10 geweldige dingen die Kylie Jenner voor de wereld heeft gedaan

Inhoudsopgave:

10 geweldige dingen die Kylie Jenner voor de wereld heeft gedaan
10 geweldige dingen die Kylie Jenner voor de wereld heeft gedaan
Anonim

Kylie Jenner pronkt misschien met haar rijkdom op sociale media door te pronken met haar weelderige auto's, waanzinnige verjaardagsfeestjes en designertassen, maar deze schoonheidsmagnaat doet veel voor de wereld die veel mensen over het hoofd zien.

Kylie Jenner heeft een nettowaarde van $ 700 miljoen en hoewel ze alles kan kopen wat haar hartje begeert, heeft deze 23-jarige realityster miljoenen gedoneerd aan goede doelen die ze ondersteunt en heeft ze de wereld geholpen toen de verwoesting toesloeg, waaronder de Australische bosbranden en de pandemie van het coronavirus. Het wordt tijd dat mensen zich concentreren op het goede dat Kylie Jenner voor de wereld heeft gedaan, waardoor mensen misschien anders gaan denken over de beroemde ster.

10 Ze is een ambassadeur voor Smile Train

kylie jenner glimlach trein
kylie jenner glimlach trein

Kylie Jenner is een ambassadeur voor Smile Train, een liefdadigheidsinstelling die kinderen met een gespleten gehemelte en lippen helpt, die donatiegeld gebruikt om ze de operaties te geven die ze nodig hebben, volgens The Blast.

Jenner heeft ook het enorme succes van haar schoonheidsmerk Kylie Cosmetics gebruikt om een lipkit te maken die speciaal is gemaakt voor Smile Train, waarbij 100% van de opbrengst naar het goede doel ging. Ze heeft ook $ 500.000 ingezameld waarmee ze meer dan 1.000 kinderen heeft geholpen.

9 Ze doneerde $ 750.000 aan 'Nest Of Love'

kylie jenner op ellen
kylie jenner op ellen

Voor haar 22e verjaardag lanceerde Kylie Jenner een collectie voor Kylie Cosmetics die was gericht op haar miljardairstatus. Ze vertelde haar fans echter dat de collectie "op een enorme, enorme manier zou teruggeven".

Jenner werkte samen met Ellen DeGeneres om $ 750.000 te doneren aan de oprichter en leden van een feministische organisatie genaamd Nest of Love. De organisatie is opgericht om jonge vrouwen te begeleiden en kinderen met een laag inkomen in de gemeenschap te helpen.

8 Ze doneerde een deel van haar cosmetica-opbrengsten aan Teen Cancer America

kylie jenner
kylie jenner

Volgens Insider doneerde de realityster op Kylie Jenner's 20e verjaardag een deel van haar winst van Kylie Cosmetics aan Teen Cancer of America. Jenner plaatste samen met haar vriend Harry Hudson, die kanker heeft overleefd, een video op haar Instagram, waarin ze haar samenwerking met de organisatie aankondigde.

"Kylie stond naast me tijdens al mijn chemobehandelingen", deelde Hudson in de video.

7 Kylie doneerde geld aan een school en hielp een van zijn lerarenfamilies

kylie jenner donatie
kylie jenner donatie

Voortzetting van haar teruggave-initiatief na de lancering van haar Kylie Cosmetics Billionaire-collectie, verraste Kylie Jenner een fan met $ 100.000, nadat ze was gestopt met studeren om haar moeder te helpen. De moeder van de fan, die lerares is, kreeg ook $ 100.000 van Jenner en de school, die zich in de Bronx, New York bevindt, kreeg $ 50, 000, volgens Insider.

6 Ze heeft gedoneerd om racisme te bestrijden

kylie jenner
kylie jenner

Kylie Jenner beloofde haar steun om racisme te bestrijden door te doneren aan verschillende doelen, waaronder Black Lives Matter, NAACP, Campaign Zero en de Youth Justice Coalition, volgens The Sun.

Jenner deelde op haar Kylie Cosmetics-pagina: "We zullen onszelf en onze volgers blijven informeren over hoe we samen kunnen komen om de strijd tegen racisme te ondersteunen en de zwarte gemeenschap via onze kanalen te vieren, te verheffen en sterker te maken."

5 Ze doet alles voor haar goede vrienden

kylie jenner en ariel
kylie jenner en ariel

Kylie Jenner heeft een hechte vriendengroep, waaronder haar visagiste, Ariel Tejada. Jenner staat erom bekend uitbundige feesten te geven voor haar vrienden en familie, en dat deed ze precies voor haar BFF Ariel toen ze een verrassingsfeestje gaf en hem iets cadeau deed wat hij al zes maanden wilde.

Volgens People schonk Jenner de make-upgoeroe een diamanten eeuwigheidsband en schreef hem een persoonlijke brief met de tekst: "Wat een speciale ziel ben je. Bedankt dat je jezelf bent. Je bent de beste vriend die iemand zich kan wensen voor."

4 $1 miljoen weggeven aan wijdverbreide Australische bosbranden

Kylie Jenner doneert aan bosbranden
Kylie Jenner doneert aan bosbranden

Kylie Jenner deed een genereuze donatie van $ 1 miljoen aan de Australische bosbranden in 2020 nadat ze op Instagram had gedeeld dat het haar hart brak om te zien hoeveel dieren werden gedood door de verwoestende branden, volgens CBS News.

$200.000 van dat geld ging naar de Rural Fire Association of Queensland, Australië, samen met de algemeen directeur, die weinig wist over Jenner, vol ongeloof over de hoeveelheid geld die aan de brandweerlieden werd geschonken.

3 Handontsmettingsmiddelen maken en deze doneren aan ziekenhuizen te midden van de pandemie

Kylie Jenner maakt desinfecterende handgel
Kylie Jenner maakt desinfecterende handgel

Een van de best verkopende producten die tijdens de coronaviruspandemie worden verkocht, is handdesinfecterend middel. Kylie Jenner werkte samen met haar schoonheidsbedrijf om haar eigen ontsmettingsmiddel te maken, dat op verzet stuitte nadat mensen klaagden over de prijs van zeven dollar.

Eén gezondheidswerker deelde echter wel dat Jenner haar handdesinfecterend middel aan een ziekenhuis schonk toen ze in nood waren, en vorig jaar meer dan 6.000 pond handdesinfecterend middel had gedoneerd, volgens Teen Vogue.

2 Kylie heeft $1 miljoen gedoneerd om het coronavirus te helpen bestrijden

Kylie Jenner doneert aan coronavirus
Kylie Jenner doneert aan coronavirus

Terwijl ze tijdens de pandemie ook haar eigen handdesinfecterend middel maakte, doneerde Kylie Jenner $ 1 miljoen om maskers en gelaatsschermen te kopen voor eerstehulpverleners van het coronavirus.

Dr. Thais Aliabadi deelde een hartelijke Instagram-post waarin ze de realityster bedankte voor haar omvangrijke donatie. Ze vertelde: "Ik ben sprakeloos, mijn ogen zijn gevuld met tranen van vreugde en mijn hart is overweldigd door dankbaarheid."

1 Een inspiratiebron zijn voor jonge vrouwen

Kylie Jenner inspiratie
Kylie Jenner inspiratie

Of mensen haar nu leuk vinden of niet, Kylie Jenner is een baasvrouw die een van de meest succesvolle schoonheidsimperiums tot nu toe heeft gecreëerd. Ze streeft ernaar een inspiratie te zijn voor haar fans en vertelde in 2015 aan Time Magazine: "Ik wil mijn fans gewoon inspireren om te zijn wie ze willen zijn, want dat is wat ik altijd heb gedaan."

Aanbevolen: