Stephen Colbert en 7 andere beroemdheden die van zeilen houden

Inhoudsopgave:

Stephen Colbert en 7 andere beroemdheden die van zeilen houden
Stephen Colbert en 7 andere beroemdheden die van zeilen houden
Anonim

Zeilen kan een geweldige manier zijn om vrede en rust in iemands leven te brengen. Het serene geluid van de wind die de zeilen vult, is ontspannend om te horen. Met het drukke en stressvolle leven van de beroemdheden is het niet verwonderlijk dat ze tot de mensen zouden behoren die van zeilen zouden houden. Zeilen kan de perfecte remedie zijn tegen de stress van de echte wereld en beroemdheden zijn meer dan in staat om niet alleen te zeilen, maar ook hun eigen schip te bezitten in plaats van te huren. Kijk eens naar deze beroemdheden die gepassioneerd zijn door zeilen.

8 Stephen Colbert

Ondanks de succesvolle en veeleisende carrière van Stephen Colbert op tv, slaagt Colbert er nog steeds in om tijd te vinden om een beetje te zeilen. Opgegroeid in Charleston, South Carolina, wilde Colbert alleen maar zeilen en dat is zijn droom geweest. De Amerikaanse komiek groeide op in de haven waar boten komen en gaan, ziend hoe leuk zeilen moet zijn geweest, zorgde hij ervoor dat zijn droom waar werd door alleen te zeilen nadat hij succesvol was geworden. De presentator van het tv-programma hield zoveel van zeilen dat de National Sailing Hall of Fame zijn passie voor zeilen erkende en hem tot erebestuurslid benoemde.

7 Neil Young

Canadees-Amerikaanse zanger, muzikant en songwriter Neil Young is ook gepassioneerd door cruisen. Als je luistert naar de muziek van Neil Young in combinatie met de instrumenten van Nash, Stilts en Crosby, zou het geen verrassing zijn als hij door de zee wordt voortgetrokken. De zanger van The Needle and the Damage Done hield zelfs zo veel van zeilen dat in de tijd dat zijn tijdgenoten enkele snelle boten en high-end jachten kochten, hij besloot een enorme stevige 101ft B altische handelsschoener te kopen die werd gebouwd in 1913.

6 David Crosby

Net als zijn bandmaat, Neil Young, heeft ook David Crosby een passie voor zeilen. De 80-jarige muzikant is altijd een enorme zeiler geweest nadat hij op 11-jarige leeftijd zijn allereerste boottocht maakte. Hij is eigenaar van een 74-voet boot genaamd Mayan, die in 1947 werd gebouwd met behulp van wat Hondurees mahoniehout en die de afgelopen 50 jaar bij hem is geweest. Hij houdt van de kalmte van de zee, die hem inspireerde om een paar liedjes aan boord te schrijven. Een van de liedjes die hij schreef aan boord van zijn geliefde schoener Mayan was het lied Wooden Ships. Hij zeilde destijds samen met Paul Kantner van Jefferson Airplane en de Amerikaanse muzikant Stephen Stills.

5 Morgan Freeman

Lang voordat de 85-jarige acteur grote successen boekte in Hollywood, leerde hij al zeilen in 1967. Volgens Freeman is zeilen een bijzonder effectief tege-g.webp

4 Simon Le Bon

Engelse muzikant, zanger, songwriter, tekstschrijver en model Simon Le Bon is algemeen bekend in Hollywood, hij houdt van zeilen, hij heeft de krantenkoppen gehaald toen zijn 7-voet maxi-jacht genaamd Drum kapseisde tijdens een strijd om het Fastnet Ras. Hij moest worden gered door de kust van Cornwall, omdat hij samen met andere bemanningsleden in de boot zat. Met zijn liefde voor zeilen heeft hij Drum omgebouwd zodat hij weer kan zeilen. Hij moest de boot-maxi-jacht echter verkopen aan de Schotse automagnaat Arnold Clark.

3 Ted Turner

Miljardair ondernemer Ted Turner, de oprichter van CNN, zeilt al sinds zijn negende. Toen zijn zus stierf en zijn vader zelfmoord pleegde, bleef hij alleen achter. In die tijd studeerde hij nog op de universiteit en werd hij uiteindelijk van school gestuurd nadat hij was betrapt in een vrouwenhostel. Hij was niet in staat om zijn hogere opleiding te volgen en besloot gewoon terug te gaan naar zijn zeilsport.

2 Antonio Banderas

Spaanse acteur Antonio Banderas heeft cruisen en zeilen met zijn jacht. De 61-jarige acteur is loyaal aan zijn geboorteplaats Malaga in Spanje en wordt daar het vaakst gezien. Banderas samen met zijn mooie vrouw Melanie Griffith zijn bekend bij deelname tijdens de zeilregatta's. Ze waren ook bevriend met de familie van de Spaanse koning, wat logisch is aangezien de koning zijn jacht verkocht aan The Mask of Zorro-acteur. De liefde voor zeilen lijkt in de familie van de acteur te zitten, aangezien zijn miljardairbroer Javier Banderas ook dol is op zeilen op zijn Transpac 52-klasse jachten.

1 John Lennon

Het beroemde overleden Beatles-lid John Lennon staat ook bekend om zijn passie voor zeilen. Er was een tijd in 1975 dat de singer-songwriter in een creatieve crisis verkeerde omdat hij geen liedjes meer kon schrijven. Vanwege dit creatieve blok richtte de muzikant uiteindelijk zijn aandacht op zeilen. In 1980 besloot Lennon een jacht genaamd Megan Jaye te huren en ging op reis naar Bermuda. Hun reis viel toevallig samen met een storm en hij moest de verzwakte kapitein vervangen, ondanks dat hij onervaren was. Na het incident kwam Lennon naar voren als een nieuwe persoon na de storm en was hij genoeg geïnspireerd om bijna alle nummers op zijn laatste album genaamd Double Fantasy te schrijven.

Aanbevolen: