20 dollar in mijn zak: deze 8 beroemdheden houden van kringloopwinkels

Inhoudsopgave:

20 dollar in mijn zak: deze 8 beroemdheden houden van kringloopwinkels
20 dollar in mijn zak: deze 8 beroemdheden houden van kringloopwinkels
Anonim

Het is duidelijk dat de sterren in Hollywood in feite stapels geld hebben om in hun kledingkasten te gooien. Ze konden zich alle luxe artikelen veroorloven die hun hart begeerde. Soms krijgen ze zelfs gratis luxe kleding om merken te steunen. Desondanks zal het je misschien verbazen dat sommige beroemdheden ervoor kiezen om hun kleding in kringloopwinkels te kopen in plaats van vast te houden aan de luxenorm. Sommige stukken zijn alleen te vinden in kringloopwinkels, en deze beroemdheden zijn bereid ernaar te graven.

8 Zooey Deschanel

Het is geen verrassing dat de stijl van Zooey Deschanel is geïnspireerd op haar liefde voor zuinigheid. Waar zou ze anders de eigenzinnige en retro kleding vinden die ze draagt? Hoewel ze niet al haar kleding tweedehands koopt, is ze niet bang om een lokale kringloopwinkel te bezoeken voor vintage vondsten.

7 Miguel

Deze beroemde R&B-zanger overtreedt de norm in de industrie. Hij had veel liever tweedehands kleding gehad dan gloednieuwe, dure kleding. Hij denkt dat als hij kleding uit een kringloopwinkel ha alt, het meer karakter heeft en interessanter is. Hij houdt er meer van dat zijn kleding een geschiedenis heeft dan dat hij wil dat er een hoog prijskaartje aan hangt.

6 Sarah Jessica Parker

Het zal je misschien verbazen dat deze fantastische fashionista een religieuze spaarder is. Haar rol als Carrie Bradshaw doet je misschien geloven dat ze alleen zou winkelen op de meest luxe plekken in de buurt. Dat kon niet verder van de waarheid zijn. Parker houdt ervan om tweedehands items aan haar garderobe toe te voegen. Ze kijkt er zelfs naar uit om de kringloopwinkel te bezoeken en naar schatten te graven.

5 SZA

Deze legendarische R&B-zangeres zweert bij zuinige kleding, zelfs als ze op het podium staat. Ondanks haar enorme succes, heeft SZA vastgehouden aan vintage klassiekers voor haar optredens. Meer specifiek draagt ze liever vintage, zuinige T-shirts op het podium dan flitsende, dure outfits.

4 Drew Barrymore

Uit haar houding blijkt duidelijk dat het Drew Barrymore niet uitmaakt wat haar kleren kosten of waar ze vandaan komen. Ze is een grote fan van kringloopwinkels en de hele kringloopervaring. Ze ziet het als een soort speurtocht of schattenjacht waar ze doorheen moet graven om geweldige stukken te vinden. Ze spaart zowel voor haar eigen kledingkast als voor die van haar kinderen.

3 Jada Pinkett Smith

Keer op keer wordt Jada Pinkett Smith zuinig gezien. Ze gaat vaak met haar dochter Willow Smith mee. Ondanks dat ze een filmster is, houdt Jada van spaarzaamheid. Je zou kunnen denken dat ze meer luxe kleding zou willen, maar Jada houdt van de funky opties die alleen kringloopwinkels kunnen bieden.

2 Lorde

Deze popster heeft een heel unieke stijl, dus ze moet wat dingen vinden in kringloopwinkels. Ze geniet echt van het proces omdat het zo opzettelijk lijkt. Ze probeert de instant bevrediging van luxe boetieks en het online bestellen van kleding te vermijden. Ook houdt ze, ondanks haar enorme successen in Hollywood, van tweedehandswinkels omdat ze gewoon budgetvriendelijker zijn.

1 Macklemore

Het is geen verrassing dat deze beroemde rapper een speciaal plekje in zijn hart heeft voor kringloopwinkels. Hij heeft er zelfs een heel nummer over geschreven. Toen het nummer Thrift Shop werd uitgebracht, was Macklemore slechts een aspirant-muzikant, dus zijn geld was laag. Hij had geen andere keuze dan zijn kleerkast te zuinigen. Vandaag de dag, ondanks dat hij meer geld te besteden heeft, kiest hij er nog steeds voor om kringloopwinkels te bezoeken om zijn garderobe bij te werken.

Aanbevolen: