Fans denken dat dit het slechtste personage uit 'The Boys' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste personage uit 'The Boys' is
Fans denken dat dit het slechtste personage uit 'The Boys' is
Anonim

Marvel en DC domineren grotendeels het superheldengenre, maar kleinere namen laten hun aanwezigheid voelen. The Umbrella Academy gaat seizoen drie in op Netflix en op Amazon Prime Video begint The Boys ook aan zijn derde seizoen.

The Boys doet geweldige dingen en de personages zijn de belangrijkste drijfveer. Zoals elke show bevat de serie personages waar fans van houden en die ze verafschuwen. In dit geval zijn de namen in elke categorie behoorlijk verrassend.

Laten we naar de show kijken en zien welk personage fans het ergste vinden.

'The Boys' is een topshow

In juli 2019 maakten The Boys zijn officiële debuut op Amazon Prime Video. Het superheldengenre is de afgelopen tien jaar doodgeslagen, maar deze show bood een frisse kijk op de dingen, en het sloeg aan bij het publiek en werd in een mum van tijd een enorme hit.

Met Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr en een getalenteerde cast heeft deze show fantastisch werk geleverd tijdens de twee seizoenen op het kleine scherm. Je weet nooit welke kant de show op gaat, wat het een leuk horloge maakt.

Te zijner tijd zal seizoen drie van de show eindelijk op het kleine scherm verschijnen, en het is ingesteld om een reeks nieuwe personages te introduceren die fans niet kunnen wachten om te zien.

Jensen Ackles doet mee aan de show als Soldier Boy, en hij schotelde het personage voor door te zeggen: "Hij komt uit de jaren '40. Hij vocht in de Tweede Wereldoorlog, en hij is gewoon deze zuurpruim, onverdraagzame klootzak. Hij wordt niet ouder, dus hij is deze jonge, 40-jarige superheld die echt 80 of 90 jaar oud is. Er is gewoon zoveel materiaal, je zult zien wat ik bedoel als je de show ziet, maar hij heeft een smaak voor mensen die van zijn tijd waren."

De show heeft veel geweldige elementen, inclusief de personages.

Het heeft geweldige karakters

Een van de echt opmerkelijke dingen van deze show is dat het een aantal verschillende karakters heeft waar mensen van kunnen genieten. Ze hebben allemaal zulke verschillende eigenschappen en persoonlijkheden, en er is een personage waarmee bijna iedereen zich in de show kan identificeren.

Een personage dat de meeste mensen weerzinwekkend vinden, is Homelander, die ook fungeert als een van de betere personages in de show. Hij is extreem gebrekkig, en toch zien mensen de waarde die hij aan het verhaal toevoegt.

Homeland heeft echt verachtelijke dingen gedaan, en toch heeft hij een grote groep fans online.

In een interview vertelde Antony Starr, die het personage speelt, over het beruchte vliegtuigmoment van Homelander.

"Ik moet eerlijk zijn, ik vond het hysterisch grappig. Echt waar. Het was een ongeluk, laten we eerlijk zijn. Het was niet de bedoeling van Homelander om de vliegtuigbesturing te laseren, maar toen dat eenmaal klaar was, hij zegt gewoon: "Ah, we zijn genaaid. We kunnen hier niets doen en we kunnen geen overlevenden hebben omdat ze zullen weten wat er is gebeurd en ze zullen het onthullen", dus er is een emotieloos pragmatisme dat begint en de logica dat we moeten gaan.”

Homelander is een vreselijke kerel, maar voor velen een geweldig karakter. Dus, als de grote slechterik een goed karakter is, kan een goede kerel dan een slecht karakter zijn?

Veel fans houden niet van Hughie

Welk personage uit de show vinden fans het ergste? Nou, er zijn veel meningen over, maar een naam die vaak opduikt, is niemand minder dan Hughie, de hoofdrolspeler in de serie.

Als onderdeel van de tirade van een Reddit-gebruiker over het personage, zeiden ze: "Tegen een achtergrond van zoveel verschillende en goed gedefinieerde personages, is de nutteloze klodder genaamd Hughie zo opvallend vervaagd en onbevredigend. Hij is er letterlijk alleen om streel de ego's en het fantasieleven van wat de show niet erg vleiend aanneemt als zijn eigen fanbase."

Een andere gebruiker voelde hetzelfde en zei: "Dit was een beetje hard, maar ja Hughie is de zwakste schakel in de show. Zijn aanwezigheid doet afbreuk aan de show door schermtijd in beslag te nemen die kan worden gebruikt om Stormfront en Homelander te bekijken vreselijke mensen zijn. Eerlijk gezegd hoopte ik dat Starlight hem vermoordde in S2E3 omdat ik hem gewoon irritant vond."

Veel gebruikers in die thread deelden soortgelijke gevoelens, hoewel er verschillende mensen waren die Hughie verdedigden.

In andere threads doken een paar verschillende namen op, waaronder Robin, Starlight, The Deep en A-Train. Als je goed genoeg kijkt, hebben de meeste personages hun haters, maar het lijkt erop dat een paar namen vaker opduiken dan andere.

Seizoen drie van The Boys staat voor de deur, dus laten we kijken of de mening van fans over Hughie verandert nadat het seizoen is afgelopen.

Aanbevolen: