Harry & Meghan: Escaping The Palace': 10 dingen die fans kunnen verwachten van een nieuwe levenslange film

Inhoudsopgave:

Harry & Meghan: Escaping The Palace': 10 dingen die fans kunnen verwachten van een nieuwe levenslange film
Harry & Meghan: Escaping The Palace': 10 dingen die fans kunnen verwachten van een nieuwe levenslange film
Anonim

Als je geen genoeg kunt krijgen van het drama in het leven van Prince Harry en Meghan Markle, doe dat dan niet maak je geen zorgen - er komt nog veel meer op je pad! Lifetime bereidt al de volgende film voor om fans verslaafd en verslaafd te maken, en het is klaar om de meest vermakelijke, dramatische en explosieve film ooit te worden!

Deze film neemt fans gegarandeerd mee op de wilde rit die het waargebeurde levensverhaal van Meghan en Harry is. Het belooft diep in hun strijd als nieuwe ouders binnen de koninklijke familie te duiken en behandelt alle adembenemende momenten die hen ertoe hebben aangezet om los te breken en onafhankelijk te leven, weg van de koninklijke familie en alles wat dat leven te bieden had. Dit is wat fans kunnen verwachten van Harry & Meghan: Escaping The Palace.

8 Het is een dramatisering van hun vertrek uit de koninklijke familie

Town and Country meldt dat deze film gebaseerd zal zijn op echte feiten en levensechte momenten, en het zal de tumultueuze levens van Harry en Meghan dramatiseren. TVLine geeft aan dat de film zal oppikken op het punt van de controversiële bewuste ontkoppeling van het paar van de kroon, na de geboorte van hun zoon Archie. Het zal hun worstelingen als nieuwe ouders beschrijven, gecombineerd met de druk en beperkingen die hen worden opgelegd door de Koninklijke familie.

7 Twee nieuwe acteurs werden gecast in de hoofdrollen

Lifetime heeft veel aspecten van de eerste twee Meghan- en Harry-films consistent gehouden, maar het enige dat ze de eerste twee keer hebben veranderd en opnieuw hebben veranderd, zijn de hoofdrolspelers. De acteurs die de rollen van Meghan en Harry spelen zijn verschillend in de eerste twee films en opnieuw ziet de derde aflevering een andere verandering. Deze keer speelt Jordan Dean Harry, terwijl Sydney Morton Meghan speelt. Sydney komt uit She's Gotta Have It en Jordan werd voor het laatst gezien in zijn rol in The Punisher.

6 Het zijn absolute dubbelgangers

De teaserclip die op internet circuleert en fans zijn al aan het zoemen over het feit dat Dean en Morton eruitzien als de dubbelgangers van Harry en Meghan. Hun gelijkenis met het echte stel is griezelig, en fans zijn opgewonden om te zien dat deze rollen met zulke details en overeenkomsten op hoog niveau worden gespeeld. Veel fans dachten zelfs dat de acteurs de echte Harry en Meghan waren toen de clip voor het eerst werd uitgebracht.

5 Het is nog maar een paar maanden weg

Hoewel er nog geen vaste releasedatum is vastgesteld, wordt verwacht dat Lifetime deze film zal versnellen, en alle tekenen wijzen erop dat deze in 2021 zal uitkomen. Dit betekent dat fans hun Harry en Meghan-fix veel eerder kunnen krijgen dan verwacht. Naar alle waarschijnlijkheid zal de film klaar zijn voor het publiek om te bekijken in het herfstseizoen, dat slechts een paar maanden verwijderd is.

4 Het is een voortzetting…

People heeft onthuld dat de acteurs; "De acteurs gaan verder waar Charlie Field en Tiffany Smith waren geëindigd in Harry & Meghan: Becoming Royal in 2019. De fakkel werd doorgegeven aan Field en Smith door Murray Fraser en Parisa Fitz-Henley, die samen met Harry & Meghan in 2018 speelde.: Een koninklijke romantiek." Met alle drie de films die in elkaar grijpen, wordt fans de continuïteit van de verhaallijn beloofd en kijken ze reikhalzend uit naar het vervolg.

3 Dit wordt de eerste hoofdrol van Archie

In alle opzichten lijkt het erop dat de echte Archie zijn debuut zal maken in een hoofdrol met de release van Harry &Meghan; Ontsnappen aan het paleis. Uit gelekte foto's van afgelopen zomer blijkt dat Archie in zijn nieuwe huis in Californië te zien zal zijn terwijl hij in de tuin speelt en naar het strand gaat.

Sommige bekende gezichten zullen terugkeren

Sommige acteurs die in de eerste twee afleveringen verschenen, zullen deze keer terugkeren. Jordan Whalen, als Prins William, Laura Mitchell, als Kate Middleton, Steve Coulter als Prins Charles, en Deborah Ramsay zullen opnieuw Camilla spelen. Maggie Sullivan keert ook terug als koningin Elizabeth. Deze karakters leken perfect gecast en Lifetime neemt geen enkel risico met onnodige veranderingen.

De verhaallijn zal enorm dramatisch zijn

Deze derde film belooft vol dramatische momenten te zijn en zal ingaan op een breed scala aan anderszins taboe-onderwerpen. De voor tv gemaakte film zal schokkende onthullingen, adembenemende verhaallijnen en momenten van puur drama onderzoeken. De onderwerpen die aan bod komen, worden op een ongedwongen manier benaderd. Ook Meghans depressie en de effecten van de aanslagen door de media komen aan de orde. Schokkende koppen staan op het punt tot leven te komen op het scherm.

2 Meghan's zwangerschap zal worden uitgelicht

Omdat het filmen plaatsvond terwijl Meghan zwanger was, is de kans groot dat haar zwangerschap te zien zal zijn in Harry & Meghan: Escaping The Palace. De reis die Meghan en Harry doormaken terwijl ze de realiteit van hun koninklijke leven en avontuur tijdens hun tweede zwangerschap blootleggen, zal in dramatische vorm worden belicht voor de wereld om te zien. Aangenomen wordt dat de geboorte van hun dochter ook ter sprake zal komen.

1 Het productieteam blijft consistent

De derde film zal hopelijk leiden tot een andere, want de fans die reikhalzend uitkijken, kijken al vooruit in de hoop op meer. Het productieteam voor deze derde aflevering blijft hetzelfde, met Merideth Finn en Michele Weiss als uitvoerend producent. Menhaj Huda zal regisseren en Scarlett Lacey zal doorgaan met het schrijven van het scenario.

Aanbevolen: