Jay Z & Beyoncé en 9 andere beroemde koppels die kleine privébruiloften hadden

Inhoudsopgave:

Jay Z & Beyoncé en 9 andere beroemde koppels die kleine privébruiloften hadden
Jay Z & Beyoncé en 9 andere beroemde koppels die kleine privébruiloften hadden
Anonim

Hou van ze of haat ze, het minste wat een beroemdheid doet, genereert waarschijnlijk tonnen nieuwswaardige gebeurtenissen. Dit omvat ook de dag dat ze in het huwelijksbootje stappen met hun dierbaren. Veel beroemdheden kiezen ervoor om groot te worden als het gaat om bruiloften, een groot feest te geven en zelfs hun mede-beroemde vrienden uit te nodigen.

Er zijn hier echter enkele uitzonderingen op. Sommige beroemdheden hebben de neiging om hun heilige dag privé te houden zonder dat paparazzi-camera's hen overal volgen. Van de bruiloft van Jay-Z en Beyoncé in 2008 tot Zoe Saldana en Marco Perego in 2013, hier zijn tien beroemde koppels die privé zijn getrouwd.

10 Jay-Z & Beyoncé

Hoewel de relatie van Beyoncé en Jay-Z begin jaren 2000 geen geheim was, deden de twee het perfect in hun verloving verbergen voor de fans. In 2008 werd onthuld dat de twee op 4 april 2008 privé in het huwelijksbootje stapten.

Ik weet niet wanneer ik wil trouwen. Ik heb mezelf nooit als bruid voorgesteld, maar na de bruiloft van mijn zus begon ik na te denken over wat voor soort bruiloft ik zou willen. 'Ik denk niet dat ik een grote wil', zei koningin B ooit tegen Cosmopolitan in 2006.

9 Jennifer Aniston & Justin Theroux

Jennifer Aniston en Justin Theroux
Jennifer Aniston en Justin Theroux

Jennifer Aniston en Justin Theroux trouwden na drie jaar verloving in een supergeheime huwelijksceremonie in Los Angeles voor 70 vrienden en familie voordat ze gingen feesten in Bel Air van het stel huis. Helaas zijn de twee na jaren van samenzijn in 2018 op goede voet uit elkaar gegaan. Ondanks het veel gepubliceerde echtscheidingsproces, spreken Aniston en Theroux nog steeds lovend over elkaar.

8 Mila Kunis & Ashton Kutcher

Na verschillende geruchten die maandenlang op internet rondgingen, bevestigden Mila Kunis en Ashton Kutcher hun huwelijk in 2015 tijdens een aflevering van The Late Late Show met James Corden. Voor hun huwelijk in 2015 gaven de twee niet eens veel uit aan hun trouwringen.

"Het was een ninja-inspanning", zei Kutcher. "We wilden echt geen helikopters [met paparazzi-fotografen] op onze bruiloft en het is een legitieme zorg."

7 Blake Lively & Ryan Reynolds

In 2012 namen Blake Lively en Ryan Reynolds Boone Hall Plantation in South Carolina in als hun huwelijksplaats. Toen het nieuws echter uitbrak, werd hun huwelijk een controverse omdat de plaats op slavernij was gebouwd. Verschillende mensen riepen de Deadpool-acteur in 2018 uit, na zijn steun voor de Black Panther-film, die door velen als een daad van hypocrisie werd gezien.

"Het is onmogelijk om met elkaar te verzoenen", zei Reynolds, zoals gerapporteerd door NBC. "Wat we destijds zagen was een trouwlocatie op Pinterest. Wat we daarna zagen was een plek gebouwd op een verwoestende tragedie."

6 Angelina Jolie & Brad Pitt

Brad Pittt en Angelina Jolie op de set van Mr. and Mrs. Smith
Brad Pittt en Angelina Jolie op de set van Mr. and Mrs. Smith

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn een ander beroemd machtspaar dat koos voor geheimhouding op hun grote dag. De twee stapten in het huwelijksbootje in hun Chateau Miraval in Frankrijk. Dit was natuurlijk allemaal voordat de twee in een duistere juridische strijd om voogdij terechtkwamen.

"Het was zo'n speciale dag om te delen met onze kinderen en een heel gelukkige tijd voor ons gezin", zei de bruidegom.

5 Leighton Meester & Adam Brody

Leighton Meester & Adam Brody
Leighton Meester & Adam Brody

Er was eens een relatie tussen Leighton Meester en Adam Brody als een match-made-in-teen-tv-hemel. De relatie van het paar werd in 2013 openbaar en ze trouwden "een paar weken" voor februari 2014 toen meerdere bronnen hun huwelijk met Us Weekly bevestigden.

"Het was een heel kleine en intieme bruiloft met naaste familie en vrienden. Het was prachtig", zei de bron.

4 Benji Madden & Cameron Diaz

Benji Madden & Cameron Diazo
Benji Madden & Cameron Diazo

Cameron Diaz en Benji Madden hielden in 2015 een geheime bruiloft in hun landhuis in Beverly Hills voor 100 gasten van hun vrienden en familie. Reese Witherspoon, Drew Barrymore, Nicole Richie en Gwyneth P altrow behoren tot de beroemde gezichten om de ceremonie bij te wonen. Ze rekruteerden zelfs extra beveiliging om de straten te beschermen tegen paparazzi die rondsnuffelden.

3 Allison Williams & Ricky van Veen

Allison Williams en Ricky Van Veen Bruiloft
Allison Williams en Ricky Van Veen Bruiloft

Na drie jaar daten trouwde Allison Williams met Facebook-directeur Ricky van Veen tijdens een driedaags feest op Saratoga's Brush Creek Ranch in Wyoming. Verschillende A-lijststerren, waaronder Katy Perry, Lena Dunham en John Mayer, stonden naar verluidt op de exclusieve gastenlijst. Helaas gingen de twee in 2019 uit elkaar na vier jaar huwelijk.

2 Tom Ackerley & Margot Robbie

Margot Robbie in rode jurk met echtgenoot
Margot Robbie in rode jurk met echtgenoot

Ondanks haar status van beroemdheid, koos Margot Robbie ervoor om in 2016 te trouwen met haar oude vriend en collega-filmmaker Tom Ackerley tijdens een uiterst geheime ceremonie in haar geboorteland Australië. Slechts 50 gasten waren aanwezig zonder telefoons of opnameapparatuur. tijdens de ceremonie. Hun huwelijk vond plaats in Coorabell, Byron Bay, New South Wales.

1 Zoe Saldana & Marco Perego

Zoë Saldana & Marco Perego
Zoë Saldana & Marco Perego

Ten slotte zijn er Zoe Saldana en Marco Perego, die in 2013 in een geheime ceremonie in Londen trouwden. De twee zijn zelfs machtige ouders geweest voor hun vier kinderen en voeden ze op in een genderneutrale omgeving.

"Ik doe niet aan de ABC's, ik doe wat mijn hart zegt, wat mijn hart voelt. Dus vanaf het moment dat ik mijn man ontmoette, waren we samen. We wisten het," vertelde de Star Trek-actrice aan Marie Claire in 2014.

Aanbevolen: