Wie zijn de kinderen van Walker Hayes?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de kinderen van Walker Hayes?
Wie zijn de kinderen van Walker Hayes?
Anonim

Country-muziekster Walker Hayes blies in 2017 de hitlijsten op met zijn nummer "You Broke Up With Me" van zijn gecertificeerde gouden album Boom. Sinds zijn succes hebben de singer-songwriter en zijn familie een nettowaarde van $ 16 miljoen gehad, maar ze hebben ook liefdesverdriet doorstaan. In 2018 verloren Hayes en zijn vrouw, Laney Beville Hayes, hun pasgeboren kind Oakleigh Klover Hayes toen Laney tijdens de bevalling een gescheurde baarmoeder opliep. Dit is een zeer zeldzame gebeurtenis tijdens de bevalling, maar het is zeer dodelijk, en het heeft niet alleen Oakleigh Hayes gedood, maar het bracht ook het leven van Laney in gevaar. De vrouw van Hayes is sindsdien volledig fysiek hersteld, maar niet emotioneel.

Hayes heeft openlijk over de tragedie gesproken en gezongen en is sindsdien teruggevallen op de steun van zijn toch al grote familie. Hayes heeft momenteel zes overlevende kinderen, maar het verlies van Oakleigh trof hen allemaal heel hard. Dit zijn de overlevende Hayes-kinderen, drie jongens en drie meisjes: Lela, Chapel, Baylor, Beckett, Loxley en Everly. Hoewel ze stierf in het kraambed, maken Hayes en zijn vrouw er een punt van om de nagedachtenis van hun overleden kind te eren en hun overlevende kinderen zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Hayes heeft verschillende liedjes geschreven als eerbetoon aan zijn kinderen. Hayes, die Oakleigh nooit wilde vergeten, liet een tatoeage van haar voetafdruk en haar naam zetten.

Bijgewerkt op 6 april 2022: Walker Hayes wordt snel een grote ster in de countrymuziekscene dankzij zijn aanstekelijke deuntjes, TikTok-succes en zelfs een merkdeal met Applebee's ! Zijn nummer "Fancy Like", dat leidde tot zijn TikTok-succes en Applebee's deal, werd in 2022 zelfs genomineerd voor een Grammy Award. Ondanks al zijn succes heeft Hayes één ding heel duidelijk gemaakt: "Als ik moet kiezen tussen familie of roem", zegt hij, "is dat een makkelijke keuze voor mij. Roem is niet zo geweldig en familie wel." Hoewel zijn roem het leven van zijn familie heeft veranderd (soms volgen ze hem zelfs van show naar show in hun eigen speciale tourbus), zegt Hayes: "Ik probeer mijn kinderen nederig te houden." Deze country-superster maakt heel duidelijk dat zijn gezin altijd op de eerste plaats komt.

7 Lela Hayes is hun oudste kind en hun eerste dochter

Lela Hayes is de oudste van de zes kinderen van Walker en Laney. Ze werd geboren in december 2006. Hoewel ze (begrijpelijkerwijs) zelf geen openbare sociale media heeft, verschijnt ze regelmatig op TikTok van haar vader met liedjes "Fancy Like". Ze neemt zelfs af en toe detacheringstaken over. In zekere zin is de oudste van Hayes zijn manager voor sociale media. Het internet had wat woorden voor de familie Hayes in 2020 toen ze een 'periodefeestje' organiseerden voor hun dochter om haar te eren toen ze de drempel naar vrouwelijkheid overstak. Ze serveerden bij de gelegenheid ook een roodfluwelen cake. Ja, echt.

6 Chapel Hayes is hun eerstgeboren zoon

Chapel Hayes, hun eerstgeboren zoon, kwam in 2008 in hun leven. Er is weinig bekend over het kind, aangezien de Hayeses er goed aan doen hun kinderen uit het publieke oog te houden (behalve Lela's controle over Walker's TikTok), maar Walker Hayes heeft een nummer uit 2019 met de titel "Chapel", waarin het verhaal van de geboorte van zijn zoon wordt verteld. Het nummer kwam een jaar na het verlies van baby Oakleigh en staat op zijn album 8Track uit 2017.

5 Baylor Hayes is de zanger

Twee jaar na Chapel Hayes kwam zijn eerste broer, Baylor Hayes. Baylor Hayes is misschien degene die in de voetsporen van zijn vader treedt, want in 2017 plaatste Walker Hayes een video op zijn Facebook-account met zijn zoon, toen ongeveer 6 of 7 jaar oud, die klassieke Don Williams-liedjes zong. De reacties op de video complimenteerden de zangstem van de jongen en met de connecties van zijn vader heeft hij misschien een toekomst in de countrymuziekindustrie.

4 Beckett Hayes is degene met een hit die naar hem is vernoemd

Walker Hayes houdt duidelijk oneindig veel van zijn kinderen, want hij schrijft regelmatig liedjes die naar hen zijn vernoemd. In zijn hit "Beckett", die ook uitkwam in 2017 samen met "Chapel" (beide nummers staan op zijn album 8Track), vertelt Walker Hayes het verhaal van zijn jongen, toen vier jaar oud, en over zijn liefde voor ontbijtgranen, sporten, en hoe hij zijn zoon bewondert omdat hij zich niet stoort aan mensen die anders zijn dan hij. Sommige teksten van het nummer zijn onder meer; 'Ik weet niet of hij rijk of arm is. Hij zegt dat het cool is dat het buurmeisje een huid als chocolade heeft. Als ik groot ben, als ik groot ben, wil ik net als Beckett zijn.'

3 Loxley Hayes is de tweede geboren dochter

De vijfde van hun zes overlevende kinderen, Loxely Hayes, werd geboren in 2014. Gezien het feit dat het meisje op dit moment nog maar zeven jaar oud is, kan er weinig gezegd worden over haar leven of persoonlijkheid. Net als Lela verschijnt ze echter af en toe op TikTok van Walker Hayes, samen met haar andere broers en zussen. Het zal interessant zijn om te zien wat de toekomst in petto heeft voor het op een na jongste Hayes-kind.

2 Everly Hayes is de baby van de familie

De zesde en jongste van de Hayes-kinderen is slechts 5 jaar oud op het moment dat dit wordt geschreven en als zo'n jong kind wordt ze zelden buiten het gezelschap van haar moeder gezien, zoals normaal is voor een kind zo jong als zij. Everly is dankzij Lela af en toe gespot op TikTok. Ze gaat binnenkort naar de kleuterschool.

1 Oakleigh Hayes, moge ze in vrede rusten

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, zou Oakleigh 3 jaar oud zijn geweest als ze het had overleefd. Hoewel ze niet langer bij ons is en haar dood een ontroostbare tragedie was voor de familie Hayes, maken Walker en zijn vrouw er een punt van haar te eren met een tatoeage op zijn arm en sombere herinneringen aan hun verloren zevende kind op haar verjaardag. Na een paar maanden van rouw, opende Hayes uiteindelijk publiekelijk over het verlies en hoe het hem en zijn vrouw beïnvloedde. Doktoren probeerden het kind te redden door haar moeder een keizersnede te geven, maar helaas was het tevergeefs.

Aanbevolen: