10 koppels op het scherm die geen chemie hadden

Inhoudsopgave:

10 koppels op het scherm die geen chemie hadden
10 koppels op het scherm die geen chemie hadden
Anonim

Veel factoren kunnen een film of televisieserie maken of breken, maar een van de belangrijkste fouten is een verkeerde inschatting met betrekking tot casting. Zelfs als een film of televisieserie scherp is geschreven en een uitstekende plot heeft, is het aan de acteurs en actrices om het tot leven te brengen. Voor kijkers is het duidelijk dat films en televisieseries niet echt zijn. De kijkers willen echter nog steeds zo opgaan in een verhaal dat ze dit vergeten.

Twee aantrekkelijke karakters zijn niet alles wat nodig is om een liefdesverhaal geloofwaardig te maken. Acteren is een kunstvorm die hard werken en vaardigheid vereist. Het is niet altijd een gemakkelijke taak om de fijne kneepjes van liefde op het scherm over te brengen. Als acteurs en actrices het goed doen, creëren ze meesterwerken zoals Titanic. Als ze het bij het verkeerde eind hebben, worden ze vermeldingen op lijsten zoals deze.

10 Joseph Gordon-Levitt en Zooey Deschanel: '(500) Days Of Summer' (2009)

500 zomerdagen
500 zomerdagen

Tom, gespeeld door Joseph Gordon-Levitt, jaagt zijn collega Summer op, gespeeld door Zooey Deschanel, die duidelijk maakt dat zij en toewijding niet samen kunnen gaan. Desalniettemin ziet Tom haar als de ware en weigert hij alleen maar friends with benefits te zijn. Eerlijk gezegd is het vermoeiend om deze twee samen te zien. Summer's gebrek aan karakterontwikkeling, gebrek aan echte intimiteit van de personages, Tom's behoeftigheid en zijn jeugdige en campy kijk op liefde in combinatie met Summer's afstandelijkheid zorgen niet voor een fatsoenlijk liefdesverhaal. Bovendien lijken Deschanels ogen, hoewel mooi en blauw, emotieloos en glanzen over de hele film.

9 Dakota Johnson en Jamie Dornan: 'Fifty Shades Of Grey' (2015)

Vijftig tinten grijs
Vijftig tinten grijs

The Golden Raspberry Awards, of kortweg de Razzies, is satirisch. Het is een prijsuitreiking die enkele van de slechtste films van een bepaald jaar eert. In 2016 onteerden de Razzies Fifty Shades Of Grey in vijf categorieën. Dakota Johnson, die Anastasia Steele speelt, en Jamie Dornan, die Christian Grey speelt, wonnen Worst Onscreen Duo. Waarom? Het boek prikkelde bioscoopbezoekers voor een stomende en gepassioneerde ervaring op het scherm. Het ontbrak Johnson en Dornan echter aan passie. Voor een erotische film vertoonden de twee een ongemakkelijke en huiveringwekkende connectie.

8 Beyoncé en Idris Elba: 'Obsessed' (2009)

Beyoncé en Idris Elba in Obsessed
Beyoncé en Idris Elba in Obsessed

Je zou denken dat de meest sexy man ter wereld zoals beoordeeld door People Magazine en de iconische Dream Girls-actrice als een paar op het scherm zouden werken, waardoor de psychologische thriller Obsessed tot leven zou komen. De twee leken echter meer beste vrienden dan een stel dat oprecht van elkaar hield. Elba's levering kwam stoïcijns over en Beyoncé' kwam pas tot leven in de film in de vechtscène, wat eerlijk gezegd het beste deel van de film is.

7 Mila Kunis en Wilmer Valderrama: 'Die show uit de jaren 70' (1998-2006)

Fez en Jackie van die show uit de jaren 70
Fez en Jackie van die show uit de jaren 70

Een van de beste manieren om deze relatie te beschrijven, is je een man voorstellen die eindelijk uit de zone van de vriend is gekomen. De relatie lijkt echter niet echt of geloofwaardig. Fez, gespeeld door Wilmer Valderrama, had jarenlang een obsessie met Mila Kunis' personage Jackie. Nadat Jackie Fez herhaaldelijk had afgewezen, schreven mensen hem af als alleen een vriend, net als Jackie. Bovendien lijken Kunis en Valderrama op het scherm meer een broer-zusrelatie te delen dan een romantische.

6 Queen Latifah en Common: 'Just Wright' (2010)

Queen Latifah en Common in Just Wright
Queen Latifah en Common in Just Wright

Just Wright vertelt het verhaal van een basketbalspeler die zich realiseert dat hij altijd bij zijn vriend had moeten zijn die hem steunde in plaats van een andere vrouw achterna te zitten die alleen fysiek aantrekkelijk is maar niet veel met hem gemeen heeft. Wanneer de relatie tussen Leslie, gespeeld door Queen Latifah, en Scott, gespeeld door Common, echter romantisch wordt, is het niet zo leuk om naar te kijken als hun vriendschap. Bovendien is het "ongewoon" om Common in romantische rollen te zien.

5 Daniel Radcliffe en Bonnie Wright: 'Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009)'; 'Harry Potter en de relieken van de dood' (2010)

Afbeelding
Afbeelding

Bonnie Wright heeft officieel gezegd dat het kussen van Daniel Radcliffe hetzelfde was als het kussen van een broer en dat het vreemd aanvoelde. Volgens Insider was de actrice zich niet bewust van een kus totdat haar vrienden haar op de hoogte brachten. Ze was nog niet zo ver gekomen in de boekenreeks. De onhandigheid die Wright voelde vertaalde zich op het scherm. Wright gaf toe dat het moeilijk was om intimiteit te creëren met iemand die zich als een broer voelde.

4 Jennifer Lopez en Ben Affleck: 'Gigli' (2003)

Jennifer Lopez en Ben Affleck in Gigli in bed met een boek
Jennifer Lopez en Ben Affleck in Gigli in bed met een boek

Nadat Gigli, Jennifer Lopez en Affleck begonnen te daten. De wereld kende ze als 'Bennifer'. Hun relatie leek de media in een razernij te brengen, maar hun personages in Gigli deden niet hetzelfde voor het publiek. Waarom? Critici vermelden dat de sterren te vaak grappen maken, een halfslachtig optreden geven tijdens zogenaamd warme momenten, veel te vaak in de camera staren, en dat Lopez' personage, Ricki, niet geloofwaardig is als een stoere praat huurmoordenaar.

3 Kelly Clarkson en Justin Guarini: 'Van Justin tot Kelly' (2003)

Kelly Clarkson en Justin Guarini in 'Kelly to Justin&39
Kelly Clarkson en Justin Guarini in 'Kelly to Justin&39

Je zou denken dat een film rond American Idol-winnaar Kelly Clarkson en deelnemer Justin Guarini de hype waard zou zijn. Het is veilig om te zeggen dat Clarkson en Guarini beter waren in zingen. Hoewel geruchten dat de twee een real-life item waren, zich destijds als een lopend vuurtje verspreidden, leek elke vermeende chemie tussen de twee niet te bestaan. De musical won in 2005 een Razzie omdat hij de slechtste musical van de afgelopen kwart eeuw was.

2 Leonardo DiCaprio en Carrey Mulligan: 'The Great Gatsby': (2013)

Leonardo DiCaprio en Carrey Mulligan in Great Gatsby
Leonardo DiCaprio en Carrey Mulligan in Great Gatsby

Als je het klassieke boek van F. Scott Fitzgerald hebt gelezen, had je waarschijnlijk hoge verwachtingen van dit romantische drama. Critici hadden afwisselende beoordelingen van de film. Zowel DiCaprio als Mulligan waren uitstekende castingkeuzes vanwege hun knappe uiterlijk, evenwicht, elegantie en alles wat je zou verwachten van de roaring 20s. Er was echter een verbroken verbinding, waarbij beide personages soms leeg, emotieloos en als vreemden leken. Het is echter moeilijk om de chemie na te bootsen die DiCaprio had met Kate Winslet in The Titanic.

1 Kristen Stewart en Robert Pattison: 'Twilight' (2008)

Robert Pattinson en Kristen Stewart zoenen bij de MTV Movie Awards
Robert Pattinson en Kristen Stewart zoenen bij de MTV Movie Awards

Zodra je ouder wordt en objectief naar dit tienerfenomeen kijkt, zul je zijn gebreken zien. Veel kijkers hebben het personage van Robert Pattison, Edward, genoemd omdat hij controlerend was. Wat betreft de chemie tussen Stewart en Pattison, schreeuwden Stewarts schijnbaar onveranderlijke gezichtsuitdrukkingen niet dat ze "onherroepelijk" verliefd was op Edward Cullen. De twee leken over het algemeen onhandig samen, zowel op het scherm als buiten het scherm.

Aanbevolen: