceerde haar in populaire producties zoals Waco, Bird Box en meest recentelijk een aflevering van The First Lady. Vivien heeft nu drie projecten in de maak en al deze titels hebben haar nettowaarde op ongeveer $ 2 miljoen gebracht.

6 Joel Edgerton (Owen) heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Joel Edgerton doet van alles een beetje. Naast het hernemen van zijn rol als Owen Lars in Obi-Wan Kenobi, heeft hij deelgenomen aan een podcast-short, elf titels geproduceerd, voor dertien projecten geschreven en vijf producties geregisseerd. Enkele van zijn meest opvallende optredens waren in de films The Great Gatsby, The Odd Life of Timothy Green en The Gift. Zijn prestaties hebben bijgedragen aan zijn vermogen van $ 3 miljoen.

5 Rupert Friend (Grand Inquisitor) heeft een nettowaarde van $4 miljoen

The Anatomy of a Scandal-ster Rupert Friend speelde Grootinquisiteur. Hij is goed bekend in de Hollywood-sfeer en heeft in veel grote namen gespeeld. Enkele van zijn meest populaire producties zijn Pride & Prejudice, The Young Victoria, A Simple Favor en The Boy in the Striped Pyjamas. Hij is een heet talent en zijn bekendheid heeft zijn vermogen op $ 4 miljoen gebracht.

4 Sung Kang (vijfde broer) is momenteel $ 8 miljoen waard

Sung Kang heeft meer dan 50 titels op zijn filmografie, waardoor zijn vermogen is gestegen tot $ 8 miljoen. Hij is niet alleen de vijfde broer in deze Star Wars-serie, maar hij is ook gecast in de Fast and Furious-franchise, de stem van een personage in de Disney-animatiefilm Raya and the Last Dragon en Bullet to the Head. Hij is een prominente Koreaans-Amerikaanse acteur en filmt momenteel Fast X.

3 Kumail Nanjiani (Haja) heeft een nettowaarde van $8 miljoen

Een van Hollywoods favoriete komische acteurs, Kumail Nanjiani, werd ingehuurd om Haja Estree te spelen. Deze goofy acteur was het gesprek van de dag tijdens het trainen voor Marvel's Eternals, toen hij hard trainde en zijn lichaamsbouw drastisch veranderde. Hij heeft in verschillende films gespeeld, waaronder Life as We Know It, Stuber, The Lego Ninjago Movie en de film Dolittle uit 2020. Zijn vermogen is gestegen tot een indrukwekkende $ 8 miljoen.

2 Hayden Christensen (Darth Vader) is $12 miljoen waard

De ster van Star Wars-afleveringen één tot en met drie is teruggekeerd naar Hollywood om zijn rol als Anakin Skywalker/Darth Vader opnieuw op te nemen. Voorafgaand aan Obi-Wan Kenobi was de laatste rol van Hayden Christensen in het uiten van Anakin in Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker in 2019. Hij speelde in tientallen andere producties, wat heeft bijgedragen aan zijn nettowaarde van $ 12 miljoen.

1 Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen

Ewan McGregor is teruggekomen om opnieuw de schoorsteenmantel van Obi-Wan Kenobi op te nemen. Naast zijn iconische personage in het Star Wars-universum, speelde hij in films als Doctor Sleep, Birds of Prey, Disney's live-action Beauty in the Beast en Moulin Rouge! Zijn populariteit en talent hebben ervoor gezorgd dat hij de hoogste nettowaarde van de cast heeft, namelijk $ 25 miljoen.

Aanbevolen: