FreeBritney: 10 andere beroemdheden die werden opgejaagd door de paps

Inhoudsopgave:

FreeBritney: 10 andere beroemdheden die werden opgejaagd door de paps
FreeBritney: 10 andere beroemdheden die werden opgejaagd door de paps
Anonim

Nu de Framing Britney Spears documentaire recordkijkcijfers heeft bereikt, is de FreeBritney-beweging, die een einde wil maken aan haar controversiële conservatorium, in een stroomversnelling geraakt. De documentaire werpt licht op de ware mate waarin Britney Spears werd lastiggevallen door de paparazzi, ten koste van haar geestelijke gezondheid. Het is gewoon hartverscheurend om te zien hoe fotografen de geliefde popsensatie besluipen en overal haar ruimte binnendringen, van het tankstation tot fastfoodrestaurants.

In het bijzonder zijn zogenaamde 'gevallen sterren' doelwitten voor de pers, waarbij psychische problemen een belangrijke factor zijn bij het aanwakkeren van sensatiezucht. Ondanks publieke campagnes om het stigma rond psychische aandoeningen te verlichten, maken de paparazzi zich maar al te vaak schuldig aan het profiteren van ernstige gezondheidsproblemen. De mate waarin de paparazzi voor het perfecte shot gaan, lijkt geen grenzen te kennen. Daarom is het misschien tijd om na te denken over de manier waarop de paparazzi andere beroemdheden behandelen. Hier zijn 10 beroemdheden die ook ten prooi zijn gevallen aan de kracht van de paparazzi-lens.

10 Amanda Bynes

Amanda Bynes plaatst een selfie op Instagram
Amanda Bynes plaatst een selfie op Instagram

Amanda Bynes verbaasde het publiek als een veelzijdige actrice in de Nickelodeon-serie, The Amanda Show. Vrij wreed documenteerden de paparazzi de ondergang van de volwassen Bynes. In één geval werd Bynes betrapt terwijl hij een boetiek binnenstapte en uiteindelijk twee uur in de kleedkamer bleef. Op een andere foto werd ze lopend gefotografeerd met een deken over haar hoofd. Helaas leidden deze incidenten ertoe dat sommigen haar als 'gek' bestempelden. Als gevolg van deze schijnbaar eindeloze intimidatie hebben fans de paps gesmeekt om Bynes met rust te laten.

9 Lindsay Lohan

Lindsay Lohan IG-foto
Lindsay Lohan IG-foto

Nog een voormalig kindsterretje, Lohan is geen onbekende als doelwit van de paparazzi. Ondanks een schitterende carrière met een aantal werkelijk ongelooflijke prestaties, worden Lohans prestaties vaak overschaduwd door wellustige nieuwsverhalen. Op het hoogtepunt van haar ondergang van geliefde kinderster met sproeten tot feestbeest, deden fotografen niets liever dan de jonge actrice vast te leggen die uit nachtclubs strompelde en er versuft en verward uitzag. In een interview met Paper legde ze uit dat ze angst ontwikkelde als gevolg van opgejaagd te worden: 'Zelfs als ze de foto krijgen, volgen ze je nog steeds. Het brengt een ernstige vorm van angst naar boven.'

8 Hugh Grant

Hugh Grant rode loper
Hugh Grant rode loper

De Engelse heer, die onlangs de kijkers verblufte in The Undoing, bestempelde de paparazzi als 'ondraaglijk', zowel vanwege hun behandeling van hem als hun intimidatie van Tinglan Hong, de moeder van zijn kinderen. Dit resulteerde in Grant het verkrijgen van een bevel tegen de paps. Helaas leidde Grants angst om in het openbaar te worden gestalkt er later toe dat de acteur een gemeentelijke afvalwerker in Italië aanzag voor een paparazzi, waardoor hij de camera van de onschuldige vrouw wegduwde terwijl ze kiepwagens documenteerde als onderdeel van haar werk.

7 Nicole Richie

nicole richie tijdens een interview
nicole richie tijdens een interview

Een van de ergste aspecten van een beroemdheid in de schijnwerpers zijn, is dat je kinderen ook het doelwit zijn. Deze nachtmerrie werd werkelijkheid voor Nicole Richie toen fotografen voor de school van haar dochter begonnen te wachten. Richie beschuldigde hen van het 'stalken' van haar dochter en schreef in een blogpost: 'Heel erg bedankt voor het plaatsen van de video van uw werknemers die buiten de school van mijn dochter zitten, want nu kan de hele wereld zien hoe griezelig en walgelijk u bent.' Richie kreeg uiteindelijk een straatverbod om haar kind te beschermen.

6 Meghan Markle

Meghan Markle
Meghan Markle

Als toevoeging aan de koninklijke familie - en haar daaropvolgende beslissing verlaat de historische instelling - heeft Meghan Markle onvermijdelijk veel onaangename ontmoetingen gehad met de paparazzi. Haar privacy werd als 'onwettig geschonden' beschouwd toen ze werd gefotografeerd met haar zoontje, Archie, in een park. Zoals haar man, prins Harry, zei in het recente Oprah-interview van het stel: 'Mijn grootste zorg was dat de geschiedenis zich herha alt.' Dit is een ongelooflijk aangrijpend gevoel gezien het tragische einde dat zijn moeder, Lady Diana, ontmoette door toedoen van de paparazzi.

5 George Clooney

George Clooney Amal Clooney ER-problemen
George Clooney Amal Clooney ER-problemen

Clooney's afkeer van de paparazzi is goed gedocumenteerd. Maar toen fotografen zijn eigendom betreden om foto's van zijn tweeling te maken, kon de hoffelijke Oscar-winnaar zijn woede niet bedwingen. Hij vertelde USA Today: 'fotografen van het tijdschrift Volci hebben ons hek geklommen, in onze boom geklommen en illegaal foto's gemaakt van onze baby's in ons huis… Vergis je niet dat de fotografen, het bureau en het tijdschrift zullen worden vervolgd in de volle omvang van de wet. De veiligheid van onze kinderen vereist het.'

4 Jessica Simpson

jessica simpson is nuchter
jessica simpson is nuchter

Helaas zijn foto's van ooit slanke beroemdheden die zijn aangekomen, veelvoorkomend voer voor de paparazzi. Door de jaren heen is het lichaam van Simpson voortdurend onder de loep genomen vanwege haar schommelende gewicht, met paparazzi-fotografen die snel onflatteuze kiekjes van de popzangeres en reality-tv-ster maakten. Bovendien hebben fans, net als bij Britney, hun bezorgdheid geuit over Simpson's controlerende en aanmatigende vader, van wie wordt aangenomen dat hij heeft geprofiteerd van haar ongemak in de publieke belangstelling.

3 Sienna Miller

sienna Miller is uit een film geknipt
sienna Miller is uit een film geknipt

Tijdens het veel gepubliceerde Levinson-onderzoek, dat de media-ethiek onder de loep nam, herinnerde Miller zich dat hij 's avonds door de paps naar huis werd gevolgd. 'Ik was 21 - om middernacht rende ik door een donkere straat', zei ze over het leven in angst nadat ze door meer dan 10 mannelijke fotografen tegelijk werd gevolgd. In 2008 kreeg ze $ 80.000 betaald vanwege de privacyschendingen. Helaas blijven de paparazzi de actrice volgen.

2 Mischa Barton

Mischa Barton Brits
Mischa Barton Brits

Het is jammer dat de pers zich lijkt te voeden met harde foto's van overrompelde celebs, en maar al te vaak zijn vrouwen het belangrijkste doelwit hiervan. De voormalige The O. C. star is al lang vocaal over haar woede jegens de paparazzi, nadat ze bij talloze gelegenheden onflatteuze candids had gepubliceerd. Op Twitter klaagde ze over de opdringerige aard van de paps en schreef: 'Het is stalking en meer dan invasief als je niet weet dat er iemand schaamteloos naar je privémomenten kijkt, het bracht me tot tranen.'

1 Prinses Diana

prinses Diana
prinses Diana

Misschien het meest tragische geval van achtervolgd worden door de paparazzi, de behandeling van Lady Diana was meedogenloos en meedogenloos. Dit eindigde in een tragedie, toen haar auto probeerde te ontsnappen aan hongerige fotografen in Parijs. Toen de auto crashte en Lady Diana nog in leven lag tussen het wrak, werden de flitsen van de camera's alleen maar erger. In plaats van de stervende prinses te hulp te schieten, waren fotografen meer geïnteresseerd in het vastleggen van de ruïnes waarin ze verstrikt was geraakt.

Aanbevolen: