Welk MCU-personage speelde Timothee Chalamet bijna?

Inhoudsopgave:

Welk MCU-personage speelde Timothee Chalamet bijna?
Welk MCU-personage speelde Timothee Chalamet bijna?
Anonim

Het missen van een prominente rol in een filmfranchise is niet gemakkelijk voor een acteur om door te maken, maar de harde realiteit van Hollywood is dat dit de hele tijd gebeurt. Of het nu met de MCU, DC of de Fast & Furious-films is, deze felbegeerde rollen kunnen maar naar één persoon gaan, en het missen van de trein naar het sterrendom van de kassa is iets dat veel artiesten ervaring.

Timothee Chalamet wordt snel een populair gezicht in Hollywood en hij heeft veel succes gehad. Hij heeft echter een grote rol in de MCU gemist. Het missen van deze rol kostte hem zelfs miljoenen.

Laten we eens kijken voor welk MCU-personage Timothee Chalamet in de running was!

Hij deed auditie voor Spider-Man

Toen werd aangekondigd dat Spider-Man naar de MCU zou komen, was er veel geroezemoes over welke acteur de rol op zich zou nemen. We hadden Tobey Maguire en Andrew Garfield al in de rol gezien en de MCU wist dat ze de castingbeslissing moesten nemen. Gedurende deze tijd was niemand minder dan Timothee Chalamet in de race voor de rol van Spider-Man.

Er waren heel veel acteurs die het optreden graag hadden willen boeken, maar de rol kon maar naar één persoon gaan. Chalamet was al vroeg in de race en las zelfs meerdere keren voor de rol.

Hij zou over zijn ervaring praten en zei: "Ik las twee keer en ik ging zwetend weg in totale paniek. Ik belde mijn agent, [UTA's] Brian Swardstrom, en ik zei: 'Brian, ik heb hier veel over nagedacht en ik moet teruggaan en op die deur kloppen en opnieuw lezen', en hij vertelde me het verhaal van Sean Young en hoe Catwoman, in een poging om Catwoman te worden, iedereen had weggejaagd toen ze in kostuum aan de poorten van de studio verscheen.”

Ondanks de krachten in de MCU die veel belangstelling toonden, was het auditieproces om Spider-Man te spelen niet gemakkelijk. Chalamet had op dat moment een aantal solide rollen onder zijn riem, waaronder Interstellar, maar dit zou niet genoeg zijn om hem de baan te bezorgen.

Marvel vond uiteindelijk echter de juiste man voor het optreden.

Tom Holland krijgt de rol

Als een van de meest populaire personages in de geschiedenis, is het logisch dat de concurrentie om Spider-Man op het grote scherm te spelen hevig zou zijn. Ondanks de hoeveelheid getalenteerde mensen die auditie deden voor de baan, bleek Tom Holland enige tijd geleden de juiste keuze te zijn door de MCU.

Zoals we hebben gezien in Captain America: Civil War 2016, is Tom Holland zowel een goede Peter Parker als een goede Spider-Man. Het is belangrijk om beide aspecten van het personage vast te leggen, en Holland is subliem in de rol, wat een legitiem debat tussen fans veroorzaakte over hem als de beste live-actionversie van het personage.

Sinds 2016 mag Tom Holland in vijf MCU-films verschijnen, waaronder twee solofilms. Gedurende deze tijd overschreden vier van de vijf films waarin hij verscheen de grens van $ 1 miljard aan de kassa, waarbij Avengers: Endgame de meest winstgevende film aller tijden werd, volgens Box Office Mojo.

Dat is ongelooflijk veel succes dat Nederland heeft gevonden, en dat is allemaal te danken aan het bemachtigen van de rol van je leven in de grootste filmfranchise ter wereld.

Ondanks het mislopen van de rol, heeft Chalamet de afgelopen jaren enorm veel stoom gewonnen en filmstudio's hebben dit opgemerkt. Het heeft er zeker voor gezorgd dat de fans zich afvroegen of hij ooit een superheldrol op zich zal nemen.

Zijn Superheld Toekomst

Superheldenfilms zijn meestal een gegarandeerde manier om wereldwijd bekendheid te verwerven en veel geld binnen te harken, maar deze rollen zijn zeldzaam. Ondanks dat ze Spider-Man hebben gemist, geloven veel mensen dat Chalamet later perfect zou kunnen passen in een aantal superheldenrollen.

Eerder dit jaar deden geruchten de ronde dat hij in aanmerking zou kunnen komen om Robin te spelen in The Batman van Matt Reeves, maar hier kwam niets substantieels van terecht. Het was echter een ander teken dat hij zich later in de wereld van superhelden zou kunnen bevinden.

Chalamet is pas 24 jaar en heeft veel kansen die op zijn pad zullen komen. In 2021 zal hij de hoofdrol spelen in Dune, dat volgens IMDb de potentie heeft om een kaskraker te worden. Mensen zullen nauwlettend in de gaten houden hoe die film afloopt.

Hij heeft misschien Spider-Man gemist, maar Chalamet heeft nog genoeg tijd om een nog groter optreden binnen te halen.

Aanbevolen: