Welk personage speelde Trevor Noah in Black Panther?

Inhoudsopgave:

Welk personage speelde Trevor Noah in Black Panther?
Welk personage speelde Trevor Noah in Black Panther?
Anonim

De koorts voor het vervolg van Marvel's blockbuster Black Panther uit 2018 bouwt zich op, en de film is gepland voor een wereldwijde première op 11 november 2022. De film is getiteld Black Panther: Wakanda Forever en net als zijn voorganger, werd ook geschreven en geregisseerd door Ryan Coogler.

Het filmen begon in juni 2021, vond voornamelijk plaats in Georgië en Puerto Rico en eindigde in maart van dit jaar. Het grote verschil in het vervolg is natuurlijk de afwezigheid van Chadwick Boseman als T'Challa/Black Panther, nadat hij in augustus 2020 overleed.

De meeste van de belangrijkste castleden uit de originele film keren terug voor Wakanda Forever, en er wordt volop gespeculeerd over wie is gekozen om de mantel van Black Panther te dragen. Er is een roep onder de fans om Lupita Nyong'o - die Nakia speelt - om de eer te behalen.

Winston Duke als M'Baku, Michael B. Jordan als N'Jadaka/Erik 'Killmonger' Stevens en Letitia Wright als Shuri, de zus van T'Challa, zijn enkele van de andere kanshebbers om de volgende Black Panther te worden.

Eén persoon die zeker niet in die schoenen zal staan, is komiek Trevor Noah, wiens rol in de originele film zo beperkt was dat de meeste mensen hem volledig misten.

Welke rol speelde Trevor Noah in de originele 'Black Panther'-film?

De omvang van Trevor Noahs betrokkenheid bij Black Panther was om zijn stem te geven aan een AI-technologie. Dit was in een scène met Martin Freeman als CIA-agent Everett Ross die virtueel met een straaljager in Wakanda vloog.

De presentator van The Daily Show van Comedy Central met Trevor Noah had maar een paar regels te lezen in de scène, maar hij werd erkend als onderdeel van de cast in de aftiteling. De AI die hij uitsprak, werd geïdentificeerd als Griot.

Noah mocht spreken over zijn cameo in de film een paar maanden nadat deze in 2018 in première ging, toen hij optrad in The Late Show met Stephen Colbert. Toen hem ernaar werd gevraagd, grapte de Zuid-Afrikaanse komiek dat Ryan Coogler hem oorspronkelijk had benaderd voor meer centrale rollen.

"Ik hou er niet van om hierover op te scheppen, maar ik was in Black Panther, de grote hit", plaagde Noah. "Ryan Coogler benaderde me en vroeg me of je de ster van deze film zou willen zijn, en ik zei: 'nee, ik heb The Daily Show.'

Zal Trevor Noah ook te zien zijn in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Danai Gurira (Okoye), Daniel Kaluuya (W'Kabi) en Angela Bassett (Ramonda) zullen naar verwachting allemaal terugkeren naar hun vorige rollen in Wakanda Forever. Isaach de Bankolé en Dani Sapani zullen ook terugkeren als de oudsten van respectievelijk de River en Border Tribes.

Tegelijkertijd zou Dorothy Steel terugkeren als ouderling van de Merchant Tribe, maar ze stierf in oktober vorig jaar. Het is echter nog niet bekend wie van de andere acteurs met ondersteunende en cameo-rollen in de eerste film ook in de tweede te zien zal zijn.

Dit geldt ook voor Trevor Noah, hoewel de beperkte aard van zijn rol betekent dat deze kan worden uitgevoerd zonder al te veel verstoring van zijn normale, persoonlijke en professionele leven.

Noah heeft een sterke affiniteit met de wereld van Black Panther, aangezien zijn moedertaal Xhosa veel wordt gebruikt in de film. In de maanden na de release van de film mocht hij verschillende castleden interviewen, waaronder Chadwick Boseman zelf.

Is Trevor Noah een acteur geweest in andere films?

Voor het grootste deel lijkt Trevor Noah zich de afgelopen tien jaar bijna volledig te hebben gericht op zijn komische carrière, zowel op het podium als als presentator van The Daily Show. Dat wil niet zeggen dat de 38-jarige het vreemd vindt om als acteur voor de camera te staan.

Voordat hij naar de Verenigde Staten verhuisde, had Noah verschillende rollen gespeeld in de Zuid-Afrikaanse films Taka Takata en Mad Buddies. Toen hij de beslissing nam om naar de VS te verhuizen, was zijn oorspronkelijke doel om door het land te toeren met zijn eigen stand-upshows.

In 2014 werd hij aangenomen als correspondent van The Daily Show, toen onder leiding van Jon Stewart. Een paar maanden later kondigde Stewart aan dat hij de show zou verlaten en Noah werd gepromoveerd tot het roer.

Dit is sindsdien het brood en de boter van de komiek, hoewel hij ook cameo's heeft gemaakt in Nashville, American Vandal en Coming 2 America. Bovendien heeft Noah ook twee jaar op rij de Grammy Awards op CBS gehost.

Aanbevolen: