Stranger Things Seizoen 4: Wat te verwachten

Inhoudsopgave:

Stranger Things Seizoen 4: Wat te verwachten
Stranger Things Seizoen 4: Wat te verwachten
Anonim

Stranger Things is een van de meest succesvolle originele Netflix-tv-programma's die we het afgelopen decennium hebben gezien. Van de nostalgie uit de jaren 80 tot de bovennatuurlijke mysteries, deze show heeft al een enorme en toegewijde schare fans. 15,2 miljoen mensen volgen het officiële Stranger Things Instagram-account, hoogstwaarschijnlijk om updates over de show bij te houden!

De cast zien opgroeien tussen het eerste en derde seizoen was al te gek om te zien. Met de vertraging in de productie van seizoen 4, zullen kijkers de cast er nog volwassener uit zien zien, aangezien er al die tijd voorbijging voordat ze weer in staat waren om te filmen! Er moet nog zoveel meer worden gedaan met dit epische en geweldige tv-programma voordat het ten einde loopt.

10 De teaser-trailer is vrijgegeven

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Inmiddels hebben de meeste echte fans van Stranger Things de teaser met de titel "From Russia With Love" al gezien. De teaser geeft ons niet te veel om van af te gaan, maar het is genoeg om fans van de show enthousiast te maken voor wat komen gaat. De trailer bevatte enkele hints, waaronder veel sneeuw, een boot en enkele bekende gezichten van personages die we kennen uit eerdere seizoenen van Stranger Things.

9 Wanneer wordt seizoen 4 eindelijk gefilmd?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

De pandemie die de wereld overspoelde, zorgde ervoor dat de opnames en productie van seizoen 4 in maart 2020 werden opgeschort. Nu, enkele maanden later, is de productie eindelijk weer begonnen. Omdat de pandemie voortdurend wijzigingen in de planning veroorzaakt, weten fans de exacte releasedatum van seizoen 4 nog niet. Wat weten we zeker? De opnames vinden plaats buiten Atlanta, Georgia en New Mexico - en het vierde seizoen zal naar verwachting uit acht of negen afleveringen bestaan.

8 Zal er een connectie zijn met X-Men?

x-men
x-men

De eerste aflevering van het vierde seizoen krijgt de titel "Chapter One: The Hellfire Club". We weten allemaal dat de titels van de afleveringen super belangrijk zijn, dus wat is de deal met deze? Het is eigenlijk verbonden met Marvel's X-Men. In de old school Dark Phoenix-strips uit de jaren '80 overtuigt Emma Frost Jean Gray om zich bij de duistere kant aan te sluiten. Jean Gray en Eleven hebben iets groots gemeen: telepathische krachten! Zal Elf komend seizoen in de verleiding komen om mogelijk kwaad te worden? Het is heel goed mogelijk.

7 Welke acteurs keren terug?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

De cast van Stranger Things zal ons niet teleurstellen als het gaat om het opnemen van hun rollen voor het vierde seizoen. We zullen Millie Bobby Brown terug zien keren als Eleven, Winona Ryder terug als Joyce, Finn Wolfhard terug als Mike en Noah Schnapp terug als Will. Caleb Mclaughlin keert terug als Lucas, Gaten Matarazzo als Dustin en Charlie Heaton als Jonathan. Dus we hebben al onze favorieten op een rij en klaar om te gaan.

We zien Joe Keery ook terugkeren als Steve, Natalia Dyer als Nancy en Maya Hawke als Robin. Priah Ferguson, de jongere die de brutale en vroegrijpe rol van Erica Sinclair speelt, is als vaste klant toegevoegd aan seizoen 4, ook omdat ze zo'n hit was bij fans.

6 Millie Bobby Brown's mening over seizoen 4

millie bobby brown
millie bobby brown

Millie Bobby Brown sprak met Glamour Magazine over seizoen 4 en zei: "Ik vertrouw de gebroeders Duffer zo erg dat het mooi gaat worden en ik ga ervan houden, wat het ook is. [Elf] houdt van Mike - Ik wil dat ze gaan trouwen. Dat is wat ik nodig heb. Ik heb een trouwscène nodig voor Stranger Things, punt uit." De gebroeders Duffer zijn de briljante geesten achter de epische tv-show.

5 Is de poort naar ondersteboven permanent gesloten?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Is de poort naar de Ondersteboven echt voorgoed gesloten? De Mind Flayer probeerde giftige biomaterie over heel Hawkins te verspreiden met als uiteindelijk doel de planeet aarde volledig binnen te vallen…

Het plan werd afgesneden toen de Poort werd gesloten omdat de verbinding tussen de aarde en de Ondersteboven was verbroken. Maar is het permanent doorgesneden? Er kan van alles gebeuren in de stad Hawkins, dus het zou niet te vergezocht zijn om erachter te komen dat de poort heropend kan worden.

4 Hoe zit het met de krachten van Elf?

elf
elf

In seizoen 3 verloor Elf haar telepathische vermogens. Ze was niet in staat om de gekantelde auto vanuit het midden van Starcourt te verplaatsen en ze kon niet eens een simpel blikje frisdrank kraken. Drie maanden daarna zagen we haar er niet in slagen om het knuffeldier ook boven in haar kast te verplaatsen. De meeste fans van de show kunnen gemakkelijk voorspellen dat haar krachten uiteindelijk zullen terugkeren, maar de waarheid is dat niemand het zeker weet.

3 Uitzoeken wie 'de Amerikaan' is

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Wie is precies "de Amerikaan"? Een van de soldaten in Kamtsjatka, Rusland, zegt: “Nee. Not the American” tijdens de scène wanneer de Demogorgon wordt gevoed. We willen weten wie hij bedoelde! Sommigen zeggen dat het Jim Hopper is. Hoe kwamen de Russen zelfs aan een Demogorgon? De Demogorgon is een roofzuchtige mensachtige uit de parallelle dimensie, de Upside Down. Het verontrustende monster bracht tijd door met het lastigvallen van onschuldige mensen in Indiana, dus hoe kwam hij in Rusland?

2 Uitzoeken waar Joyce, Jonathan, Will en Eleven heen gingen

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Waar zijn Joyce, Jonathan, Will en Eleven precies naartoe gevlucht? Zijn ze ooit van plan terug te keren naar Hawkins? Ze maken al hun hele leven zo'n diep deel uit van de kleine stad, de levensstijl van het Midwesten dat het moeilijk zou zijn om ze ergens anders voor te stellen, zoals Los Angeles, Las Vegas of New York City. Het trauma van Hawkins zou genoeg zijn om iemand te laten wegrennen en ergens anders opnieuw te beginnen, dus we geven ze niet echt de schuld dat ze niet terug willen.

1 Is seizoen 4 het laatste seizoen?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Veel mensen gingen ervan uit dat seizoen 4 het laatste seizoen van de show zou zijn totdat Ross Duffer het verhaal rechtzette. Volgens Movie Web zei hij: "Seizoen vier zal niet het einde zijn. We weten wat het einde is, en we weten wanneer het is. [De vertraging] heeft ons de tijd gegeven om vooruit te kijken en uit te zoeken wat het beste is voor de show. Door dat in te vullen, kregen we een beter idee van hoe lang we dat verhaal nog moeten vertellen." Nu maar hopen op een seizoen 5, een seizoen 6 en daarna.

Aanbevolen: