Mama June VERLIEST voogdij over "Honey Boo Boo" in schokkende uitspraak van de rechtbank

Inhoudsopgave:

Mama June VERLIEST voogdij over "Honey Boo Boo" in schokkende uitspraak van de rechtbank
Mama June VERLIEST voogdij over "Honey Boo Boo" in schokkende uitspraak van de rechtbank
Anonim

Mama June Shannon heeft officieel de voogdij over Alana "Honey Boo Boo" Thompson verloren, zo blijkt uit gerechtelijke documenten. Een rechter heeft de voogdij over de realityster toegekend aan haar zus, Lauryn "Pumpkin" Shannon, die voor haar heeft gezorgd terwijl de strijd van hun moeder met drugs uit de hand liep.

Mama June heeft de voogdij over Alana Thompson verloren

In het definitieve bevel dat in april werd uitgevaardigd, schreef een rechter in Georgië dat Lauryn "sinds 29 april 2019 de voogdij over het minderjarige kind heeft" en dat "het in het belang van het kind is dat de eiser krijgt alleen voogdij."

Mama June mag elke dag telefonisch contact opnemen met de 16-jarige, maar is ook verplicht om haar dochter, Lauryn, $ 800 per maand aan kinderbijslag te betalen totdat de Here Comes Honey Boo Boo-ster 18 is jaar oud.

The Mama June: From Not to Hot star zal mogen worden bezocht, maar alleen met toestemming van haar dochter, Lauryn, die de enige beslissingsbevoegdheid heeft voor de ster.

Lauryn zal haar handen vol hebben omdat ze eerder deze week is bevallen van een tweeling, maar de rechter in de zaak merkte op dat beide partijen akkoord waren gegaan met de regeling.

Mama June is een slechte mama geweest

Hoewel het nieuws over de voogdij zeker een tegenslag is voor Mama June, heeft ze nog genoeg om blij over te zijn. De realityster stapte onlangs in het huwelijksbootje met haar vriend, Justin Lijkwade, na slechts een paar maanden daten. De twee zeiden hun "ik doe's" tijdens een privéceremonie in de Wilkinson County Court in Georgia op 23 maart, meldt Page Six.

In een recent interview met The Sun zei Mama June: “We kennen elkaar nu een jaar. We waren beste vrienden en hebben de afgelopen acht maanden besloten om de volgende stap te zetten.”

De relatie volgt de moeizame romance van de matriarch van de familie Shannon met Geno Doak. De twee werden in maart 2019 gearresteerd op beschuldiging van drugsbezit. Mama June stopte later met zowel de drugs als haar relatie met Doak.

June beweert nu bijna twee jaar nuchter te zijn - en ze zegt dat ze hard heeft gewerkt om zich te verzoenen met haar dochters. Ze zei onlangs: “Alana weet dat de deur altijd open staat. Ze weet dat ik hier altijd ben geweest.'

Aanbevolen: