Welk Fast and Furious personage speelde Natalie Portman bijna?

Inhoudsopgave:

Welk Fast and Furious personage speelde Natalie Portman bijna?
Welk Fast and Furious personage speelde Natalie Portman bijna?
Anonim

De grootste filmfranchises ter wereld weten allemaal hoe belangrijk het is om de castingkeuzes vast te leggen, en ze nemen graag de tijd om ervoor te zorgen dat ze de juiste mensen voor de baan kunnen vinden. Franchises zoals de MCU en Star Wars hebben het ongelooflijk goed gedaan, net als de Fast & Furious-franchise.

De eerste Fast & Furious-franchise was geen garantie voor succes, maar had veel potentieel. Dus als het ging om het casten van de hoofdpersonages, wist de studio dat het voorzichtig moest zijn. Op een gegeven moment kwam Natalie Portman, die de wereld al had laten zien waartoe ze in staat is, in aanmerking voor de rol van Mia Toretto.

Laten we terugblikken op dit geweldige castingproces!

Ze vocht voor Mia Toretto

Als ik er nu op terugkijk, lijkt het alsof iedereen zichzelf zou moeten schoppen omdat ze een franchise als Fast & Furious mislopen, maar om eerlijk te zijn, niemand op de planeet had kunnen weten dat deze franchise zou miljarden binnenhalen. Desalniettemin was Natalie Portman tijdens het castingproces in voor Mia Toretto.

Hoewel deze films zich voornamelijk op Dom richten, zijn er nog steeds een aantal sleutelfiguren die allemaal een integrale rol hebben gespeeld in de franchise die het groot heeft gemaakt. Mia is misschien de zus van Dom, maar in de loop van de tijd heeft ze haar eigen identiteit op het grote scherm gevestigd en heeft ze veel fans gekregen.

Opgemerkt moet worden dat Natalie Portman gedurende deze tijd volledig verankerd was in de Star Wars-franchise. Ze werd gecast als Padme Amidala en Portman verscheen al in The Phantom Menace. Niet alleen dat, maar Portman zou ook verschijnen in zowel Attack of the Clones als Revenge of the Sith, dus haar filmvenster zou krap worden naarmate de zaken vorderden.

Uiteindelijk zou Natalie Portman de rol van Mia Toretto niet veiligstellen, waardoor de studio op jacht ging om de juiste artiest voor de rol te vinden. Het bleek dat er veel opmerkelijke figuren waren die allemaal streden om hun kans om een rol te spelen in The Fast and the Furious.

Sarah Michelle Gellar was ook in de war

Natalie Portman is een getalenteerde artiest die het goed had kunnen doen als Mia Toretto, maar omdat ze al veel tijd in de Star Wars-franchise had doorgebracht, was de studio nog steeds op zoek naar andere artiesten voor de rol. Onder de opmerkelijke namen die strijden om de rol was niemand minder dan Sarah Michelle Gellar.

Tijdens de jaren 2000 was Sarah Michelle Gellar een televisiester in Buffy the Vampire Slayer, en ze had veel aandacht kunnen trekken voor het onbekende product. Gellar had ook succes in film, dus haar in een grote rol op het grote scherm zien zou niet veel anders zijn geweest dan wat fans eerder hadden gezien.

Niet alleen Sarah Michelle Gellar was in voor de rol van Mia Toretto, maar Jessica Biel ook, volgens ComicBook. 7th Heaven was een zeer populaire show, en dit is waar Biel enorm populair begon te worden. Het bemachtigen van een rol als deze had veel kunnen betekenen voor fans die haar van dat beeld van de show scheidden, maar dit werkte niet goed voor de artiest.

Als ik er nu op terugkijk, had Universal ongelooflijk veel talent om mee te werken bij het casten van The Fast and the Furious, en ze moeten blij zijn geweest met het feit dat zoveel artiesten geïnteresseerd waren in de rol van Mia Toretto.

Uiteindelijk zou één actrice zichzelf onderscheiden en de rol van haar leven krijgen.

Jordana Brewster krijgt de rol

Nadat we artiesten als Natalie Portman, Sarah Michelle Gellar en Jessica Biel allemaal op het bord hadden zien stappen, zou Universal uiteindelijk op Jordana Brewster landen als de perfecte keuze voor Mia Toretto.

Voordat hij de rol van Mia kreeg, was Brewster volgens IMDb slechts in twee films verschenen. Haar enige filmrollen kwamen in The Faculty en in The Invisible Circus. Ze verscheen echter in meer dan 100 afleveringen van de soapserie As the World Turns, dus het is niet alsof ze een totale onbekende was.

Hoe geweldig het ook zou zijn geweest om Natalie Portman in de Fast & Furious-franchise te zien, het is goed gekomen.

Aanbevolen: