Seizoen drie van de jongens is het meest 'in de war' tot nu toe - en dat zegt iets

Inhoudsopgave:

Seizoen drie van de jongens is het meest 'in de war' tot nu toe - en dat zegt iets
Seizoen drie van de jongens is het meest 'in de war' tot nu toe - en dat zegt iets
Anonim

The Boys seizoen 3 debuteerde met positieve recensies en lof van fans. Zo schandalig als de afgelopen twee seizoenen waren, lijkt seizoen 3 nog schandaliger te zijn. Met controversiële verhaallijnen, zoals "Herogasm" (die de show binnenkort zal aanpassen), zullen The Boys het laatste seizoen ongetwijfeld fans hebben die tegen zichzelf schreeuwen: "WTF! Hebben ze dat echt gedaan?”

Met de première van seizoen 3 nu in de geschiedenisboeken en fans op het puntje van hun stoel in afwachting van de komende afleveringen en de ramp op het scherm die zal volgen (behalve één bepaalde scène die nooit het daglicht zal zien), staat het op het punt om erg rommelig te worden voor de kleurrijke personages binnen de wereld van The Boys. Zijn jullie allemaal klaar om dit te doen? Laten we eens kijken hoe verknald seizoen 3 gaat worden.

8 Van strip naar tv-show

Het leven beginnen als een stripboek, eerst gepubliceerd door Wildstorm (een imprint van DC Comics voor de ondergang) voordat ze uiteindelijk overstapten naar Dynamite Entertainment, kregen The Boys snel fans en bekendheid met zijn onconventionele superheldenwereld en verhaallijnen met een volwassen thema. Omdat superhelden de afgelopen tien jaar een rage waren, was het onvermijdelijk dat er een tv- of streamingnetwerk zou komen om het boek in een serie aan te passen. Voer Prime Video in

7 Voer Prime Video in

In 2019 debuteerden The Boys op Prime-video met veel lof en goedkeuring van fans. Met een fantastische cast (inclusief Jack Quaid … Wie was hij voor The Boys?) en een boeiend (samen met schokkend) publiek vanaf het begin, blijft The Boys een bonafide hit.

6 De vorige seizoenen waren nogal schandalig om mee te beginnen

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat de afgelopen twee seizoenen van The Boys al de grenzen hebben verlegd. Inderdaad, de show bevatte scènes als een baby met laservisie die mensen onthoofdt, relaties tussen soorten, aanvallen van een reus… lid,en vele andere verwarde scènes met nogal betreurenswaardige personages (fans denken dat één in het bijzonder het slechtste personage in de show is). Als dit slechts het topje van de waanzinnige ijsberg is, is het niet te voorspellen wat je van dit laatste seizoen kunt verwachten.

5 Het begint relatief rustig…

De eerste aflevering van The Boys derde seizoen lijkt relatief rustig en gereserveerd te beginnen. Natuurlijk begrijpen fans van de show dat dit gewoon is om een vals gevoel van veiligheid te geven. Omdat het niet lang meer duurt voordat…

4 Termite begint seizoen 3 met een knal

Het eerste grote WTF-moment van de aflevering komt wanneer het op insecten gebaseerde krimpende personage genaamd Termite seksuele handelingen begint uit te voeren met een barbiepop om applaus te geven, maar dat doet het niet' stop daar niet. Termite gaat verder met het uitvoeren van bepaalde seksuele handelingen met behulp van zijn krimpende krachten op zijn vriend voordat hij terugkeert naar de normale grootte, waarbij hij die vriend vermoordt. En dit is nog maar het begin van de aflevering. Deze première zet zeker de toon voor waar we dit seizoen naartoe gaan en wat een rare, prachtige en creatieve… zullen we hallo zeggen waar de "Supes" bij betrokken zullen zijn. Laat de goede tijden maar komen.

3 Seizoen 3 brengt Jensen Ackles aan boord als Soldier Boy

Jensen Ackles stapt weg van het jagen op bovennatuurlijke narren en wordt een volwaardige Captain America met grote problemen als Soldier Boy in het laatste seizoen van The Boys. Tijdens een interview met Comicbook.com sprak Ackles over zijn nieuwe personage: "Wat er gebeurt, is dat ze me vinden, en ik heb in wezen een tijdje in gevangenschap gezeten. lijken op Cast Away, maar dan maken ze me schoon, en ik trek mijn superheldenoutfit weer aan, en ik ga naar de stad…. Hij is een opa. Hij komt uit de jaren '40. Hij vocht in de Tweede Wereldoorlog, en hij is gewoon deze zuurpruim, onverdraagzame klootzak. Hij wordt niet ouder, dus hij is deze jonge, 40-jarige superheld die echt 80 of 90 jaar oud is. Er is gewoon zoveel materiaal, je zult zien wat ik bedoel als je de show ziet, maar hij heeft een voorliefde voor mensen die van zijn tijd waren."

2 Wat is de verhaallijn van 'Herogasme'?

Oh, " Herogasme." Waar te beginnen? Laten we hier beginnen, volgens Cbr.com, zei uitvoerend producent Kripke dit over de aanstaande verhaallijn, "Het is een enorme orgie en een hilarische, rare setting voor de show. Het is berucht onder fans van The Boys, " vervolgde hij, "een ding dat ons is gelukt, is om verschillende echt emotionele, hartverscheurende scènes in die orgie te krijgen. Als er iets is dat The Boys goed doet, kunnen we je hart breken tijdens een orgie!"

1 Wat te verwachten als de verhaallijn "Herogasm" volledig is aangepast

Kijkers kunnen meer verwachten dan alleen een Vought-gesponsorde superheldenorgie van die komende aflevering. Kijkers kunnen ook een seksuele ontmoeting verwachten tussen Homelander en Soldier Boy, wat drugs en algemene losbandigheid Volgens Cinemablend.com had uitvoerend producent Eric Kripke dit te zeggen over de komende verhaallijn: "Dat gezegd hebbende, 'Herogasme', de dagbladen zijn bananen. Ik ben een paar keer in de buurt geweest. Ik ben een doorgewinterde producent. Elke dag op die dagbladen lag mijn kaak op de grond. Ik kon het gewoon niet geloven hoe krankzinnig die dagbladen waren. Het is gewoon gek. Ik kan je vertellen dat voor iedereen die een fan is van de strip en verwacht Herogasm te zien, we het leveren. Dat gebeurt. "

Aanbevolen: