Ricky Martin WINT voor de rechtbank na de schokkende beschuldigingen van neef

Inhoudsopgave:

Ricky Martin WINT voor de rechtbank na de schokkende beschuldigingen van neef
Ricky Martin WINT voor de rechtbank na de schokkende beschuldigingen van neef
Anonim

Ricky Martin had een succesvolle dag in de rechtszaal nadat zijn neef de talrijke beschuldigingen die hij onlangs tegen hem had geuit, introk.

Eerder deze maand werd aan de neef een straatverbod tegen Ricky toegekend op basis van huiselijk geweld. De neef – die de zoon is van Ricky’s halfzus – vertelde de rechtbank dat hij al zeven maanden een relatie had met de zanger, maar reden had om “voor zijn veiligheid te vrezen” nadat hij uit elkaar was gegaan. Ricky's neef beschuldigde hem er ook van hem lastig te vallen en te stalken na de vermeende breuk.

Op donderdag 21 juli woonde Ricky een virtuele rechtszitting bij via zoom, waar een rechter het tijdelijke huisverbod introk nadat de neef de beschuldigingen had ingetrokken.

Ricky's neef wilde dat de zaak werd afgewezen

Ondanks de schokkende aard van de beschuldigingen, was Ricky's neef degene die aandrong op afwijzing van de rechtszaak, die de advocaten van de zanger aan de media onthulden.

"De aanklager bevestigde aan de rechtbank dat zijn beslissing om de zaak te seponeren zijn enige was, zonder enige invloed of druk van buitenaf, en de aanklager bevestigde dat hij tevreden was met zijn wettelijke vertegenwoordiging in de zaak", een verklaring van Ricky's advocaten uitgelegd.

De verklaring komt een week nadat Ricky's advocaat Marty Singer een verklaring aflegde waarin hij de aantijgingen ontkende en suggereerde dat de neef onwel is.

"We hopen allemaal dat deze man de hulp krijgt die hij zo dringend nodig heeft", zei hij op 15 juli. kijk naar de feiten."

Ricky wordt nog steeds geconfronteerd met een nieuwe rechtszaak van een miljoen dollar

Ricky kan misschien één rechtszaak achter zich laten, maar hij staat nog steeds voor een andere rechtszaak. Vorige maand lanceerde zijn voormalige manager Rebecca Drucker een rechtszaak van $ 3 miljoen voor onbetaalde lonen. Ze beweerde van 2014 tot 2018 voor hem te hebben gewerkt, en werd vervolgens opnieuw aangenomen in 2020 toen ze zei dat zijn "persoonlijke en professionele leven in absolute beroering [waren]" als gevolg van drugsmisbruik en late belastingen.

Drucker zegt dat ze heeft geholpen om de carrière van de zangeres weer op de rails te krijgen en hem zelfs heeft beschermd toen ze werd geconfronteerd met een 'beschuldiging van het beëindigen van hun carrière'.

Maar ze stopte ermee nadat hij een vijandige werkomgeving had gecreëerd. Naderhand zegt Drucker dat Ricky weigerde haar verschuldigde commissie te betalen en haar zelfs bedreigde, waardoor ze een rechtszaak begon.

De zaak loopt nog.

Aanbevolen: