Beroemdheden die trots winkelen bij kringloopwinkels

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die trots winkelen bij kringloopwinkels
Beroemdheden die trots winkelen bij kringloopwinkels
Anonim

Als je je voorstelt hoe het zou zijn om een beroemdheid op de A-lijst te zijn, wat is dan een van de eerste dingen waar je aan denkt? Kleding toch? Zou het niet geweldig zijn om een winkel binnen te lopen en alles te kunnen kopen dat je opv alt? Om te kiezen uit de meest glamoureuze outfits bij het aankleden voor de dag?

Nou, sommige beroemdheden weten dat je geen extravagante, hoogwaardige kleding nodig hebt om een statement te maken. Neem bijvoorbeeld Macklemore en zijn klassieker met Ryan Lewis, " Thrift Shop", bijvoorbeeld. De tekst daarvan is niet ironisch, hij houdt echt van de ervaring. En is dat niet het kenmerk van een echt mode-icoon: iemand die een ongelooflijke look kan rocken met alleen goedkope en tweedehands garens? Wij denken van wel. Dit zijn enkele van de meest fantastische A-listers, muzikanten en andere beroemdheden die van een goede deal houden en niet boven winkelen in kringloopwinkels staan (en daar houden we van!).

10 Macklemore

Slechts één beroemdheid op deze lijst houdt genoeg van kringloopwinkels om er een liedje over te maken. Macklemore's "Thrift Shop" explodeerde in 2012 in de ether en je kon nergens heen zonder het te horen. Teksten als "I'm gonna pop some tags, only got 20 dollar in my pocket" spreken precies aan op wat de meeste tweedehandswinkels zo leuk vinden: het gevoel te kunnen winkelen als een koning, en jezelf geen aankoop te ontzeggen. $ 20 in een kringloopwinkel gaat een lange weg!

9 Zooey Deschanel

Natuurlijk koningin der toffe Zooey Deschanel winkelt bij kringloopwinkels. Ze lijkt het soort meisje dat, als je haar vertelt dat je van haar schoenen houdt, haar antwoord zal zijn: "Oh, deze kleine vintage kringloopwinkel in Rio", of een andere volledig willekeurige en ontoegankelijke plek. Ze heeft kringloopwinkels te danken aan haar beroemde coole en eigenzinnige stijl.

8 Julia Roberts

Zelfs A-listers doen het! Van Julia Roberts is bekend dat ze vaak met haar kinderen kringloopwinkels bezoekt in de buurt van hun ranch in New Mexico. Ze legt uit dat ze vooral dol is op het kopen van kinderkleding in tweedehandswinkels omdat kinderen er zo snel overheen groeien of hun smaak verandert. Een bron dicht bij Julia zei: "Ze gaat overal naartoe op zoek naar een goede deal. Ze staat erom bekend dat ze helemaal naar Tucson reist voor een weekendje winkelen in tweedehandswinkels."

7 Janelle Monae

Oké, deze spant echt de kroon. Janelle Monae is een stijlicoon en ze is een van die mensen die absoluut alles kan rocken en het eruit kan laten zien als het coolste stuk op aarde, dus we hadden moeten weten dat ze een zuiniger was. Over haar spaarzame gewoonte zegt ze: "Ik hou van unieke stukken. Ik hou er niet van dat iedereen rondloopt in spullen die ik aan heb."

6 Sarah Jessica Parker

Als iemand mode kent, is het Sarah Jessica Parker, die enkele van de mooiste en meest hoogwaardige outfits heeft gedragen die we ooit op tv hebben gezien. En ja, je raadt het al, ze is een zuiniger. Ze schrijft de film The True Cost toe aan het ontwaken van haar kringloopwinkel. De documentaire onderzoekt de arbeidsomstandigheden die worden gecreëerd door de fast fashion-industrie.

5 Lorde

Gezien Lorde's eerste single "Royals", zou het geen verrassing moeten zijn dat ze kan opruimen in een kringloopwinkel. Ze ondermijnt de consumptiecultuur in populaire muziek en legt de meer nuchtere ideologie van haar en haar vrienden uit: "Dat soort luxe is gewoon niet voor ons, we hunkeren naar een ander soort buzz." Elke zuiniger weet dat er geen buzz is zoals de buzz die veel je kan geven!

4 Drew Barrymore

Drew Barrymore verdient al filmsterrengeld sinds ze luiers droeg, maar dat betekent niet dat ze alleen op 5th Avenue winkelt. De ster staat erom bekend kringloopwinkels te bezoeken en werd afgelopen zomer met haar man en hun twee kinderen gezien in een kringloopwinkel op Nantucket, waar ze het seizoen doorbrachten. De winkeleigenaar verbaasde zich erover hoe warm en vriendelijk ze was.

3 Helen Mirren

Helen Mirren beschreef zichzelf als iemand die zichzelf een "jurkje-bij-de-kringloopwinkel-maar-open-een-fles-champagne" noemt. Ze vervolgt: "Je kunt een dollar uitgeven aan een jas in een kringloopwinkel. En je kunt duizend dollar uitgeven aan een jas in een winkel. En als je die twee jassen op straat zou zien lopen, zou je waarschijnlijk niet weten welke was welke." En als Helen Mirren het zegt, weet je dat het waar is!

2 Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith is een oude spaarder en heeft de hobby doorgegeven aan haar kinderen. "Kleding ruilen, repareren en patchen heeft de toekomst", zegt Jaden Smith. "Ik begin steeds meer statistieken over mode te zien… en dat vind ik leuk." Jada's vermogen van $ 20 miljoen gaat waarschijnlijk een lange weg in een kringloopwinkel!

1 Eva Mendes

Eva Mendes heeft spaarzaamheid naar een heel nieuw niveau getild: ze droeg ooit een Goodwill-jurk van $ 6 op een rode loper-evenement! Ze herinnert zich dat het haar eerste rode loper was en dat ze ook haar eigen haar en make-up had gedaan om kosten te besparen. "Viva kringloopwinkels!" zij schreef. Over een nuchter meisje gesproken!

Aanbevolen: