Fans denken dat dit het slechtste personage op 'Ozark' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste personage op 'Ozark' is
Fans denken dat dit het slechtste personage op 'Ozark' is
Anonim

Netflix' Ozark is ten einde en fans hebben veel te zeggen gehad over de serie. Het was een wervelend succes en Jason Bateman en zijn co-ster, Laura Linney, verdienden allebei geld met de show nadat het een groot succes werd.

Ozark is een geweldig voorbeeld van een show met veel solide karakters, maar zoals alles in het leven, is er altijd een pikorde. In werkelijkheid heeft de show een aantal personages waar fans een hekel aan hebben, met een specifieke naam die regelmatig opduikt in deze discussies.

Laten we eens kijken wie fans denken dat het slechtste personage uit de show is.

'Ozark' is een fantastische show

Tijdens zijn run op het kleine scherm was Ozark een spannende rit voor fans. Het was goed gemaakt, intens en briljant gedaan door de cast en crew.

Met Jason Bateman, Laura Linney en Julia Garner in de hoofdrol, zat Ozark vol wendingen die fans op het puntje van hun stoel hielden gedurende de vier seizoenen in de lucht.

Onlangs kwam er een einde aan de serie en het maakte een blijvende indruk op zowel de fans als de mensen die het tot leven brachten.

Onnodig te zeggen dat het niet gemakkelijk was om afscheid te nemen van de show.

Zoals Laura Linney het uitdrukte: "Ik neem nog steeds afscheid van mensen. Ik pak nog steeds de telefoon en zeg: 'Hoe gaat het met je?' Ik hoop dat ik er nooit volledig afscheid van zal nemen. Ik hoop dat ik altijd op een bepaalde manier verbonden ben met deze mensen, zodat ik niet het gevoel heb dat het ooit in mij sterft. Ik denk niet dat het ooit zal gebeuren."

Ozark heeft veel geweldige dingen die ervoor werken, en hoewel het verhaal op zichzelf al briljant is, zijn het de personages die mensen verslaafd houden aan de show.

'Ozark' heeft geweldige personages gemaakt

De karakters van Ozark, vooral de familie Byrde, waren de drijvende kracht achter de show. Deze personages waren gebrekkig en complex, en fans die naar de show luisterden en naar de show keken, hadden waardering voor hen, hoe duister de dingen ook werden.

Bateman en de rest van de cast van de show hadden niet beter kunnen zijn voor hun personages, en tijdens de vier seizoenen van de show voelden ze zich steeds meer op hun gemak bij de personages, iets wat duidelijk te zien was op het scherm.

Tijdens het laatste seizoen van de show had Julia Garners Ruth een controversieel einde. Interessant genoeg begreep Garner haar karakter goed genoeg om het einde te voorspellen voordat ze er zelfs maar iets over hoorde.

Na een reflectief, onbewust gesprek met haar personage, kreeg Garner een telefoontje om haar te laten weten hoe de dingen zouden gaan aflopen.

"Ik zei, ga ik dood? Hij zei: Hoe wist je dat? Eerlijk gezegd, ik zei het hem, ik wist het niet, maar Ruth wist dat ze geen oude dame zou worden, " zei ze.

Nogmaals, de personages zijn uitstekend, net als de acteurs die ze spelen. Dat gezegd hebbende, fans houden niet van alle personages uit de show.

Wendy is het meest onpopulair op 'Ozark'

Dus, wie beschouwen een aantal fans als het slechtste personage in de show? Op Reddit is dit onderwerp nogal wat besproken, en een personage dat regelmatig opduikt in deze discussies is Wendy van Laura Linney.

Zoals een gebruiker schreef: "Wendy. Ze is een sociopaat. Ze is een controlefreak, een narcist die bevelen blaft en schril tegen haar kinderen schreeuwt, alsof ze een normaal gezinsleven hebben ("Laten we allemaal gaan zitten en pannenkoeken eten" !”) waarin ze ze nog kan disciplineren, terwijl ze al zoveel hebben gehoord en gezien. Ze zijn te snel opgegroeid in het midden van de shitstorm waar hun ouders hen in gooiden, maar ze maakt ze constant ongeldig en behandelt ze als baby's Ze doet alsof ze moreel en eerlijk is, maar ze is een leugenaar en een nepper, een blanke bevoorrechte Karen en een psychopathische.'

Andere populaire namen die opdoken zijn Javi, Cade, Darlene, Charlotte en Ben.

In een interessante blik op twee van deze gehate personages, benadrukte een gebruiker hoe eng Wendy en Charlotte allebei zijn.

"Iemand heeft gepost dat Darlene de meest angstaanjagende vrouw is. en ik zou nooit iemand als zij willen kruisen, maar ik zou beweren dat Wendy veel enger is. met Darlene weet je dat je krijgt eng gek als je haar ontmoet, maar Wendy is in staat om de charme aan te zetten en te doen alsof ze aardig is. Laura Linney doet fantastisch werk met de manier waarop ze Wendy portretteert, die overdreven lieve stem die ze krijgt als ze onschuld veinst en de manier waarop glimlacht en zakt haar stem wanneer ze iemand bedreigt. geweldig ", schreven ze.

Ozark deed geweldige dingen met zijn personages, maar het lijkt erop dat Wendy een populaire keuze is omdat ze de slechtste van het stel is.

Aanbevolen: