Fans denken dat dit het slechtste personage is op 'Malcolm In The Middle

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste personage is op 'Malcolm In The Middle
Fans denken dat dit het slechtste personage is op 'Malcolm In The Middle
Anonim

De jaren 2000 was een decennium dat veel had waar te maken, en dit is allemaal te danken aan de kwaliteit van de shows die eraan voorafgingen in de jaren negentig. Gelukkig werd het decennium een schot in de roos en het leverde een aantal fantastische shows op, waaronder Malcolm in the Middle.

De show had ongelooflijke gaststerren, eindigde op de juiste toon en zette veel van zijn hoofdrolspelers financieel op voor het leven.

Fans houden nog steeds van de show en zijn personages, en velen hebben gedebatteerd over welk personage het slechtst is. Laten we eens kijken welk personage mensen op de laatste plaats hebben gerangschikt.

Wie was het slechtste personage tijdens 'Malcolm In The Middle'?

Van 2000 tot 2006 was Malcolm in the Middle altijd een van de beste en meest onderschatte shows op tv. De serie concentreerde zich op een wild en disfunctioneel gezin dat zich een weg door het leven baande, hilarische aflevering per keer.

Met namen als Frankie Muniz en Bryan Cranston, was Malcolm in the Middle een briljante sitcom die geen primitief en correct beeld schetste van het leven in de voorsteden. Het wierp eerder een licht op die gekke familie verderop in de straat.

Er zijn veel details over de show naar voren gekomen, en een verbazingwekkend ding dat is onthuld, is dat Bryan Cranston, die de vader van de familie in de show speelde, achter de schermen net zo geweldig was als voor de camera.

"Geen leugen, Bryan is de beste mens ter wereld, als acteur, als persoon. Hij zou elke dag opduiken, en je weet wanneer je elke dag iets doet waar je je aan kunt ergeren - nooit. Hij was zo blij om daar te zijn en zo geweldig voor de bemanning en zo geweldig voor iedereen", vertelde Frankie Muniz aan Steve-O in een interview.

Fans hebben jaren de tijd gehad om elk aspect van de show te ontleden, inclusief de sympathieke hoofdfamilie.

De show had geweldige personages

Als er één ding is dat alle geweldige shows doen, dan zijn het ook geweldige personages die de verhalen naspelen die worden gepresenteerd. Gelukkig was deze briljante show gevuld met geweldige personages waar mensen geen genoeg van konden krijgen.

De hoofdfamilie bestaat uit personages die allemaal voldoende contrasteren met elkaar, en hoewel ze meestal tegenover elkaar staan, vallen dingen echt op hun plaats wanneer ze worden gedwongen om samen te werken en samen te werken tegen een externe kracht. Het zijn momenten als deze die echt de dynamiek van het gezin laten zien.

De show heeft ook het voordeel van gedenkwaardige en hilarische secundaire personages. Mensen als Stevie, Ida, Mr. Herkabe, Craig Feldspar en meer helpen allemaal een handje bij de verhalen die worden gepresenteerd. Ze zijn misschien niet zo vaak in de buurt als hun familie, maar fans zijn hun bijdragen in de loop van de tijd toch gaan waarderen.

Hoe geweldig de personages in de show ook zijn, de waarheid is dat ze niet allemaal gelijk zijn. Het debat over het slechtste personage in de show woedt al jaren en een paar digitale peilingen maakten plaats voor één interessante selectie.

Fans denken dat Malcolm de slechtste is

Dus, wie was precies de slechtste hoofdpersoon in de show? Welnu, op Reddit zijn er twee interessante stemmen van fans die duidelijkheid kunnen verschaffen over de manier waarop fans over de hoofdfamilie denken.

In één stem werd niemand minder dan Malcolm zelf uitgeroepen tot het personage dat absoluut het slechtst was!

Zoals een gebruiker opmerkte: "Gemakkelijk Malcolm. Naarmate de serie vorderde, werd hij gewoon een vervelende, narcistische tiener."

In diezelfde stemming was het personage op de tweede plaats Malcolms oudere broer, Francis. Geen probleem, toch? Blijkt dat deze twee karakters bij een andere fanstemming weer bovenaan stonden!

Deze keer werd Francis echter als de slechtste verkozen, en Malcolm kwam op een goede tweede plaats.

Een gebruiker merkte op dat, hoewel Francis vreselijk is, ze zichzelf in het personage zagen.

"Toen ik jonger was (15, 16) en een zeer gespannen relatie met mijn moeder had, vond ik Francis erg leuk omdat hij altijd Lois op alles riep. Nu, op bijna 25 en een derde herbekijk van de show die ik Ik kan de man niet uitstaan. Ik heb soms medelijden met Lois als hij haar over de telefoon uitscheldt om niets. Ik zal je één ding zeggen, hij is een heel realistisch personage, ook al is hij vreselijk, "schreef de buitenste.

Als we de stemmen tussen de twee polen bij elkaar optellen, dan is het Malcolm die als het slechtste personage in zijn eigen show wordt beschouwd. Ongeacht deze resultaten is dit een onderwerp waar fans nog jaren over zullen blijven discussiëren.

Aanbevolen: