Hoe Dylan en Cole Sprouse hun lichaam transformeerden en absoluut opgejaagd werden

Inhoudsopgave:

Hoe Dylan en Cole Sprouse hun lichaam transformeerden en absoluut opgejaagd werden
Hoe Dylan en Cole Sprouse hun lichaam transformeerden en absoluut opgejaagd werden
Anonim

Fans kwijlen over de spieren van Chris Hemsworth. Ze objectiveren Zac Efron's buikspieren en zijn zelfs geïnspireerd om te proberen zijn lichaam op dat van hen te creëren. De waarheid is dat dit niveau van fitheid voor de meeste mensen gewoon onbereikbaar is. Niet alleen om genetische redenen, maar om logistieke redenen. Deze beroemdheden worden tenslotte vaak betaald om met een voedingsdeskundige te werken en meerdere keren per week urenlang in de sportschool te zijn om verschillende rollen te vervullen waarbij ze er goed uitzien als AF.

Daarom zijn fans altijd op zoek naar inspirerende verhalen over fitnessgroei die praktischer en herkenbaarder zijn. JK Simmons, bijvoorbeeld, bewees dat je op 67-jarige leeftijd absoluut opgejaagd kon worden.

Meer recentelijk heeft de lichaamstransformatie van Dylan Sprouse veel aandacht gekregen. Hij beschreef zichzelf als de jongen die een shirt zou dragen in het zwembad, en zijn dagen in The Suite Life Of Zack And Cody lijken te bewijzen waarom. Maar dat is niet meer het geval. Hoewel hij misschien niet het onrealistische lichaam van Zac Efron heeft, is Dylan absoluut gek geworden vanwege zijn lichaamstype. En hetzelfde geldt voor zijn tweelingbroer, Cole, die vaak zonder shirt moet verschijnen in CW's Riverdale.

Dus, hoe is de knappe identieke tweeling gegroeid sinds hun Suite Life-dagen?

7 Dylan Sprouse's lichaamstransformatie

In april 2022 ging Dylan Sprouse naar zijn Instagram om zijn lichaamstransformatie te delen. In het bijschrift schreef hij: "Als kind droeg ik vroeger een shirt in het zwembad, dus toen ik eind twintig was besloot ik dat ik mijn lichaam wilde veranderen en een vleeskop wilde worden. Dit is mijn vleeskoppost. Ik ben trots op de vooruitgang die ik heb geboekt en ik ben nog niet klaar."

Zoals de meeste fans van The Suite Life With Zack And Cody weten, was Dylan vroeger een beetje aan de pudgier kant. Toen hij een tiener werd, dunde hij uit, net als zijn broer. Maar het is pas onlangs dat hij besloot om regelmatig naar de sportschool te gaan. De resultaten zijn evident. De man is flink opgeknapt. Maar in tegenstelling tot andere beroemdheden, is zijn transformatie er een die veel sportschoolbezoekers kunnen bereiken met een beetje toewijding.

6 Hoe Dylan Sprouse kabbelende buikspieren en opgezwollen armen kreeg

Dylan Sprouse is niet in detail gegaan over wat voor soort oefeningen hij doet in de sportschool om zijn ongelooflijke lichaam op te bouwen en te behouden. Maar het lijkt erop dat hij gefocust is op een breed scala aan oefeningen voor het bovenlichaam en de kern. Dit omvat het gebruik van een kettlebell, die werd afgebeeld op zijn Instagram.

Gezien zijn shirtloze foto's in de post, vergeet Dylan niet om aan zijn borstspieren en schouders te werken. Maar het zijn zijn absoluut strakke kern en gescheurde biceps die zoveel aandacht hebben gekregen.

5 Cole Sprouse en de cast van Riverdale Train met Alex Fine

Alex Fine is de personal trainer die ervoor heeft gezorgd dat de buikspieren van KJ Apa er zo ongelooflijk uitzien. Maar hij is ook de man die persoonlijk de meerderheid van de cast van Riverdale traint, met name de mannen. Cole Sprouse is een van de castleden die regelmatig met Alex traint. Hoewel de trainer ongetwijfeld zijn trainingsprogramma's verandert, heeft hij een aantal van zijn trainingen gedeeld via Men's He alth.

Deze trainingen, waaronder een genaamd 'The Saturday Swole', combineren krachttraining met uithoudingsvermogen. En ze beginnen bijna altijd met een cardio-warming-up.

4 Cole Sprouse houdt van Ab Roll-Outs

In een online geplaatste video wordt Cole Sprouse in de sportschool gezien terwijl zijn Riverdale-collega's aan zijn buikspieren werken. In plaats van een wiel te gebruiken, gebruikt hij een rechte staaf om zich op de grond uit te strekken, zijn kern in te schakelen en zichzelf terug te trekken.

3 Cole Sprouse houdt van de roeimachine

De roeimachine is volgens Men's He alth een geweldige manier om bijna elke grote spiergroep in je lichaam aan te spreken en een hoop calorieën te verbranden. Het is dus geen wonder dat Cole het gebruikt tijdens zijn vele trainingssessies met de Riverdale-cast.

2 Dylan Sprouse houdt van powerlifting

Hoewel we niet veel weten over de precieze manieren waarop Dylan werd gescheurd in de sportschool, zegt deze foto van hem die lunges en bicep-krullen doet met een rechte balk veel. Het is duidelijk dat hij enige ervaring heeft met powerlifting, aangezien de meeste sporters die een oefening als deze doen, in plaats daarvan dumbbells zouden kiezen. Maar Dylan lijkt de weg te kennen in dit specifieke apparaat, wat bewijst dat hij het waarschijnlijk gebruikt voor extremere oefeningen.

1 Dylan Sprouse en Barbara Palvin houden van wandelen

Niet elke training wordt naar de sportschool verwezen. Bij het vieren van zijn tweejarig jubileum met model Barbara Palvin, deelde Dylan een foto van de twee die in de bergen in Californië aan het wandelen waren. Dylan en bewees dat hij een echte buitenmens was, terwijl hij en Barbara probeerden een huis te bouwen op een terrein midden in de wildernis. Hoewel dat niet ging zoals ze hadden gepland, houdt Dylan er duidelijk nog steeds van om in de natuur te zijn en zijn core, dijen en billen te trainen door een paar bergen te beklimmen.

Aanbevolen: