8 Dingen die fans kunnen verwachten van de nieuwe film 'Borderlands' van Kevin Hart en Jamie Lee Curtis

Inhoudsopgave:

8 Dingen die fans kunnen verwachten van de nieuwe film 'Borderlands' van Kevin Hart en Jamie Lee Curtis
8 Dingen die fans kunnen verwachten van de nieuwe film 'Borderlands' van Kevin Hart en Jamie Lee Curtis
Anonim

De meeste films die je bekijkt, komen uit een boek of zijn gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Sommigen van hen, zoals de aankomende film, Borderlands, is gebaseerd op een videogame met dezelfde naam.

De game is een actie-rollenspel first-person shooter-gamefranchise die zich afspeelt in een ruimte-westerse science-fantasie-omgeving, die is gemaakt door Gearbox Software. Er zijn in totaal vier spellen.

De film speelt zich echter af op de verlaten fictieve planeet Pandora, waar mensen zoeken naar een mysterieus relikwie.

Borderlands sterren Kevin Hart, Jamie Lee Curtis en andere A-lijst acteurs. Curtis is een liefhebber van vechtgames, dus ze was enthousiast om fans de eerste blik van de film op haar Instagram te geven. Ze plaatste alleen silhouetten van de personages en een korte beschrijving op haar Instagram, om niet in de problemen te komen door de studio.

Ontdek 10 dingen die fans kunnen verwachten van de nieuwe film Borderlands.

8 komt uit in 2022

De film wordt momenteel opgenomen in Boedapest, Hongarije en zal naar verwachting in 2022 uitkomen. Er is nog geen voorlopige datum vastgesteld. Het werd voor het eerst aangekondigd in augustus 2015, toen Lionsgate het project ontwikkelde met Ari en Avi Arad van Arad Productions. Het grootste deel van de cast werd gekozen en aangekondigd in 2020. Hongarije was een van de eerste plaatsen waar COVID-19-beschermingen werden geïntroduceerd, zoals de niveaus van "bubbels" die de bemanning scheiden en verplichte tests. Andere films die vóór de pandemie werden opgenomen, konden daar worden hervat.

7 De film is geregisseerd door Eli Roth

Eli Roth is een regisseur, redacteur, producent, schrijver en acteur. Hij is vooral bekend van het regisseren en produceren van horrorfilms, maar heeft ook andere rollen op zich genomen. Roth werd voor het eerst bekend door het regisseren van de films Cabin Fever en Hostel.

Het scenario is geschreven door Aaron Berg en Craig Mazin (Tsjernobyl). Voor degenen die zich zorgen maken over de film die de unieke essentie van de games niet vastlegt, maak je geen zorgen. De oprichter van Gearbox, Randy Pitchford, is de uitvoerende producent van de film.

6 De karakters zijn hetzelfde, maar het is niet hetzelfde concept

Verwacht niet dat je naar de film gaat en dat het net zo is als het spel. Het heeft een heel ander plot, maar heeft dezelfde karakters. Hoewel de videogame meer een rollenspel is, vindt de film de personages op avontuur naast een groep dieven die racen tegen de kwaadaardige Atlas Corporation terwijl ze op jacht gaan naar een uiterst waardevolle buitenaardse kluis. Alle personages die gamers kennen en waar ze van houden, zullen echter verschijnen.

5 Het is gevuld met een grote line-up van sterren

Sommige van de grootste namen in Hollywood spelen de hoofdrol in de film en ze hebben er zin in. Jamie Lee Curtis speelt Tannis. Cate Blanchett speelt Lilith. Kevin Hart is Roland. Jack Black is Claptrap. Ariana Greenblatt als Tiny Tina. Florian Munteanu als Krieg. De ondersteunende cast wordt aangevuld met Janina Gavankar als Commander Knoxx, Edgar Ramirez als Atlas, Olivier Richters als Krom, Benjamin Byron Davis als Marcus, Charles Babalola als Hammerlock, Cheyenne Jackson als Jakobs, Gina Gershon als Moxxi, Steven Boyer als Scooter, Ryann Redmond als Ellie en Haley Bennett in de rol van een origineel personage. Penn Jillette gaat zelfs een kleine cameo maken, die een personage in de videogame uitsprak.

4 Het is een andere rol voor Kevin Hart

Er waren maanden van onderhandelingen, maar Kevin Hart werd eindelijk gecast om Roland uit de soldatenklasse te spelen. Volgens de Borderlands Wiki komt hij oorspronkelijk van de planeet Promethea en is hij een voormalig soldaat van de Crimson Lance, het hoog opgeleide privéleger van de Atlas Corporation. Het personage is bekwaam met alle wapens, hoewel hij de voorkeur geeft aan jachtgeweren en gevechtsgeweren. Roland kan een Scorpio Turret inzetten die tijdens het spel kan worden geüpgraded. Hart is meestal iemand die komische rollen speelt, terwijl dit een serieuzere rol voor hem zal zijn.

3 Dit is niet de eerste film gebaseerd op een videogame

Meestal zijn films gebaseerd op boeken, maar soms, en meer dan je zou denken, is een film gebaseerd op een videogame. En dit is het geval voor Borderlands. Meestal zijn die films niet 100 procent zoals het spel, omdat het een beetje moeilijk is om dat te doen, maar het concept is er nog steeds. Enkele andere videogamefilms zijn Sonic The Hedgehog, Mortal Kombat, Lara Kroft: Tomb Raider en Assassin's Creed.

2 Het wordt een 'Jumanji'-reünie

Kevin Hart en Jack Black werken weer samen. Hoewel technisch gezien, Black speelt slechts een stemrol, maar het komische duo is nog steeds weer samen en werkt weer, zoals ze deden in Jumanji: Welcome To The Jungle. En net als Jumanji is Borderlands een film gebaseerd op een videogame/bordspel. Jack Black's personage Claptrap is een CL4P-TP robot voor algemeen gebruik, vervaardigd door Hyperion en is geprogrammeerd met een overenthousiaste persoonlijkheid. Het schept vaak op, maar drukt ook ernstige eenzaamheid en lafheid uit.

1 Niet te verwarren met de film uit 2007, 'Borderland'

Borderland is een Amerikaans-Mexicaanse horrorfilm geschreven en geregisseerd door Zev Berman. Het is heel losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Adolfo de Jesús Constanzo, een drugsbaron en de leider van een religieuze sekte die mensenoffers bracht, aldus Wikipedia. Deze film zou beter zijn voor Roth, omdat horrorfilms helemaal in zijn straatje passen, maar hij zal zeker geweldig werk leveren op Borderlands.

Aanbevolen: