Fans slam 'Escaping The Palace' van prins Harry en Meghan Markle, zeer controversiële momenten onthuld

Inhoudsopgave:

Fans slam 'Escaping The Palace' van prins Harry en Meghan Markle, zeer controversiële momenten onthuld
Fans slam 'Escaping The Palace' van prins Harry en Meghan Markle, zeer controversiële momenten onthuld
Anonim

Fans zijn lovend over Harry & Meghan: Escaping the Palace van Lifetime en beschrijven het door te zeggen; "twee uur van het leven verspild." Ze verwerpen het programma voor het overdramatiseren van de levens en 'strijd' van Meghan Markle en prins Harry, en slaan alarm over bepaalde scènes die als hoogst ongepast en veel te controversieel worden beschouwd.

Veel van degenen die Escaping The Palace hebben geproefd, wensen dat ze dat niet deden, en hebben het gevoel dat niet alleen prins Harry en Meghan Markle de koninklijke familie hebben verraden, maar dat ze de hele monarchie volledig te schande hebben gemaakt en hebben profiteren van creatieve vrijheid om momenten te benutten die fans echt aanstootgevend vonden.

Over het algemeen vinden fans dat dit veel te op drama is gericht om ook maar in de buurt te komen van een nauwkeurige weergave van de levens van Meghan Markle en Harry. Ze zijn bang dat sommigen deze scènes echt als op feiten gebaseerd beschouwen, waardoor het publiek in de war raakt over wat echt is en wat niet.

Ontsnappen aan het drama

Fans willen ontsnappen aan het drama.

Velen die de kans hebben gehad om dit te zien, zeggen voorzichtig dat ze niet proberen de onrust die Meghan en Harry hebben meegemaakt in diskrediet te brengen, maar ze vinden het moeilijk om achter de overdreven dramatische weergave van sommigen te komen van de momenten die in de film worden uitgelicht.

De overdreven momenten zijn niet alleen moeilijk te geloven, maar ze sturen de verkeerde boodschap naar beïnvloedbare geesten die meningen kunnen vormen op basis van deze losjes-feitelijke presentatie.

Misschien nog verontrustender voor fans was het feit dat er zeer controversiële momenten werden afgebeeld die te zwaar bleken te zijn.

Controversiële elementen

De controversiële elementen in Escaping The Palace zijn te veel om op te noemen. Een paar opvallende momenten waren echter vooral verontrustend voor sommige kijkers. Fans zijn geërgerd door een scène waarin Sydney Morton wordt zien worstelen onder een auto die is omgevallen, en het is vreemd genoeg vergelijkbaar met de fatale crashscène die het leven van prinses Diana kostte. Dit was een veel te gevoelige vergelijking met veel kijkers die vonden dat het te veel was om te verdragen en een significante parallel met film op zo'n toondove manier.

Een ander zeer controversieel element dat werd onthuld, is een zwaar confronterende scène tussen prins Harry en prins William, waarin beide gemoederen laaiden over beschuldigingen van racisme. Prins William bijt terug door te zeggen dat het niet om ras gaat, maar eerder om de Amerikaanse cultuur waarin Markle zich meer als een beroemdheid dan als een koninklijk lid gedraagt.

Fans zijn het drama beu en zouden veel liever afzien van het voortduren van meer controverse over de koninklijke familie.

Lifetime's Harry & Meghan: ontsnappen aan het paleis is voor velen een moeilijke stap.

Aanbevolen: