Welk personage uit 'Lord of the Rings' speelde James Corden bijna?

Inhoudsopgave:

Welk personage uit 'Lord of the Rings' speelde James Corden bijna?
Welk personage uit 'Lord of the Rings' speelde James Corden bijna?
Anonim

Aspirant-acteurs zijn allemaal op zoek naar hun grote doorbraak, en het kan jaren duren voordat ze eindelijk de code kraken en de kans krijgen om te schitteren voor een groot publiek. Of het nu in Star Wars, DC of op televisie is in shows als The Office, elke artiest jaagt altijd zijn gouden kans na.

Toen vrijwel niemand zijn naam kende, deed James Corden zijn best om naam te maken in het bedrijf. Corden besteedde behoorlijk wat tijd aan het behalen van elke auditie die hij kon landen, en op de lange termijn kwam het goed. In het begin van zijn carrière miste hij echter een enorme kans om deel uit te maken van de Lord of the Rings-franchise.

Laten we eens kijken voor welk personage James Corden auditie heeft gedaan!

Hij deed auditie voor Samwise Gamgee

In de jaren 2000 werd de Lord of the Rings-trilogie opnieuw uitgebracht in de bioscoop en werd het een van de grootste filmtrilogieën aller tijden. Zelfs nu is het nog steeds een meesterwerk, dus het spreekt voor zich dat elke artiest in die films enorm heeft geprofiteerd van hun tijd om aan het enorme project te werken.

Toen het castingproces plaatsvond, kon James Corden een auditie scoren om het personage Samwise Gamgee te spelen, die fans een belangrijke rol in de films hebben zien spelen. Sam was Frodo's partner door dik en dun toen ze op weg waren naar Mordor, en in veel opzichten zou het gelukkige einde dat we kregen niet mogelijk zijn zonder dat Sam een enorme hoeveelheid druk op zijn schouders droeg.

Volgens IMDb was auditie voor de rol van Sam Cordens eerste auditie, wat betekent dat hij zijn carrière een goede start had kunnen geven als hij deze rol had gekregen. We hebben enkele acteurs naar buiten zien komen en meteen een hoofdrol zien spelen, waarbij Maisie Williams en haar tijd in Game of Thrones in gedachten komen. Dit is echter een ongelooflijk zeldzame prestatie voor mensen in het bedrijf.

Corden zou de rol van Samwise niet krijgen, en hij zou daarna naar andere audities moeten gaan. Dit moet een zware pil zijn geweest om te slikken, vooral als je kijkt naar al het succes dat die films hadden en de positieve impact die het uiteindelijk had op de carrières van het castlid.

Het pakte echter goed uit voor de Lord of the Rings-franchise, aangezien de juiste persoon uiteindelijk de baan kreeg.

Sean Astin krijgt het optreden

Mensen hadden er vertrouwen in dat de Lord of the Rings-films een succes konden worden, maar niemand kon voorspellen hoe impactvol en tijdloos die films zouden worden. Hierdoor heeft Sean Astin, de man die de rol van Samwise Gamgee kreeg, een erfenis gesmeed met zijn optreden in die films.

Voordat hij het optreden als Sam kreeg, had Sean Astin al succes gevonden in de filmindustrie. Volgens IMDb was Astin verschenen in succesvolle films als The Goonies, Rudy en Encino Man, en die laatste van die films ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een cultklassieker. Hoewel hij geen ster op de A-lijst was, had hij wel geloofwaardigheid, en dit opende zeker deuren voor hem.

Astin bleek briljant te zijn in de rol van Sam, en hij was een belangrijke reden waarom de films zo'n succes waren. Hij en Elijah Wood hadden een ongelooflijke chemie als Sam en Frodo, en de rest van de leden van de Fellowship speelden hun personages tot in de perfectie in alle drie de films.

Hoewel het goed ging voor Astin, zou het even duren voordat James Corden de naam zou worden die hij nu is.

Corden heeft nog steeds veel succes gevonden

Door de jaren heen heeft James Corden zijn tijd gekregen om op het grote en kleine scherm te schitteren, en hij is een bekend gezicht geworden dat fans hebben leren kennen. Met zijn unieke mix van humor en levering is Corden net zo groot als altijd.

IMDb laat zien dat de huidige late-night-ster is verschenen in succesvolle projecten zoals Peter Rabbit, Doctor Who en Trolls, wat laat zien dat hij een beetje van alles in het bedrijf kan. Het moet moeilijk zijn om al dit werk in evenwicht te houden, maar Corden heeft zijn plek in het bedrijf niet voor niets bereikt.

Wat betreft zijn hostingtaken op televisie, nou, Corden is in die hoedanigheid echt uitgegroeid tot een ster. Hij doet het goed bij het publiek en hij zorgt ervoor dat hij elke aflevering de goederen aflevert.

Verliezen van Lord of the Rings kan toen pijn hebben gedaan, maar zoals we hebben gezien, liet James Corden zijn harde werk en talent toe om zijn weg naar de top te bereiken.

Aanbevolen: