Gewoon een paar geweldige dingen die Steve Carell voor de wereld heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Gewoon een paar geweldige dingen die Steve Carell voor de wereld heeft gedaan
Gewoon een paar geweldige dingen die Steve Carell voor de wereld heeft gedaan
Anonim

Steve Carell staat bekend als een van de aardigste mannen in Hollywood. Serieus, de man wedijvert met Tom Hanks voor aardigheid. Er zijn maar weinig komische acteurs in het vak die zoveel warmte aan het karakter van Michael Scott in The Office hadden kunnen brengen om hem echt aardig te maken.

Carell is niet alleen super knap en schattig, maar zijn vriendelijkheid en vrijgevigheid in de wereld zorgen ervoor dat fans nog meer van hem houden. Emma Watson vatte min of meer samen hoe veel fans over hem denken toen ze een open brief aan hem schreef. "Ik wilde met je trouwen of je me laten adopteren na Crazy Stupid Love." Ze zei ook dat ze hem "zo geweldig" vindt." Dat is de algemene consensus binnen de Steve Carell fanclub.

Om de geweldige dingen die Carell voor de wereld heeft gedaan echt te waarderen, is hier een lijst met dingen om over te stromen.

8 Hij heeft een winkel in Massachusetts

Steve Carell als Michael Scott in 'The Office&39
Steve Carell als Michael Scott in 'The Office&39

Dingen worden niet veel schattiger dan dit. Om te voorkomen dat een winkel zou sluiten in Marshfield Hills, Massachusetts, kocht Carell het in 2008. Hij heeft daar een huis waar hij en zijn gezin 's zomers verblijven. Carell vertelde Patriot Ledger dat hij de winkel had gekocht omdat hij dacht dat het de moeite waard was om te behouden. "Er zijn niet veel van die plaatsen en ik wilde dat deze overeind bleef", zei hij. Zijn schoonzus runt het bedrijf. Carell komt langs om koffie te kopen als hij in de stad is en fans hebben hem daar vaak gezien.

7 Hij steunde de He For She-campagne

Carell steunde de He for She-beweging die gendergelijkheid ondersteunt. De beweging wierp een licht op het feit dat mannen en jongens kunnen profiteren van gendergelijkheid en dat ze naast vrouwen en meisjes vrouwenrechten moeten ondersteunen. Emma Watson hield een toespraak waarin ze vertelde hoe ze haar hele leven met gendergebaseerde veronderstellingen is omgegaan en hoe ze hoopt die veronderstellingen te veranderen voor toekomstige generaties. Carell droeg manchetknopen bij de Oscars om zijn steun te betuigen.

6 Hij steunde de schrijversstaking

Steve Carell het kantoor
Steve Carell het kantoor

Toen schrijvers in Hollywood staakten omdat ze niet werden betaald voor digitale inhoud, gebruikte Carell zijn sterrenkracht als hoofdrolspeler in The Office om te helpen. Carell weigerde op zijn werk te verschijnen, wetende dat hij niet zou worden ontslagen uit de show omdat hij te waardevol was en de show een hit was vanwege hem. Hierdoor stopte de productie van de serie en netwerkmanagers merkten dit op omdat hij weigerde weer aan het werk te gaan totdat de staking voorbij was.

5 Hij hield een toespraak voor het begin van 2020 voor Denison University

Steve Carell
Steve Carell

Toen de senioren van 2020 aan de Denison University het jammer vonden dat ze geen laatste week hadden of dat ze hun laatste maanden op de universiteitsstudenten op de campus met hun klasgenoten konden doorbrengen, werden ze opgelucht toen Denison-alumna, Carell, aanbood om een toespraak tijdens hun virtuele diploma-uitreiking. Hij gaf de afstuderende senioren enkele opbeurende woorden van aanmoediging om het verdriet veroorzaakt door de pandemie van het Coronavirus te verzachten. "Hij liet ons allemaal lachen en deed ons glimlachen", zei een student.

4 Hij schonk aan goede doelen die tot doel hebben demonstranten te redden

Afbeelding
Afbeelding

Carell was een van de vele beroemdheden die tijdens de Black Lives Matter-beweging donaties deden aan liefdadigheidsinstellingen om demonstranten te redden. Hij combineerde donaties aan het Minnesota Freedom Fund, dat tot doel had demonstranten uit de gevangenis te bevrijden. Dit veroorzaakte enige controverse op Twitter, aangezien fans hun verschillende meningen deelden, maar Carell had absoluut zijn hart op de juiste plaats.

3 Hij liet de finale van de Office-serie over zijn co-sterren gaan

Via Giphy
Via Giphy

Toen het tijd was voor The Office om de serie te beëindigen, verscheen Carell verrassend in de seriefinale om de fans van de show te plezieren, maar hij verklaarde dat hij niet wilde dat de finale over hem ging omdat hij had zijn afscheidsaflevering al toen hij de serie in seizoen zeven verliet. Hij wilde dat de seriefinale een afscheid zou zijn voor de rest van de personages en cast van de show. Wat erg nederig van hem!

2 Hij stond de cast van 'The Office' toe om thuis te zijn voor het avondeten

De kantoorpersonages trending op twitter voor covid-vaccin
De kantoorpersonages trending op twitter voor covid-vaccin

Tijdens het filmen van The Office wilde Carell altijd thuis zijn voor het diner met zijn gezin, dus de show had waar mogelijk vaste uren, zodat hij precies dat kon doen. De werkdag eindigde meestal rond etenstijd, zodat iedereen die aan de show werkte ook thuis kon zijn voor het avondeten. De meeste film- en televisieproducties werken niet op deze manier en veel acteurs zijn niet thuis voor het avondeten of om hun kinderen naar bed te brengen. Carell heeft zijn medeacteurs zeker geholpen door ze een stabiel werkschema te geven.

1 Hij steunt "Sta op tegen kanker"

steve-carell-stand-up-to-cancer-commercial
steve-carell-stand-up-to-cancer-commercial

Carell steunt de stichting "Stand Up To Cancer" al vele jaren en heeft voor hen deelgenomen aan hun televisiespecials en gefilmde commercials. De stichting werkt aan het versnellen van kankeronderzoek om nieuwe behandelingen en therapieën te helpen vinden en deze zo snel mogelijk bij patiënten te krijgen om zoveel mogelijk levens te helpen redden.

Aanbevolen: