Hoe Lana Condor en Cole Sprouse zulke goede vrienden werden

Inhoudsopgave:

Hoe Lana Condor en Cole Sprouse zulke goede vrienden werden
Hoe Lana Condor en Cole Sprouse zulke goede vrienden werden
Anonim

Sommige beroemdheden komen alleen samen als ze in hetzelfde project worden gegoten en leren tijdens het filmen of ze met elkaar overweg kunnen of niet. Veel Hollywood-paren staan erom bekend problemen te hebben met hun medesterren, maar vele anderen worden goede vrienden. Lana Condor en Cole Sprouse zijn allebei goedhartige mensen en professionals, en dus leken ze het heel goed met elkaar te kunnen vinden op de set. Cole Sprouse is een populaire acteur, die klaar is met zijn Disney Channel-dagen en overgaat naar het grote scherm. Lana is een fris gezicht op het toneel en wint aan populariteit na een hoofdrol in een tienerfilm op Netflix.

De twee filmartiesten kregen een band tijdens het maken van hun nieuwe film Moonshot uit 2022. Uit de trailer blijkt dat ze veel plezier hadden tijdens het maken van de Warner Brothers-film. Een humoristische kijk op ruimtereizen, de twee worden ruimteverstekelingen of 'ruimtecriminelen', zoals het personage van Cole zegt. Van zij aan zij werken tot aan het plafond bungelen, Lana en Cole zijn niet alleen co-sterren maar ook vrienden.

8 Wie is Lana Condor?

Lana Condor is de ster van de All the Boys I Loved Before-trilogie op Netflix. Haar populariteit groeide met het succes van de eerste film. De ster van de romantische komedie is een Amerikaanse actrice en zangeres die haar start kreeg in X-Men Apocalypse voordat ze haar eerste hoofdrol kreeg. In een interview op The Ellen Show zei ze: Het was drie en een half, vier jaar van mijn leven, en het heeft mijn leven veranderd. Het heeft mijn professionele en privéleven volledig veranderd.”

7 Wie is Cole Sprouse?

Cole Sprouse staat in de branche bekend om zijn lange verblijf op Disney Channel. Hij was de ster naast zijn tweelingbroer Dylan Sprouse in The Sweet Life of Zack and Cody en The Suite Life on Deck van 2005 tot 2012. De broers verlieten het netwerk en gingen op zoek naar nieuwe kansen. Cole bleef acteren en ging door met hoofdrollen in film en als Jughead Jones in het CW-mysterie-drama Riverdale.

6 Een nieuwe co-ster voor Cole Sprouse

Cole zal blijven werken met zijn Riverdale-producenten, Greg Berlanti en Sarah Schechter, aan het nieuwe project. Hij werkt samen met een nieuwe co-ster, Lana Condor, die vertelde People Magazine: We hadden elkaar een paar keer eerder ontmoet en hij had me neergeschoten voor een tijdschrift. Toen ik ontdekte dat Cole deel uitmaakte van het project, was ik erg enthousiast, want we hadden het altijd heel goed met elkaar kunnen vinden.”

5 Cole Sprouse en Lana Condor werkten samen voor de nieuwe film 'Moonshot'

Hun nieuwe film, Moonshot, is een "slow burn-attractie" tussen de personages van Lana en Cole. Ze speelt Sophie, een gespannen, overdenker die haar vriend volgt naar de geterraformeerde Mars. Cole's personage, W alt, is het type dat meegaat met de stroom. Nadat ze het Mars-programma is binnengegaan en naar de planeet is verhuisd, volgt W alt haar aan boord. Ze zijn op een "historische reis om het leven zinvoller te maken", en Sophie leert dat ze haar leven niet kan besteden aan het controleren van "een onmogelijke reeks dozen". Ze moet zich afvragen of de man voor wie ze door het universum is bewogen, hetzelfde voor haar zou doen.

4 Sprouse en Condor brachten tijd samen door op de set

Ze hadden veel tijd om samen op de set door te brengen, ongeveer 12-14 uur per dag. Condor was blij met de rol en zei: "Ik was er erg enthousiast over toen het op mijn bureau kwam", aangezien veel ruimtefilms niet worden verteld vanuit het perspectief van een jongvolwassene. Ze hadden veel plezier samen tijdens hun ruimtereis, hoewel Lana The Ellen Show vertelde dat het niet allemaal glamoureus was. Ze zei: "We hebben een heleboel draadwerk gedaan." Ze vervolgt en zegt: "Cole en ik hangen net aan het plafond, hangend in de lucht", en tussen de opnames door leven ze samen in de lucht. Ze zei lachend: "Het gaat er cool uitzien, maar terwijl je het doet, ben je gewoon een beetje verdrietig.” Ze hadden een aantal gedenkwaardige momenten samen in ruimtepakken en vastgebonden aan draden.

3 Chemie op het scherm tussen Cole Sprouse en Lana Condor

E-News noemt hun chemie op het scherm buitengewoon en 'niet van deze wereld'. Hun personages gaan van vreemden naar een potentieel stel op een reis naar Mars. De trailer geeft een voorbeeld van hun scènes die naadloos van elkaars vriend naar liefdesbelang gaan. Lana zei: Het voelde alsof ik net met een vriend ging werken, wat erg leuk was. Het kwam min of meer perfect samen”, aldus People. De twee delen een komische connectie en romantische blikken in de trailer van de film, terwijl ze op avontuur gaan in de ruimte voor andere relaties.

2 Werken met een vriend

Lana vertelde People, "Cole is een ongelooflijke acteur en een geweldige vriend." Ze zei dat naar haar werk gaan geweldig voor haar was, omdat ze het gevoel had dat ze elke dag aan het spelen was. Op de set zijn met Cole moet een goede tijd zijn geweest, want ze heeft niets dan goede dingen te zeggen over de Riverdale-acteur. Hij blijft voor het grootste deel uit de schijnwerpers, maar het is veilig om aan te nemen op zijn sociale media dat hij hetzelfde voelt over zijn tegenspeler. Ze zei dat het een plezier was om met hem samen te werken en een hoogtepunt van haar jaar "omdat het is alsof je met je vriend werkt, wat altijd heel leuk is en niet als werk voelt", meldt PureWow.

1 Leren van een industrie-aluin

De meeste mensen van de leeftijdsgroep van Lana en Cole zijn opgegroeid met het kijken naar films en series van Disney Channel. Cole groeide op op het netwerk en in de industrie sinds hij en zijn broer baby's waren. Hij is op dit moment een steunpilaar van Hollywood, met jarenlange ervaring en kennis om te delen met zijn tegenspeler. Lana vermeldt dat zijn jaren op het scherm haar veel hebben geleerd, omdat "hem aan het werk zien erg inspirerend was, en hij is op zichzelf al zo'n professional." Hun film gaat in première op 31 maart 2022 en toont hun chemie op en buiten het scherm.

Aanbevolen: