8 Beroemde koppels die zijn opgezet door andere beroemdheden

Inhoudsopgave:

8 Beroemde koppels die zijn opgezet door andere beroemdheden
8 Beroemde koppels die zijn opgezet door andere beroemdheden
Anonim

Het is niet zeldzaam dat beroemdheden liefde vinden bij andere beroemdheden, en als het allemaal goed gaat, kan het voor iedereen een win-winsituatie zijn. Niet alleen profiteren de beroemdheden van het kunnen omgaan met andere mensen die de ups en downs kennen van het in de openbaarheid zijn, maar ze verrassen hun fans ook met schattige berichten op sociale media en glamoureuze trouwfoto's.

Hoewel het soms moeilijk kan zijn om je in te leven in het weelderige leven van beroemdheden, ontmoeten beroemdheden elkaar vaak op een manier die heel herkenbaar is. Koppels van beroemdheden hebben elkaar ontmoet via sociale media en anderen hebben elkaar ontmoet terwijl ze samenwerkten. Er zijn ook een aantal beroemde koppels die zijn geïntroduceerd door andere beroemdheden. Lees verder om erachter te komen welke koppels van beroemdheden elkaar hebben ontmoet dankzij hun beroemde medevrienden.

8 Meghan Trainor en Daryl Sabara

Meghan Trainor en Spy Kids 'Daryl Sabara zijn samen sinds 2016. Hoewel Meghan en Daryl elkaar al terloops hadden ontmoet op een feest in 2014, introduceerde Meghan's vriend, Carrie-actrice Chloë Grace Moretz, het paar officieel in 2016 Ze zijn in 2018 getrouwd en hebben nu een jonge zoon genaamd Riley.

7 Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas

Catherine Zeta Jones en Michael Douglas zijn al meer dan twintig jaar getrouwd. Hun liefdesverhaal begon toen ze elkaar ontmoetten op het Deauville Film Festival in de late jaren '90. Catherine had gehoord dat Michael aan haar voorgesteld wilde worden, maar hij kreeg pas een formele introductie toen ze later die avond samen aten met Antonio Banderas en Melanie Griffith. Hoewel ze een beetje een moeilijke start kenden, gaan ze nog steeds goed, meer dan twee decennia en twee kinderen later.

6 Hilarie Burton en Jeffrey Dean Morgan

One Tree Hill's Hilarie Burton en Jeffrey Dean Morgan van The Walking Dead zijn sinds oktober 2019 getrouwd. Ze leerden elkaar kennen dankzij hun voormalige costars. Hilarie's One Tree Hill-collega Danneel Ackles en Jeffrey's Supernatural costar Jensen Ackles zijn samen sinds 2007, en ze besloten de liefde door te geven door Hilarie en Jeffrey in 2009 voor te stellen. Na meer dan tien jaar samen te zijn geweest, delen de Morgans nu twee kinderen en veel bedrijven samen.

5 Sofia Vergara en Joe Manganiello

Sofia Vergara ontmoette Joe Manganiello voor het eerst tijdens het White House Correspondents' Dinner 2014. Hoewel Sofia destijds verloofd was met Nick Loeb, had Joe haar nog steeds in de gaten. Voordat ze in juni 2014 op hun eerste date gingen, was Sofia's Modern Family co-ster Jesse Tyler Ferguson degene die naar verluidt haar nummer aan Joe doorgaf. Hoewel Sofia aanvankelijk probeerde niet voor Joe te vallen, zijn ze nu sinds 2015 getrouwd.

4 Ellen DeGeneres en Portia De Rossi

Hoewel Ed Helms niet officieel Ellen DeGeneres en Portia de Rossi heeft opgericht, is hij mogelijk gedeeltelijk verantwoordelijk geweest voor het geven van vertrouwen aan Portia om Ellen te benaderen. Naar verluidt, toen Portia en Ed hun tekst voor Arrested Development oefenden, was Ellen op de tv. Portia bekende dat hij verliefd was op de presentator van de talkshow, en Ed zei tegen Portia dat hij haar moest achtervolgen.

3 Cameron Diaz en Benji Madden

Cameron Diaz en Benji Madden zijn sinds januari 2015 getrouwd. Ze delen een dochter genaamd Raddix. Ze werden officieel voorgesteld op een barbecue die Cameron in mei 2014 organiseerde. Benji's tweelingbroer, Joel, en zijn vrouw Nicole Richie brachten Benji mee naar Camerons bijeenkomst, en de rest was geschiedenis.

2 Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger

Er zijn tegenstrijdige berichten over hoe Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger elkaar officieel hebben ontmoet. Chris Pratt vertelde Extra dat hij en Katherine elkaar via de kerk hebben ontmoet, maar andere rapporten zeggen dat Katherine's moeder Maria Shriver een rol speelde bij het opzetten van de twee. Ongeacht of Maria ze daadwerkelijk heeft opgezet, Maria lijkt erg gesteld te zijn op haar schoonzoon. Ze steunde Chris toen hij kritiek kreeg op een Instagram-bericht over zijn vrouw.

1 Sophie Turner en Joe Jonas

Net als Portia en Ellen waren Sophie Turner en Joe Jonas technisch niet opgezet. Sophie zou Joe's avances echter niet hebben gewaardeerd als een collega-actrice hem niet het 'stempel van goedkeuring' had gegeven. Nadat Joe Sophie een DM had gestuurd, nam de Game of Thrones-actrice contact op met Hailee Steinfeld om naar Joe te vragen. Hoewel Hailee niet de eer opstrijkt voor het officieel opzetten van hen, zei ze tegen Jimmy Fallon: "Ik heb haar mijn stempel van goedkeuring gegeven … En nu zijn ze getrouwd!"

Aanbevolen: