Wat te verwachten van Stranger Things seizoen 4?

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van Stranger Things seizoen 4?
Wat te verwachten van Stranger Things seizoen 4?
Anonim

Stranger Things keert terug naar de schermen na bijna drie jaar afwezigheid. Stranger Things is een van de meest gevolgde tv-series geworden sinds het debuut op Netflix in 2016. De originele serie van de Duffer Brothers combineert nostalgie uit de jaren 80 met dramatische verhalen om een boeiende serie te creëren die een eerbetoon is aan blockbusters van Steven Spielberg en Stephen King en tegelijkertijd functioneert als een op zichzelf staande sci-fi thriller vol sympathieke personages. Stranger Things heeft tot nu toe drie seizoenen vertoond, maar de focus ligt nu op Stranger Things 4.

"Met negen scripts, meer dan achthonderd pagina's, bijna twee jaar filmen, duizenden opnamen van visuele effecten en een looptijd die bijna twee keer zo lang is als alle voorgaande seizoenen, was Stranger Things 4 het meest uitdagende seizoen tot nu toe, maar ook de meest lonende", schreven makers Matt en Ross Duffer over het tweedelig debuut van het seizoen.

Seizoen vier van Stranger Things is officieel hier, en fans kunnen verwachten dat het een aantal grote vragen zal oplossen na de spectaculaire 77 minuten durende climax van seizoen drie, 'The Battle of Starcourt'.

Wat laten de trailers van seizoen 4 zien?

Teasers leidden voorafgaand aan de première van seizoen 4 eind mei 2022, en fans waren er snel bij om de beelden uit elkaar te halen.

De scènes zijn kort, maar er is een mysterieuze klok. Elf dragen een ander kapsel terwijl ze worden tegengehouden door mannen in pak, en een geschoren Jim Hopper verschijnt met een vlammenwerper. Er wordt aangenomen dat het seizoen zich in Rusland afspeelt als het direct na de gebeurtenissen van seizoen drie begint. Elf's plot voor het nieuwe seizoen werd ook geplaagd in een eerdere trailer die in mei werd uitgebracht. Er wordt een reeks clips getoond waarin kinderen worden onderzocht in het laboratorium van Dr. Brenner.

Terwijl het laatste frame naar Elf's gezicht gaat terwijl Brenner zegt: "Elf, luister je?" de clip van deze teaser is bijna waarschijnlijk een flashback of droomscenario. In een eerdere video uit 2020 werd gesuggereerd dat de hoofdfiguur niet zo verdwenen is als fans zich hadden voorgesteld. In een sneak peek die in november 2021 werd uitgebracht, werd de nieuwe start van Eleven in Californië afgebeeld. Wanneer het vizier verandert in een bombardement van geweerschoten, auto-achtervolgingen, militaire actie en een ontploffing in de woestijn, verandert het gewone schoolleven snel.

Is de cast veranderd voor seizoen vier?

Winona Ryder, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Noah Schnapp, Maya Hawke en Charlie Heaton behoren tot de belangrijkste castleden die terugkeren. Een andere verwachte terugkeer is Millie Bobby Brown die veel verdient na Stranger Things. Sadie Sink heeft naast Stranger Things veel rollen gespeeld, maar keert ook terug in de show.

In seizoen drie verlieten echter drie belangrijke personages de show. Billy's acteur, Dacre Montgomery, zal niet terugkomen omdat zijn personage stierf terwijl hij Hawkins redde. De verschrikkelijke dood van Hawkins' politiechef Hopper werd ook onthuld in de nieuwe trailer, hoewel de grungy agent nog steeds springlevend is.

Ondanks de zogenaamd catastrofale afsluiting van seizoen drie, zouden fans ook moeten vernemen dat David Harbor terug zal keren als Hopper. Harbor onthulde zijn rol in een interview en zei: "We zullen een heel andere man zien in de toekomst", zegt hij, eraan toevoegend dat hij "op de een of andere manier moest transformeren" en "op de een of andere manier herrijzen". "Het is dezelfde man, maar deze keer op een nieuwe manier. Kunnen spelen is een fantastische ervaring."

Hoewel het momenteel niet bekend is hoe zijn rol het heeft overleefd, heeft Harbor verklaard dat het vierde seizoen meer van zijn verleden zal onthullen in een knipoog naar seizoen twee, toen Elf dozen ontdekte met de opdruk 'papa', 'Vietnam' en 'Nieuw York op de zolder van Hopper.

Wat is de verhaallijn voor het 4e seizoen?

Toen we Hawkins verlieten, waren Joyce en haar zonen Will en Jonathan, evenals Elf, hun huis aan het inpakken en in een verhuiswagen aan het laden. Dit betekent dat de bende in seizoen vier uit elkaar wordt gesplitst en dat de show voor het eerst uit Hawkins zal vertrekken.

In april 2022 vergeleek Matt Duffer de reikwijdte met een andere grote serie en zei: "We noemen het voor de grap ons Game Of Thrones-seizoen omdat het zo lang is, dus ik denk dat dat het speciale of meest ongewone is aan de serie. seizoen."

"Joyce en de familie Byers zijn vertrokken aan het einde van seizoen 3", sprak Matt over de tijdlijn van seizoen vier. "Ze zijn in Californië - we hebben altijd al dat soort 'ET'-achtige buitenwijk-esthetiek willen hebben, wat we dit jaar eindelijk in de woestijn konden doen; en dan hebben we Hopper in Rusland; en dan natuurlijk we hebben nog een groep in Hawkins."

“Dus we hebben deze drie verhaallijnen, ze zijn allemaal met elkaar verbonden en een beetje met elkaar verweven, maar het zijn gewoon heel verschillende tonen.”

Stranger Things komt misschien tot een einde met het vijfde seizoen, maar er zijn al projecten in de pijplijn om de show lang gaande te houden. De Duffer Brothers vermeldden in hun persbrief van seizoen vier dat het de conclusie was van "dit verhaal", maar niet noodzakelijk de wereld.

Het paar onthulde: "Zeven jaar geleden planden we de volledige verhaallijn voor Stranger Things. Destijds voorspelden we dat het verhaal vier tot vijf seizoenen zou duren. Het bleek te groot om in vier te vertellen, maar - zoals je snel zult zien - razen we nu richting onze finale. Seizoen vier wordt het voorlaatste seizoen; seizoen vijf zal het laatste zijn."

"Er zijn nog steeds veel spannende verhalen te vertellen in de wereld van Stranger Things; nieuwe mysteries, nieuwe avonturen, nieuwe onverwachte helden", voegde ze eraan toe. Maar eerst hopen we dat je bij ons blijft terwijl we dit verhaal van een krachtig meisje genaamd Elf en haar dappere vrienden, van een gebroken politiechef en een woeste moeder, van een klein stadje genaamd Hawkins en een alternatieve dimensie die alleen bekend staat als de Ondersteboven."

Aanbevolen: